Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 072
  • 707
  •   1
Отговори
# 120
  • София
След като искаш да знаеш нашите истории, можеш да го направиш като прочетеш всичко, което сме писали. Всяка една от нас е споделила. Не е необходимо да го пишем отново.
Съжалявам, но не ми се връща назад във времето, най-малкото защото не искам да си спомням.
Друг е въпроса, ако искаш нещо конкретно.

# 121
  • София
mimilina*, ако ти се четат истории, темата "Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване" е роман с огромно количество страници, само главни герои и без финал, за съжаление.  Mr. Green Ако ти се иска, чети, но това няма да ти помогне. Според мен колкото героини, толкова различни случаи.
Марков ти е казал, че нищо ти няма, ти продължаваш да се ровиш. Твоя работа, но той е добър диагностик, според мен. И реже всяка седмица по 5-6 като нас, така че можеш да му имаш доверие.

# 122
  • София
В тази тема никой няма право да говори против ДОКТОР МАРКОВ!!!!!!!

Ние тук го боготворим,познавам много жени,които ще се разгневат от това и аз съм една от тях.

Това,че някой си нещо написал нищо не значи,но Мимилина,аз мисля,че ти скоро няма да решиш проблема си и това е твоя работа.

# 123
  • София
Криси, спокойно момиче !
В тази тема всеки може да сподели, да изкаже мнение, да даде съвет, ако му е възможно...
Всички боготворим операторите си - някои Марков, някои Гаврилов , аз Александрова...
Аз например имам доверие единствено на Александрова !

# 124
  • София
Добре Хули,то аз съм си много спокойна!!!!

Не съм си пила розовите хапчета ,та за това

# 125
Здравейте мили,  иска ми се да ви се похваля  5 месеца след двете операции днес за първи път се качих на велосипедчето си , с голям кеф  установих че не ми създаде никакъв дискомфорт нито в  ръката нито в гърдата , което означава че ще мога да си хвърча на  воля насам натам afwitch И да ви питам ,  с левкоцити 3 има ли вероятност утре да ми отложат вливката? А на mimilina ми се иска само да кажа , че мамолога която първо ме прегледа ,направи мамограф и  ехограф не определи бучката ми даже и на фиброаденом , а просто на нещо което моментно  е  излезнало и ще се разнесе след време newsm12 newsm12

# 126
  • София
При 3 ще ти влеят, не се тревожи и си карай велосипедчето с кеф, когато ти е възможно, разбира се !
И продължавай с упражненията сериозно.

# 127
Аз например имам доверие единствено на Александрова !
   newsm10

# 128
Благодаря ти Хули Hug

# 129
За кой ли път се разочаровам от форуми  Cry!
Вие направо ме "оплюхте "и съжалих хиляди пъти ,защо си зададох въпросите към вас .
Върнах се малко назад в темата и сега разбирам , че тя е почти частна - пишете едни и същи жени за всичко друго, но не и да помагате на новодошлите . Разбира се не слагам всичко под един знаменател и Моля да бъда извинена!  Има и хора и хора - да всички сме различни - нормално е !!!
Никога не съм  писала лошо за доктор Марков  Shocked , а и за който и да е друг доктор или човек ,просто видях и противоречиви мнения относно негово поставяне на диагноза и го споделих - не виждам нищо лошо в това  ooooh! .Той единствено той каза , че ми няма нищо от останалите седем лекари който съм посетила ( все хирурзи и мамолози даващи ми ехографски снимки и документ с около 1 см . лезия  )
БЛАГОДАРЯ и за съветите да се върна 30 теми назад да ви чета за да разбера историите ви - много мило ... ще го направя в по подходящ момент ако евентуално .
След като искаш да знаеш нашите истории, можеш да го направиш като прочетеш всичко, което сме писали. Всяка една от нас е споделила. Не е необходимо да го пишем отново.
Съжалявам, но не ми се връща назад във времето, най-малкото защото не искам да си спомням.
Друг е въпроса, ако искаш нещо конкретно.
Хули ако не искаш да си спомняш просто трябва да напуснеш тази тема - казвам ти го откровено , в смисъл темата е с такава тематика , че ако я четеш няма как да не си спомняш - надявам се , че не си в нея за да се забавляваш , а аз да помахаш и вероятно го правиш , но не за всички , а по симпатия на аватар ?!?Да исках конкретно кратък отговор на седем въпроси ,за които ПОМОЛИХ и даже подчертах , че са важни за мен - които имаше желание и добра воля ми отговори ,които не ме подмина и не се върна назад във времето за да ми помогне с отговора си !
Ще се постарая повече да не нарушавам повърхностния ви разговор и темата ще си върви както до сега с мир и спокойствие , дано няма нови попълнения в нея - желая и на вас здраве ,мъчно ми е , че така приключих  с темата ви - неразбрана , а бях с нагласата да пиша в нея и да споделям развръзката на нещата при мен ,дажеее се бях заблудила , че точно вие ще ми помагате е трудни моменти - дано ми се разминат , защото противен случай явно ще съм сама със съдбата си   Sad! Не исках много - всичко добро  bowuu!

