Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  bouquet
Аз съм на село ConfusedОще не съм родила newsm53
Ще се включа от вкъщи Hug

# 106
здравейте и от мен  Grinning
как сте в днешния слънчев ден ? Simple Smile

# 107
А, добър ден!

Да намина и аз, че от сутринта съм захванала едни филми и ме мързи да пиша. След малко започвам да "подреждам" шкафове, т.е.друг ще нарежда, аз ще давам акъл  newsm62 newsm62

Да ви черпя малко плодове, че не мога да им се наситя!

# 108
  • на земята
ХАЙ и от мен !!! poppy-fairy ,много плод много нещо  Hug    iii, как си днес,офф дано не е жегааа ,мразя яяяяя..))))               rali1213 ,викам си къде се загуби  Laughing,    stefi_sv ,остана без закуска днес а  Laughing     f(x),да се отчета изпих си хаповете ,засега съм ок..))))    lawyer ,сладурка си  Hug Прохладен ден момичета и много усмивки!

# 109
лаленце адска жега е тук  Whistling
дано при теб е по хладно

# 110
Попи, на драго сърце ще похапна от виртуалната ти почерпка. Hug
Емси, дай Боже, при всички бъдещи мами нещата около раждането да минават леко и по вода! Peace
Лойър, много фина бременна си. Hug
Лаленце, понеже и аз до третия месец имах кървене, утрогестанът го приемах орално.  В никакъв случай не го спирай, защото това се прави постепенно:)

# 111
  • на земята
iii,засега тука бива,ай дано така да е  Praynig        lali bali,пия го аз, днес и утре ще го пия,вторник да ми вземат микороб.и да видим доки какво ще каже ще го намалям ли не ли,ти до кога го използва? Аз имах отлепване на хориона и имах едникратно кървене и после кафеникаво и затова увеличихме дозата и така..))))Дано вече всичко е наред,че голямо лежане паднааааааааааа...)))то поне да беше зима,ами то лято всички навън,ама не се оплаквам ще направя всичко за моето бебче да се роди живо и здраво,оххх как го чакам,къде си  номеври ,декември  Rolling Eyes

# 112
Лаленце, слагах утрогестан до около 19-20 г.с. Simple Smile

# 113
Здравейте момичета,
да се запиша и аз днес. Аз съм добре, младежът и той кротува засега.

Лаленце, аз нямах гадене и сънливост от утрогестана през устата, така че не е задължително и ти да имаш.

# 114
  • на земята
lali bali,доста си го ползвала,колкото трябва и аз ще го слагам не ми пречи,щом помага..)))    f(x),радвам се че си добре,браво на юнака,послушен  Simple Smile..)))    Момичета какво правите по цял в къщи говоря за лежащите,те тука повечето лежащи де,домакиснтво не може,готвене не може,резки движения не може,   какво се прави през тези дълги дни,питам от любопитство,аз сега се размърдвам,голямо мазонтене пада при мен  JoyПросто питам как ви минава един ден  Rolling Eyes

# 115
лаленце , моите дни минават мн мн бавно.от едната кълка на другата.вече всичко ме боли от мързелуване и лешперене Sad чак се ядосвам,че някой др върши моята работа Sad
в момента съм пуснала станция нова да дрънка нещо и се забавлявам с вас ядейки плодове Simple Smile

твоите дни как минават?с какво ги запълваш времето ?

# 116
аз се ровя в нета - или пазарувам за малката /ама май вече спрях/ или търся информация за кърмене, къпане и такива неща, тъй като не мога да посещавам училищата за бременни. В началото четях или гледах ТВ, но сега съм само на музика, разпуска ме. И разбира се на лафче - с вас или по скайп с приятели  Grinning

Днес ще ходя до Хиполенд - то си е за хвалене, при положение, че лежа 22 седмици  newsm44 newsm44 newsm44

# 117
уууаууу милата,а аз за 10 дена мрънкам  Blush
 приятна разходка тогава Simple Smile
няма по хубаво от това да излезеш на вънка Simple Smile

# 118
за всички нас лежащи майчета,още малко и ние ще сме там  smile3521 smile3521 smile3521

# 119
Здравейте мамчета незнам за кой път пиша дано този път успея с този бавен нет.Доста време не съм писала но бях по болници правихме ремонт и нямахме нет.Виждам много нови мами има тук добре дошли  bouquet и успешен финал .Честито на родилите мами да са им живи и здрави бебоците и много да радват мама и тате.

Общи условия

Активация на акаунт