Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
iii, аз лежах 2 мес. с тежки кръвоизливи. Трябваше да издържа 13 сед., т.е. да прескоча критичните 12 с. Е,издържа се, вече мога да се движа и се чувствам като преродена, Но внимавам, по-малко и на хладно. Стискам палци твойто да е кратко,леко и полезно за бебкото.

# 61
ами то в момента нищо нямам като оплакване.
бебо е добре,шава си всичко е ок.нямала съм кръвоизливи (слава богу),просто имам малко съсиряче от отлепването и му трябва още малко да се абсорбира от организма ми и ако не да си изтече.но зацапването ми от 3 дена както трябва да лежа е леко жълтеникаво по 2-3 на ден и то като се забърсвам.така че няма нищо което да ме притеснява,а и след като десет пъти питах как е бебо,ми казаха че за него нямам никаква опасност.това все пак е най важното.
аз като заминавам ще съм в 12г.с и 4-5 дена,а може и в 13 да вляза,така че надявам се да няма проблем  Praynig Praynig моля се на всички небеса хихихи

# 62
  • на земята
Момичета исках да ви питам ,вторник сутрин отивам да ми взимат микробиология,обаче нали слагам утрогестана,колко ден преди това да не слагам,и нали взимането на микробиология не е опасно,взимаха ми в началото ,за тези месеци не съм наясно..))) Hug     iii,всеки си решава сам за себе си как да постъпи,какво е казал доки и т.н.Дано всички тук изкараме докрая и родим живи и здрави бебета!

# 63
ооо да .по важно от това  в момента няма Simple Smile

# 64
Поппи Hugтемата е отново страхотна   bouquet!А сутрешното изкушение е......още то4а лиги4ки по него Mr. Green.
Iii,мила на вси4ки ни е трудно лежането,но като се знае каква е целта,свикваш,даже по4ва да ти харесва Laughing.Аз имам разрешение за излизане по 30,40мин,ами ако го правя като се прибера гледамда се гътна обратно в кревата,почва болезнено  Mr. Green.да ми липсва.Но все още не са ми разрешили да се прибера,а сме на 50,60км.от тук.Така,4е без мнение от док.не рискуваи.
Момичета исках да ви питам ,вторник сутрин отивам да ми взимат микробиология,обаче нали слагам утрогестана,колко ден преди това да не слагам,и нали взимането на микробиология не е опасно,взимаха ми в началото ,за тези месеци не съм наясно..))) Hug     iii,всеки си решава сам за себе си как да постъпи,какво е казал доки и т.н.Дано всички тук изкараме докрая и родим живи и здрави бебета!
На мен док.ми е казвал 48 часа да на го слагам,аз го пия тогава.

# 65
ооо в никакъв случай без мнението на док нищо на своя глава няма да правя.та аз онзи ден ходих на дерматолог и й звъннах да и кажа какво що са ми казали и да ли да го спазвам,пък камо ли за нещо такова като пътуване Simple Smile

аз не исках по някакъв начин да ви напрягам с това че лежа и ми е скучно и да се изкарвам така сякаш съм най важна и на вас ви е най лесно.в никакъв случай.съжалявам ако е станало недоразумение.просто в един момент чак ми се дорева както си стоях.мъжо ми го нямаше и нямаше пред кой да си кажа мъката.затова тук с вас я споделих.

мн се извинявам   bouquet

# 66
iii,мило,не се извинявай за нищо. Аз ревях много,хем бебето ми е в опасност, хем лежа затворена по болници или вкъщи, мисля, че никой не ме е съдил,че ми е тежко и плача. Плачи си ако ти олеква, с теб съм!!! Hug

# 67
Iii,мила,едва ли някои си засегнала Hug.Всички минаваме през такива настроения,теми4ката е за това да споделяме и да си даваме кураж Heart Eyes

# 68
  • Стара Загора
привет лежанки,минавам да ви пожелая прохладни и спокойни почивни дни   bouquet
Попи закуската ти е уникална,точно по вкуса ми  Laughing  Hug
Лаленце за урогестана не знам,но за микробиологията не съм чула да е опасна,повечето мами пускат на 2 седмици или поне всеки месец,доки си знае работата  Hug

# 69
iii,мило,не се извинявай за нищо. Аз ревях много,хем бебето ми е в опасност, хем лежа затворена по болници или вкъщи, мисля, че никой не ме е съдил,че ми е тежко и плача. Плачи си ако ти олеква, с теб съм!!! Hug

Hug Hug Hug мн мн ти благодая . вярвам че всички живот и здраве след Нова година ще си пращаме снимки една на друга на бебчетата и ще се смеем на сегашните си тревоги и емоционални сривове .

# 70
Убедена съм!!!Целувки Hug

# 71
Маменца, започвам да обезкостявам череши....молете се за мен да ми стигне търпението, хахахаха. Някой да има някаква тайна техника, която да не съм чувала за това китайско мъчение?

# 72
Здравейте девочки, ще ме прощавате за руския:)
За гърлото и кашлица се черпех с Хербитусин, билкови пастили, голям съм фен, ама повече от 3-4 на ден пише на опаковка че не бива. Иначе не съм голям фен на чая, ама пиех и аз с мед и лимон. За хремата клеева тинктура разредена с физиол. разтвор и паченца захаросан мед в ноздрите  Wink
Попи, да не си решила да правиш сладко? Аз имам едно такова като спринцовка за обезкостяване на череши и вишни, ама си е голяма досада  Confused Чудя ти се как си се хванала, че и в тая жега сладка да вариш....

# 73
Здравейте!
Първо искам да пожелая успех на всички лежащи мами и честити рожби на всички ,които вече са родили своите бебчета!
Сега да ви се представя накратко,чакаме нашата трета рожба и тайничко се надяваме да е момченче,защото вече си имаме 2 принцеси Grinning.Първата кака стана спонтанно,после 8г. чакахме да си имаме 2 дете и тя дойде с помощта на Д-р Юнакова от Клиника Щерев с инсеминация,втората принцеса  се появи.Сега се надяваме всичко да е ок,това бебче ни изненада,стана спонтанно,но имам доста проблеми.В 7 седмица прокървях доста и лежах цяла седмица в АГ-то,сега в 9 пак,но слабо,само зацапване .Вчера ходих на генеколог и ми казаха,че отново има отлепване и че цервикалният канал е отворен и трябва да лежа цяла бременност.Това ми се случва за 1 път,при другите бременности също съм била със зацапване ,но този отворен цервикалин канал ме притеснява!Имали други момичета с подобен проблем и знае ли някой от какво се получава?

# 74
Не за сладко, замразявам за зимата, да имаме за шейкове. Пък и аз на климатик стоя, в Пловдив, душа, по друг начин не се живее....

Общи условия

Активация на акаунт