Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 019
  • 707
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тук вече се диша по-добре. А аз с простата си глава мисля, и не се сещам, какво означава "съфоромки" ? Извинете за въпроса, ако ви се струва много тъп! Явно нещо съм пропуснала при просвещението. newsm78

И като ви чета, за разни косми, аз вече нямам никакви - вежди няколко косъмчета, мигли - хич! А се чудех защо на нищо не приличам. Перуката седи в забрава, ходя с една шапка "идиотка" с козирка и ми е много добре, защото бързо я вдигам, третирам си главата с мокра кърпа и се чувствам супер, като къпана.

Момичета, къде е Каролчето, нещо не я чета?

# 211
Ммммм дааааааа  newsm78
Почесвам се по главата и все повече ми се струва, че въпросната дама с ник "Внимание", ще да е Лайкучката  bowuu

Whistling Whistling

Сонче,тази година ми липсваш много! Hug Hug

# 212

Ще си помисля по въпроса! И на мен много ми липсваш!   love001 Сандански, също!

# 213

Ще си помисля по въпроса! И на мен много ми липсваш!   love001 Сандански, също!

Септември ще бъде май... Whistling Whistling

Зара,съфорумки сме всички ,които пишем в някой форум,мила! А Каролка и аз не я засичам.И във фейса ми липсва вече от дни! Сигурно си пече дупето някъде по плажовете... Mr. Green

# 214
  • София
Олееее, готова съм за пенсия - съ/форумки, загрях. Не бях чувала този израз и най-напред ми се стори нещо по-специално.

Каролка е добре, токущо е пуснала нещо във Фейса.

Айде, чао засега. Съпругът си дойде и трябва да го поухажвам.

# 215
Заринка, скоро ще станеш и ти ССФ,не бой сЪ! Mr. Green

# 216
ААа, мерси,че питате за мен  Mr. Green

Тук съм!! Чета ви ама си трая,че много горещо стана и викам да си трая, че съм с най-малък опит и нямам нищо какво да кажа. Вдигнах се на крака и за да компенсирам 4те дни, в които само лежах след химията се виждам всеки ден с приятели. Хубаво е когато имаш приятели, които те приемат такъв какъвто си..без коса, без гърда, с 10 кила отгоре. толкова са добри всички (които останаха от приятелите ми),че нямам думи. Иначе моето дупе това лято ще си остане бяло..Само за 1-2 дни ше се завъртя да помириша водичката. Днес майка ми ходи на преглед мамографски, и тъй като тя си има притеснения  от известно време й направиха биопсия. Надявам се в сряда да ни кажат,че няма нужда от операция. Един в семейството стига!

И такива  емоции при мен...а, и ремонти Wink Огледах всички мивки,смесители, тоалетни и каквото се сетите на света!!  Mr. Green

Вчера си подстригах бретона на перуката,че утре съм на кръщене..и много се харесвам вече с нея. Като се върна от кръщенето ще ви се покажа. Един приятел вчера едвам ме позна на улицата, понеже бях с перушината..  Embarassed

хубава вечер и приятни почивни дни от мен!!  Hug

# 217
Ммммм дааааааа  newsm78
Почесвам се по главата и все повече ми се струва, че въпросната дама с ник "Внимание", ще да е Лайкучката  bowuu
Нямам никаква връзка с нея от повече от две години . Престана да ми пише просто изведнъж.
Звънях и по телефон, но тя беше по чуждоземско и така.
newsm26 newsm26 newsm24 newsm24
Ми да, защото спряхте да говорите за рошави катерици с червени гащи (пак майтап).
Сиссссссс....... newsm51

