Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Привет Памиво и добре дошла  Hug
Аз съм с дилатация на цервикалния канал и лежкуня, и тъй ще е до края. Принципно се практикува серклаж но при мен нямаше как да се приложи поради полип в шийката.

Попе майна, яко ти дупе с обезкостяването  tooth Била съм в Пловдив лятото.. през деня по-добре да се криеш в мазата  Mr. Green

# 76
  • на земята
ОФФ poppy-fairy ,пипкава работа си се захванала..)))          iii ,всиччки тук сме за това да се подкрепяме и помагаме,помагам с каквото мога,ако ти се плаче,мойто рамо е свободно,но в такива моменти трябва да сме силни и да вярваме !!! Hug    {Женя_Иванова}, desi_aia ,мери момичета,значи ще го спра за два дни и това е,няма и да пия,че като го пия ми става гадно и ми се повдига много..)))     pamivo добре дошла в късметлийската тема,всичко ще е наред каквото са ти казали доки го спазвай..)))

# 77
Добре дошла, pamivo и успех ти желая. Моят канал беше отворен преди серклажа, нзн от какво.
iii, не си сама, нали знаеш!
Тези спринцовки и аз ги знам, Дрън, но дали се продават още  newsm78

# 78
Знам ли Жени, моята майка я е купувала и е цялата метална, доста неудобна, и вече е леко ръждясала. Особено като ти се намокрят ръцете кви пришки стават не е истина.
Сега гледам в нета, има друг инструмент, явно нашите са много ретро Simple Smile
Виж тук Simple Smile
Скрит текст:

# 79
аз имам питанка  Blush
след като се замразят черешите и след това се размразят не стават ли гадни?леко пихтиести?получава ли се хубав шейк?
питам защото винаги съм избягвала да замразявам плодове и някои видове зеленчуци,защото след това са...  #Puppy dog

# 80
Е като е за шейк се пасират и не им пречи да са мекички:)
Хохо, какъв ветрец духна, няма жега вече поне за днес  smile3521

# 81
Попе майна, яко ти дупе с обезкостяването  tooth Била съм в Пловдив лятото.. през деня по-добре да се криеш в мазата  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Добре дошло на новото момиче! Да си кротуваш мила до финала, с лежане, без лежане, важното е най-накрая с бебета на ръце да сме, а мъките и зора се забравят!

# 82
Е като е за шейк се пасират и не им пречи да са мекички:)
Хохо, какъв ветрец духна, няма жега вече поне за днес  smile3521
е то ясно че се пасират,но не им ли се променя вкусът?не става ли по гаден? питам защото съм си купувала замразени малини да си правя шейк..е вкусът им е  Sick
но ще пробвам и аз  Wink стана ми интересно Simple Smile

# 83
След голям зор с техниката ви черпя с тоз ритник  newsm68

http://vbox.bg/Dran-dran-v-66620

iii, за вкуса не знам, прясното си е прясно все пак Simple Smile Яла съм замразени малини на мелба - стават. За черешките питай ПопитУ Simple Smile Принципно за сиропи всякакви замразени плодове стават, ама не да се ядат след като се размразят ми да се пасират със захарчица и така. Аз лично не замразявам, щото нямам фризер, пък в камерата има ракия  Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 15:59 от Дрън-дрън

# 84
аз нещо не мога да го отворя  newsm78

# 85
Ох, аз го направих само аз да мога да го гледам  Laughing ей сега ще го оправя Simple Smile
Вече трбва да се отваря  Wink

# 86
  • на земята
 Joy Joy   Дрън-дрън ,хахаха май му е тясно на бебчето иска по голямо пространство за игра хахахха,ама че ми стана хубаво искам и азззззззззззззззззззззз    Hug сладурчето сигурно играе на криеница  Joy  отваря се бе..)))

# 87
Дрън, и моето шкембе така се мърда и тресе. Много е яко и аз трябва да се снимам, да и показвам после на момата!

# 88
аз нещо пак не мога да го отворя,а и нещо немога да кача снимка да ви покажа какво ми се появява  Blush newsm78

# 89
То и аз се снимах с оглед на бъдещето поколение да му е интересно какво е правило в тумбака:) Мъжо иска камера да купуваме, аз нещо се дърпам сякаш по-предпочитам читав фотоапарат, ама човек пък веднъж прави спомени, а клипчето си е друга работа...
Лаленце, скоро човека мира няма да ти дава, ще се чудиш накъде да се килнеш  Wink
Mомичета аз се престраших и изгледах едно секцио, не беше много страшно, а накрая като бебето ревна ревнах и аз, толкова хубаво беше   Mr. Green newsm32

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 16:43 от Дрън-дрън

Общи условия

Активация на акаунт