# 130
  • София
Ако трябва, ще напусна темата. И без това пиша едно и също вече пет години, но много малко хора четат написаното.
Доволна съм, че няма какво повече да добавя.
Мога да давам конкретни съвети и да помагам според възможностите си, но отказвам да отговарям на въпроси зададени ми като във въпросник.
Ако те интересува нещо питай, но не ми казвай да отговоря на 7 въпроса.
На лични съобщения не пиша, стига да не се отнася до нещо много лично.
Който има въпроси към мен го прави в темата, за да може, ако някоя друга има сходен проблем, да прочете.
Има много момичета, които само четат и черпят информация.
А всичките седем доктора, които си посетила, вероятно са те объркали още повече.
Повярвай на един.
Темата в никой случай не е частна, върни се малко по-назад и ще разбереш.
Тези сме останали от по-старите, съжалявам !
И скъпа Мимилина, погледни първата и втората  тема. Виж кой е автора, виж и инфото събрано там и после кажи, че трябва да напусна темата !

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 18:43 от Хули

# 131
Не така  mimilina, с две думи и простичко казано ,не така... със спокойствие и усмивка и ще видиш колко е приятно тук Wink Wink

# 132
  • София
За удобство на Мимилина, ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264801.0

# 133
Няма да влизам  в спор !
Хиляди пъти се извиних и предварително и последователно ... и неудобство почувствах , че даже се и и изчервих пред самата себе си , че задавам по подобен начин въпросите си , но исках всичко да напиша в един пост за да не обременявам и спамям темата ви , да сондирам мнение за себе си тъй като лекарите са с противоречиви мнения .
Да !Зная , че при всеки е различно , но не виждах лошо при добра воля да ми се отговори ... върнах се няколко страници назад и не намерих кой знае каква информация по вълнуващите ме мен въпроси ,погледнах и в личния  профил за да търся отговорите , който вероятно ги има , но кой знае къде сред многобройните страници.Отказах се !

Със спокойствие и надежда ( усмивката я загубих някъде )  влязох в темата , но излизам натъжена и не от всички удовлетворена и разбрана !

Желая ЗДРАВЕ , ЗДРАВЕ И МНОГО ЗДРАВЕ не само на вас , а на всички хора - никой от нищо не е застрахован и не се знае утре в коя тема на живота ще попадне !
Надеждата крепи човека !!!

# 134
Насам ,народе на безмисления разговор!
Маме, марш от темата бързо! Ко си се разположила тук като че ли си я създала таз несериозна тема! А ма ха...Всички тук сме се събрали за забавление и развлечение,а ти ще ни размахваш пръст...Я се стягай ...бър-зооооо...

Много се кефя,когато се появи някоя новобранка и започне да ръси акъл и овчи мозък ! И като започне да ме убеждава как видите ли нейната ситуация е най-сложната и най-трудната...
А бе,джанъм,не разбрахте ли ,че моят случай е най-сериозният.Не за друго,а защото аз се справям с него! Аз си търпя болките и нервите и всичко...
Така че,пак ще кажа,на който не му изнася да се изнася!
Преди време го казах и на едни други новобранци,дето щяха да пишат до дълбоки старини,а се отказаха на втората страница!
Ади останете си със здраве!
А на вас,мили мои,които сте тук откакто се помня и винаги сте били насреща в трудните ми дни, да не сте посмели да си тровите нервите с глупостите на този и онзи!УбичЪм ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт