Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 068
  • 707
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ама аз наистина ще се махна от темата, ако още един път ме изкомандват какво и на колко въпроса да отговоря !

# 136
Ама аз наистина ще се махна от темата, ако още един път ме изкомандват какво и на колко въпроса да отговоря !

СУС,МАРИ! Дори и на шега не го казвай! Crossing Arms

Антомче,дека си бре! Ела да кажеш нещо умно-сега му е времето! Mr. Green

# 137
Цитат
да сондирам мнение за себе си тъй като лекарите са с противоречиви мнения
  , mimilina*  , колкото повече доктори посещаваш , толкова повече ще се объркваш , избери си един и му се довери , както те е посъветвала Хули .Щот колкото хора , толкова различни мнения ще чуеш .Освен това никъде не прочетох някой лекар да ти е намекнал дори , че имаш злокачествено образувание - а ние всички тука сме болни от РАК , не сме се  триумили много , много дали - или . Милмич ти подхвърли  , че си има тема за фиброаденома , където непрекъснато се питат дали да се оперират или не , там ще ти помогнат повече мисля. ooooh!
Айде и със здраве , дано достигнеш до вярното за теб решение  Peace

# 138
Насам ,народе на безмисления разговор!
Маме, марш от темата бързо! Ко си се разположила тук като че ли си я създала таз несериозна тема! А ма ха...Всички тук сме се събрали за забавление и развлечение,а ти ще ни размахваш пръст...Я се стягай ...бър-зооооо...

Много се кефя,когато се появи някоя новобранка и започне да ръси акъл и овчи мозък ! И като започне да ме убеждава как видите ли нейната ситуация е най-сложната и най-трудната...
А бе,джанъм,не разбрахте ли ,че моят случай е най-сериозният.Не за друго,а защото аз се справям с него! Аз си търпя болките и нервите и всичко...
Така че,пак ще кажа,на който не му изнася да се изнася!
Преди време го казах и на едни други новобранци,дето щяха да пишат до дълбоки старини,а се отказаха на втората страница!

Ади останете си със здраве!
А на вас,мили мои,които сте тук откакто се помня и винаги сте били насреща в трудните ми дни, да не сте посмели да си тровите нервите с глупостите на този и онзи!УбичЪм ви!  bouquet

Много оригинален пост  smile3501 да се чудиш и да не се начудиш !
Сега ще спечелиш куп ръкопляскане и потупване по рамото за героизма .

Абе хора на вас гърдата или сърцата са ви махнали  Tired колко тъжно ? Какво лошо видяхте от мен и поста ми ???Имате ли деца ,семейства , ако те попаднат в подобна ситуация като моята така ли ще се държите и така ли ще им отговаряте ???
За овчия акъл няма да уведомя модератоа - напротив ще го подчертая и увелича - другите да преценят твоя !
Колко мъка Боже , колко мъка има по този свят !
Наистина не бих се поддала повече на провукации за да се вурна в темата !
Извинявам се на добросърдечните хора , който четата за жестокия спам .
Нека има светлина !

Когато увехне цветето
преди да разцъфти ,
когато падне птицата
преди да полети ,
когато мракът
светлината затъмни .
Когато спре земята
преди да се завърти .
Когато те препънат
преди да си прекрачил ти ,
когато те ударят
преди глава да вдигнеш ти ,
когато ти се плаче
преди да си отворил очи ,
когато ти се пее ,
а започваш да крещиш ...

ПРИПЕВ...
Нека бъде светлина !
Нека има цветя !
Нека бъде любовта !
Нека има деца !

Когато се удариш
в решетката на свойта свобода ,
когато мразиш силно ,
а мечтаеш любовта .
Когато падаш ,
и си мислиш ,че летиш
Когато ти се пее ,
и усещаш , че мълчиш .

Тогава...

ПРИПЕВ...
Нека бъде светлина !
Нека има цветя !
Нека бъде любовта !
Нека има деца.

# 139
  • София
Божееее! Какво отново се е случило тук?  newsm12 При това за кратко време? Аз когато бях на етапа на mimilina* не пишех, само четях, а и нямах време. Бързо се затичах да отрежа гадината. Тя също ще разбере, надявам се, че на нас са ни оперирани само гърдите, но се опитваме някак да си опазим сърцата...

