Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
След голям зор с техниката ви черпя с тоз ритник  newsm68

http://vbox.bg/Dran-dran-v-66620

Ха-ха, сладурче малко. Моето като се оголя да го гледам, спира....

# 91
Маменца ,влизам да ви разкажа как мина всичко:На 11.06 се бях заканила да ходя да говоря доки да вадим бебето в петъка,че не издържах вече...В неделя,чистих,готвих,оправях си,вечерта изпратих мъжо на работа(нощна смяна),до късно си писах с моята приятелка че са ми последни дни без дете(а то били часове  Laughing ).Будя се в 3:30 от нещо че ми мокри,ставам и усещам лекааа водичка,отидох до 00 за да се разсъня,върнах се звъня на мъжо,а той като видял че му звъня,докато ми вдигне.....луда паника.Разбрахме се че го чакам вкъщи,през това време минах през банята,гладих си дрехи,проверих багажа и той идва уплашен и тръгнахме към болницата.Там влизам в родилно,акушерката му вика,бягай спи тя скоро няма да роди...... Thinking Казвам че имам уговорка за секцио,и че още не съм звъняла на доки,те викат,спокойно той до 8 ще тук...Започнахме с документите,ама едната акушерка се усъмни(тя знае за късния ми аборт)и викан а дежурната да ме прегледа,Качвам се на магарето,а тя ме бърка и се хили,вика ти се с 5 см разкритие,сега почвам да звъня на екипа,аз ок.Излизам на вън и се хиля,а водите си текат като се смея.... Blush Идва екипа качих се в операционната и в 6:00 извадиха моята кукла Радостина 2800.48см.Свалиха ме после направо в отделението,след обяд ме изправиха и ми донесоха бебка,на другия ден си беше цяяял ден при мен.Очаквах някакви зверски болки,да имам,а то....като при цикъл.Ето така мина всичко при мен мили мои   bouquet

# 92
След голям зор с техниката ви черпя с тоз ритник  newsm68

http://vbox.bg/Dran-dran-v-66620

Ха-ха, сладурче малко. Моето като се оголя да го гледам, спира....

коремчетааа мн ми е любопитно какво е клипчето   Weary но пусто още не мога да го отворя  newsm45

# 93
Маменца ,влизам да ви разкажа как мина всичко:На 11.06 се бях заканила да ходя да говоря доки да вадим бебето в петъка,че не издържах вече...В неделя,чистих,готвих,оправях си,вечерта изпратих мъжо на работа(нощна смяна),до късно си писах с моята приятелка че са ми последни дни без дете(а то били часове  Laughing ).Будя се в 3:30 от нещо че ми мокри,ставам и усещам лекааа водичка,отидох до 00 за да се разсъня,върнах се звъня на мъжо,а той като видял че му звъня,докато ми вдигне.....луда паника.Разбрахме се че го чакам вкъщи,през това време минах през банята,гладих си дрехи,проверих багажа и той идва уплашен и тръгнахме към болницата.Там влизам в родилно,акушерката му вика,бягай спи тя скоро няма да роди...... Thinking Казвам че имам уговорка за секцио,и че още не съм звъняла на доки,те викат,спокойно той до 8 ще тук...Започнахме с документите,ама едната акушерка се усъмни(тя знае за късния ми аборт)и викан а дежурната да ме прегледа,Качвам се на магарето,а тя ме бърка и се хили,вика ти се с 5 см разкритие,сега почвам да звъня на екипа,аз ок.Излизам на вън и се хиля,а водите си текат като се смея.... Blush Идва екипа качих се в операционната и в 6:00 извадиха моята кукла Радостина 2800.48см.Свалиха ме после направо в отделението,след обяд ме изправиха и ми донесоха бебка,на другия ден си беше цяяял ден при мен.Очаквах някакви зверски болки,да имам,а то....като при цикъл.Ето така мина всичко при мен мили мои   bouquet

браво за лекото раждане  Hug newsm53 smile3501

# 94
Браво Емси!Дай Боже всеки му    bouquet

# 95
Емси, твоята история е мечтата ми за протичане на раждане!Браво и да сте живи и здрави с радостта на живота ти!  bouquet.
Дрънче, моя корем е подут от главичката на бебка по същия начин отдясно, но не подскача така, по-мързеливичка е!  bouquet.

# 96
emsi4ka Браво,честита принцеса,жива и здрава и много да ви радва!Най-важното е ,че сте добре и че си родила лесно,а не мъчително като първият път при мен,а вторият си беше планово секцио и беше супер в сравнение с първият път.Мъчих се 18 ч и накрая родих секцио Peace
Благодаря момичета за топлото приемане,дано всичко е наред и във вторник след прегледа ми при Юнакова опровергае отвореният цервикален канал който видя нейна колежка!
Според вас този отворен канал може ли да се види само на видеозон?

# 97
Емси, много благодаря че сподели тоз експириънс с нас  Hug Дай Боже на всички ни така бързо да се разминем с родилните мъки  Praynig
Цункай малката принцеса   bouquet

Памиво, моята дилатация я диагностицираха с вагинален преглед с ръка, но бях попаднала на постинг на една бъдеща мама, че разкритието й от 1 см се виждало на ехографската снимка (с вагинален ехограф), така че явно може и на видеозон.

Дрънче, моя корем е подут от главичката на бебка по същия начин отдясно, но не подскача така, по-мързеливичка е!  bouquet.

Дани, туй му е май гъзеца на мойто чудо, главата вече е долу:)

Моя мъж като му говори на тумбака и му казвам, нали знаеш че му говориш на дупето на човечето  Joy И той ми отговаря, тихо бе, говоря на микрофона сега (т.е. пъпа ми   Mr. Green  )

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 17:31 от Дрън-дрън

# 98
Емси, поигра ти момата по нервите малко, но виж - не ти е създала много проблеми при раждането. Иначе акушерките са отвратително спокойни, мъжо последния път щеше да бие една в болницата, щото ми викаше "кво е тва повръщане толкова, толкова ли не можа да издържиш до сутринта, ми ся трябва да будя доктора"......

Иначе, да, разкритие (отваряне на цервикалния канал) се вижда с вагинален ехограф.

# 99
Лаленце, моят съвет е да не спираш утрогестана за два дена преди МБ, а да го вземеш през устата в същата доза. Така ме съветваха мен докторите, но да го спирам в никакъв случай!

iii, докато не се залепи и абсорбира всичко не се успокоявай съвесем, а внимавай. Без навеждания и резки движения. Ако трябва легнала пътувай.

pamivo, добре дошла и успешно отишла с бебе Simple Smile!

eмсичка, радвам се че всичко е минало безпроблемно!

Дрън- дрън, ако много те е страх да си будна на секциото, могат след спиналната да те приспят. В смисъл няма да си с пълна упойка, тръба за обдишване и пр., но ще ти дадат нещо, за да поспиш докато трае.

# 100
  • на земята
 f(x),същите които ползвам утрогестан (за вагинално) тях да пия през устата нали така,пак същата доза ли  newsm78  офф един път май ги пих много гадно май ми ставаше,ама два дни ще издържа освен..))) Той доки ми каза че уж ще го пия докаря на този месец (живот и здраве)ама нензам какво ще каже на прегледа вторник.МЕРСИ

# 101
iii, докато не се залепи и абсорбира всичко не се успокоявай съвесем, а внимавай. Без навеждания и резки движения. Ако трябва легнала пътувай.

Внимавам много.добре че е мъжо да ми помага..общо взето ставам до 00 и да се изместя на другото легло
то всичко си е залепено вече нормално,просто тоя съсирек си прави пътечка и ме кара да изпадам в паника надявам се за нищо.
ооо за пътуването съм легнала,с възглавница на гърба,с но-шпа в дупето (любимото мъчение на съпругът ми-научиха го той да ми ги бие)..всички екстри Simple Smile
в сряда ще ме видят дали още да лежа,на 26.06 пак имам час за смяна на лекар за ЖК (че нали мойта мина по здравна каса) и чак след това евентуално ако аз и бебо сме добре ще замина..ако има и най малък % притеснение..ще съм тук с вас Simple Smile

# 102
Ех, най-сетне и аз да се разпиша в новата темичка, момичета много сте активни, докато ви изчета вече направихте и нова тема, а и сте 7 стр. напред Simple Smile Попи, страхотна си я направила миличка   bouquet
Емси, браво за хубавите новини, да ти е жива и здрава малката Simple Smile раждането ти е било мечта, дано на всички така леко да им минават Simple Smile
Виждам, че има нови бъдещи мами в темичката, пожелавам успех на всички и много търпение   bouquet
Аз да се похваля вече съм с нов диван от днес, страхотен е, не мога да му се нарадвам- кожен, в много нежен цвят шампанско, почти бяло  newsm44
Утре ще правим основното почистване с мъжо и свеки, ще мием прозорци, щори, дограма, така че стискайте палци! То аз няма да съм много активна, но ще давам наставления  hahaha
Трябва да започнем да подготвяме едно по едно за бебето Simple Smile
Качила съм ви и една снимка в snimka.bg, за да ме видите, нали обещах преди време... тя е от днешната разходка по центъра на Пловдив Simple Smile

# 103
f(x),същите които ползвам утрогестан (за вагинално) тях да пия през устата нали така,пак същата доза ли  newsm78  офф един път май ги пих много гадно май ми ставаше,ама два дни ще издържа освен..))) Той доки ми каза че уж ще го пия докаря на този месец (живот и здраве)ама нензам какво ще каже на прегледа вторник.МЕРСИ

Да, Лаленце, същите. Те могат да се приемат и през устата и да се слагат вагинално. Вагинално май се усвояват по- добре. Но аз заради обилните кървенета не можех да ги слагам със седмици вагинално и пиех през устата. През устата може да ти е по- сънливо и да ти се гади малко, така че ги пий на пълен стомах. Иначе ако се пие за поддържане на бременността, както в твоя случай след отлепяне и кървене, мисля че не се спира от раз, а за няколко дни се намалява. Мен поне така ме инструктираха да го спирам.

# 104
Не мога да повярвам, че все още няма никой  newsm78 Аз поне кафе не пия, но на една закусчица няма да откажа, така че ще си я чакам.
lawyer, голяма сладуранка си, ти май само на бебче си качила килца, браво за което  Hug

Общи условия

Активация на акаунт