# 218
момичета,здравейте на всички!никак,ама НИКАК не обичам караници и разправии,съжалявам,че за малко ще се върна към неприятната тема,но искам да се "оправдая" пред Сиссс лично,ако това мое съобщение дето написах на онова момиче се смята за двуличие:"скъпа,не се ядосвай на никой,всички са доста нервни и се стараят да крият това...влез във форума на дир.бг в клуб за борба с рака,там има страшно много съответни теми,можеш да питаш и лекари, да получиш консултации и съвети от жени.Влез там,има информация за всичко!пожелавам ти успех и спокойствие!"Това написах на момичето,просто защото разбирам,че всички СМЕ наистина НЕРВНИ,че тя е стресирана много,не се отказвам от думите си.Съвсем дипломатично и помогнах да се обърне в друг форум!!!не виждам нищо двулично тук към никой.Както винаги съм писала,че тук ми е второ семейство,ако някой не ме е обикнал и повярвал,нормално е,всеки си има вкусове и предпочитания!Аз пак ви обичам както винаги!Всички ви чувствам много близки!
за това много се натъжих от прочетеното,но понеже в едно семейство стават различни неща,и добри и лоши,трябва да се подкрепяме винаги!не мога да не се похваля,че от вчера сме "бракувани",че свадбата е минала прекрасно и не личеше,че след таксотера е минало 4 дни.
Надявам се,че пак всичко е тихо и спокойно в НАШИЯ форум!
на всички приятна вечер и сладки сънища! Hug Hug Hug

# 219
allissa22   bouquet поздравления за булката и нейната майка ... от тук насетне само най хубавите неща да ви се случват Hug

# 220
  • София
Тук вече се диша по-добре. А аз с простата си глава мисля, и не се сещам, какво означава "съфоромки" ? Извинете за въпроса, ако ви се струва много тъп! Явно нещо съм пропуснала при просвещението. newsm78

Заре, да не си решила, че "съфоромки" идва от ромки   Joy и да си се притеснила къде си попаднала  Laughing

Просто бабата - мама меца - се ядосва във форума, обслужва клиенти  Laughing  и клавиатурата й бърка -  hahaha пушак, съфоромки - егаси литераторката съм  Grinning

# 221
  • София
Ммммм дааааааа  newsm78
Почесвам се по главата и все повече ми се струва, че въпросната дама с ник "Внимание", ще да е Лайкучката  bowuu
Нямам никаква връзка с нея от повече от две години . Престана да ми пише просто изведнъж.
Звънях и по телефон, но тя беше по чуждоземско и така.
newsm26 newsm26 newsm24 newsm24
Ми да, защото спряхте да говорите за рошави катерици с червени гащи (пак майтап).
Сиссссссс....... newsm51
А ако наистина си ТИ, както подозирам, просто не ми се вясвай пред погледа #2gunfire
Както каза Сис, или пък Миленката беше, ооооооооооооооо не Сис беше  Embarassed
Обърках се вече, явно имам мети в мозъка, пък и последните постове ме разбиха емоционално...
Всичко, което се случва с всяка една от вас го преживявам отново и отново. Независимо стара или нова в темата. Независимо дали ме плюва или ме похвалва.
И нищо от това, че в последните страници ме заклеймиха, аз пак ще си остана старата Хули, която ще ви погалва по главиците, ще ви гушва виртуално или не и ще ви дава кураж в борбата , защото съм с три-четири крачки преди Вас и зная какво Ви се случва и как се чувствате.
Надявам се, че наистина съм богоизбрана, ще лобирам и за Вас , защо не, като играем едно и също хоро  Peace

# 222
  • пловдив

newsm78 а щО спряхме...... а къде всъщност са ми гащите..... а те червени ли бяха..... оФ, то и бирата свърши.... я да полегна....

Важно съобщение! Загубен спомен... в червено.... с дантелки..... който го намери, може да си го запази, срещу бира доставена на адрес - поляна № хлъц.... извинета.... хлъц..... налага се да се ориентирате по звуковия сигнал  Joy

# 223
@tani4ka,много ти благодаря за поздравления и пожелания,дай Боже!!!и на теб да се случват хубави неща!бъди здрава!

# 224
Добрютро,компанията!
Къде се изгубихте? Да не посрещахте джулая... Mr. Green
http://vbox7.com/play:fbb76640

Общи условия

Активация на акаунт