# 140
Ами то е така-искаш мнение,и щом останалите не са на твоето значи са .....
Мамаилина или каквато си там,искаше мнеия-дадоха ти ги!
Или ти искаше просто всички да се съгласят с теб?!
Образуванието си е в твоята гърда! Ако е доброкачествено ще си ок! Ама я се замисли,ако не е доброкачествено ,тогава...Е,тогава не ние ,а ти ще си "чукаш главата"
така че спри да пишеш ненужни постове,а си сложи картите на собствената маса и вземи решение ЗА СЕБЕ СИ!
Мен ме боли г.за какъв ти е проблема!

# 141
  • София
Цитат
Мен ме боли г.за какъв ти е проблема!
. Не се принизявай до кенефджийско ниво, Сиске, и си гледай спокойствието. Нали сме тук за духовно оцеляване, дерзай!

# 142
Хули,не си го и помисляй да излезеш от форума!Когато изгубя почва под краката си и изпадна в дупка,аз си спомням за теб и другите момичета и продължавам напред.Радвам се,че Ви има! Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 143
Момичета изместиха датата на операцията на мама.Вместо на 02  ще е утре,всички много сме притеснени. Моля се на Господ да е с нея и да я пази и всичко да  е наред.Помолете се  и вие с нас както ще се моля и за всички които им предстои това или възстановяване baby_neutral
Нека всичко да мине утре  ище споделя какво е станало и какво ни очаква от тук нататък.

Нека Господ бъде с всички нас и да сме живи  и здрави!

# 144
  • София
И за последно ще напиша пак пост насочен към мимилина.
Тя написа, че темата ни е частна, че пишем само едни и същи, че....
Който остане, скъпа !
Предложих и линк, в който може да се проследи, колко от нас са писали тогава и колко са останали сега.
Защо писа в тази тема мимилина  и защо зададе налудничавите си въпроси точно на нас ?
Съжалявам за този си пост, аз винаги съм била с положителна нагласа  и оптимистично настроена.
Боли ме за всички, които вече не са в темата по една или друга причина.
За някои знаем, за други не.
Факт е, че ги няма...

# 145
  • В царството на игрите:)
Мимилина, аз бях една от първите, които отговори на 7те ти въпроса, но честно да ти кажа нямаше да го направя ако беше започнала с постовете, с които завърши.
Рядко съм се възмущавала от нечий тон, защото смятам, че всеки има право да пише в това пространство, но ти определено ме изненадА. /В лошия смисъл!/
Как аджеба да ти обясним, бе момиче, че както мненията на лекарите са различни, така и нашите истории. Каза ти се доста пъти ,че е по -добре да го махнеш това нещо, ама ти търсиш под вола теле!!! Извини ме, ама сякаш ще правиш някаква огромна по обем операция с неясен изход и драматични последствия. Ама това е 15 минутна интервенция, за която не си струва главоблъсканицата.  Предположенията ти, че не са ни оперирали гърдите и сърцата и цинично и прозвуча грозно. Ако така си се държала и в други форуми, не се учудвам, че за пореден път си разочарована Rolling Eyes А разговорите ни миличка вече са повърхностни, защото ние от много интелект и мисъл сме стигнали до тук - сега ни е позволено да сме повърхностни Mr. GreenБъди по - малко мелодраматична. Не е станало нищо кой знае какво и не виждам някой да те е обидил или оплюл. Просто не ни се повтаря едно и също Naughty
И нека да не ти е толкова мъчно, че така си приключила с темата ни, защото ще ти е много по - мъчно ако ти се наложи да си част от нея, недай Боже!
Желая ти здраве и повече увереност!

# 146
  • В царството на игрите:)
Зори, Бог да е с вас!!!! Praynig
Дръж ни в течение!

Силванке, пий си илачите мила и ич да не ти пука!
Хулитооо, обичам та!
Розичке, аз също съм колоездачка! Mr. Green
На всички останали спокойна вечер и много усмивки!
р.р. Стана леко повърхностно, ама какво да правиш - потенциал ooooh!

# 147
  • София
Зори, не се тревожи миличка.
Добре е, че операцията ще е по-напред.
По време на операцията ще има някаква яснота, но хистологията ще е готова след десетина дни.
Тогава ще се определи последващото лечение.
Ние сме с Вас и стискаме палци!

# 148
  • София
Миленоооооооооо, пишейки предпоследния си пост се поразплаках...
Защото аз останах историята на нашата тема.
Но като прочетох твоя, си рекох - може да нямам гърди, но ми оставиха  сърце  Peace

# 149
Благодаря ви мили имам много голяма нужда от силна подкрепа но на вас това ви е пределно ясно,може би ще задам тър въпрос но горе долу колко време кара операцията ако всичко върви нормално newsm78

Общи условия

Активация на акаунт