Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 010
  • 707
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря-спирам да го мисля, спешна съм, толкова болки изтърпях, нищо не отлагам пък.  Много боли този дроб-ей сега свеки ми сложи обезболяваща инжекция, та малко ми олекна-направих си крем супа и си оскубах веждите-това беше най-належащото.. обаче в какъв вид ме завари-по червени долни гащи,без перука,и с ластичен колан на ханша, с вежди като на катерица..сигурно ще ме сънува тази нощ Joy

# 196
  • В царството на игрите:)
Луди пеперуди, сегашната ти химия предоперативна ли е?
А, прочетох по назад. Пропуснала съм го newsm78
Операцията на гърдата ли ти е около 10 август?

# 197
Ами още една  химия ми остава, след това трябвало да минат двайсетина дена и някъде там се пада , или малко по-рано-но все в началото на август.

# 198
  • София
Пъвата ми операция беше по този начин и в това време. Първо химия и двайсетина дни след това операция. Беше много горещо, но не ме отложиха.
Божичко, каточе ли беше вчера, а изминаха 20 години.
Пожелавам ви на всички, няколко пъти по толкова !

# 199
Дай Боже...  Снощи си мислех, че товаря дъските вече.

# 200
  • София
Че Мимилина запържи кашата е тъжен факт. Но защо бе, джанъм, ние й позволихме да я загори, та черен и гаден пушак да се вдигне до небесата  ooooh!

Сисанке, не мой така, сестро!  Предателството е гадно, но майната им на тези "съфоромки"

Как така ще абдикираш, та с това да направиш кефа на случайния неидентифициран обект  Mr. Green

# 201
Благодаря-спирам да го мисля, спешна съм, .. обаче в какъв вид ме завари-по червени долни гащи,без перука,и с ластичен колан на ханша, с вежди като на катерица..сигурно ще ме сънува тази нощ Joy
Е тази катерица ме разпиля, умрях от смях.  bouquet
Спомняте ли си преди 2,3 години една дама разказваше за един мъжки гълъб Гойко, аз още се хиля като се сетя, ама не си спомням под какъв ник пишеше.
Искам да кажа, че може и да ти е зле, ама да горазкажеш по такъв начин, че ......абе цвиля още.
Луди пеперуди, дано не се обидиш, ама толкова свежо си го написала, че......И не се притеснявай за операцията, не е толкова сложна , че да ти я отложат заради жегите. Стига да се възстановиш добре от химията, ще мине и замине.

# 202
Спомняте ли си преди 2,3 години една дама разказваше за един мъжки гълъб Гойко, аз още се хиля като се сетя, ама не си спомням под какъв ник пишеше.

Мадамата беше с ник Camomila,или лайкучка,както се шегувахме!
Хулито подържаше връзка с нея и може да каже какво става там с Гойко! Mr. Green

п.п.Драга ми Венето, вземам си бележка и винаги ще чета по-старите публикации на всички новодошли! Няма да допусна вече да ме "спуснат по пързалката"... Joy Joy

# 203
Е то като цяло с тия червени гащи ... но нямах сила да ходя да се обличам, а без перука за първи път ме видя жената...Едни силни косми са почнали да ми растат-отново са навсякъде. Откакто минах от червена на бяла химия, растат като за последно-да се и похваля с нещо де, че то днес само се жалвам Laughing.

# 204
При мен пък тъкмо беше поспрял косопада от червената химия и айдеееееее пак - от бялата съвсем оголях , даже и на главата останах без косми ... само едни вежди имам още  Mr. Green

# 205
Виж колко е различно всичко при всеки!

# 206
  • София
А на мен от таксотера ми окапаха чак и миглите. Пущините не порастнаха много, ама съм доволна, че поне мога да си затварям очите  Joy Joy Joy

# 207
  • София
Ммммм дааааааа  newsm78
Почесвам се по главата и все повече ми се струва, че въпросната дама с ник "Внимание", ще да е Лайкучката  bowuu
Нямам никаква връзка с нея от повече от две години . Престана да ми пише просто изведнъж.
Звънях и по телефон, но тя беше по чуждоземско и така.

# 208
Сисанке, голям детектив си! Признавам те!  Hug Hug Hug

# 209
Днес много мистерии в нашата тема.

Общи условия

Активация на акаунт