Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Българският мъж е много лошо научен, че децата и къщата са женска работа. Напоследък все повече мъже помагат на жените си, но има и някои хубавцииии.......Аз разбирам да ме бие всеки месец с по  3000 лв по челото и да не пипна работа цял живот, мога и да се замисля да стана домашен робот!

Нашият татко още от сега знае, че къпането ще е негово задължение. Даже ходи да гледа как се къпе бебето на едни наши познати няколко пъти. Ще разкарва беба с количката, а за нощните смени ще се редуваме. Няма да има кой да ни помага, трябва двамата да се оправим. Всичко сме измислили, само бебка да се роди жива и здрава и съм сигурна, че ще ни обърка схемата, та ще трябва да се нагаждаме!  newsm62 newsm62 newsm62

# 46
poppy-fairy,мила,сега влизам. Терминът е 23.12.
Тъй като вече ми личи корема,днес ще се разходя до един магазин за бременни. Ако има готини неща, ще пиша после.
Целувки и хладен и спокоен ден,момичета.

# 47
Добро утро , момичета
 Слънчев и усмихнат ден от мен Simple Smile

# 48
добро утро, милички,

Попи, пак изкушения предлагаш... Simple Smile

Дрън, Лаленце, вие ли бяхте скоро с кашлица? Кажете кое ви помогна най-много?
Посред нощ се събудих от дразнене в гърлото. А точно сега най-малко ми трябват напъни Sad

Хубав уикенд на всички  Hug

# 49
Добро утро и от нас  Hug За помагането от нашият татко, уж сме се разбрали да помага и то по негово предложение, но да видим дали ще си спази думата  Outta Joint Скаби, по някога просто трябва да яхнеш метлата и да му обясниш ти как се чувстваш ама на по-високи дицибели.
Знаете ли какво откритие направих току-що, е то може да не е ново за някоя от вас. Та работата е там, че като се къпя и ми е кофти да се прегъвам, за да си изтъркам и краката. Тази сутрин пробвах с едно нещо, не знам как се казва, прилича на четка и се използва за гръб, но върши и чудесна работа  за краката, да не се превивате излишно.
Да попитам нещо, ако може? Вие като имате безболезнени контракции, само матката ли става твърда или целият корем?
Жени, аз за тези неща се целя със сок от лимони, но някой ползваше прополки за смучене

# 50
  • на земята
Добро късно утро и от мен, poppy-fairy мерси за закуската  мммм..)))    skabiela ,ще го наказваме твоя мъж ааааа не може така,трябва равноправие.. Laughing               geni_66 ,аз пих чай от лайка,смуках едни билкови лукчета и мед с лимони много помага за кашлицата,бях си сложила и един компрес с малко ракийка на гърлото,само да ми загрее и го махах,помогнаха ми тези неща,дано се оправиш скоро ,меда с лимона е ефикасно..)))       val_74 ти не лежиш ли вече ,калпазанке  Laughing,     Aera ще има следобедна дрямка а хихихих,да си отспиш..)))Дано днес не е жега  Simple Smile

# 51
Пупенца, бяхме с мъжа ми на пазара, напълнихме багажника с плодове и зеленчуци  newsm44 newsm44 newsm44 Цяла година чакам да дойде този момент, когато има всичко, а не да ям дървени домати и марули. Друго си е лятото! Хем да хапвам повече плодове и салатки, че последните месеци най-много расте дупарата  Joy Joy Joy

# 52
мале момичета ще се побъркам вече в къщи  Twisted Evil
само като си представя до сряда (до прегледа ) колко мн време имаааа ще откача от скука Sad
добре че сте вие да с разсейвам малко   bouquet
само се моля след това да не ми кажат че още ще лежа,че наистина ще започна да си говоря сама  Joy

# 53
  • на земята
 poppy-fairy,голямо ядене сега  Joy    iii,аз лежах 2 месеца и повече,напоследък се размърдах но много леко ,малко и как да кажа с колата до някъде,прегледи,домакинска работа изобщо не съм пипала,да са живи и здрави мама,сестра ми и мъжо..)))Имам зелена светлина но малко по малко ще се разтъпча  Praynig  Не го мисли,знаеш че е в името на бебчето така че да не ти пука аз свикнах,пък тук с момичетата е веселба..)))  Приемам всякакви рецепти за червено цвекло,омръзна ми на салата с морков и на пара  ooooh!

# 54
  • Бургас
мале момичета ще се побъркам вече в къщи  Twisted Evil
само като си представя до сряда (до прегледа ) колко мн време имаааа ще откача от скука Sad
добре че сте вие да с разсейвам малко   bouquet
само се моля след това да не ми кажат че още ще лежа,че наистина ще започна да си говоря сама  Joy
Спокойно, бъдещо мамче и аз бях така и ща - не ща като повечето мами тук си полежах до началото на 9-тия заради пустото кървене и кръвно, но каузата си заслужава.Наистина често те спохождат грозни мисли, но аз се разсейвах с "Алф", бях си изтеглила всички серии и си ги гледах.
Късмет на всички лежанки и аз бях такава!  Hug

# 55
аз миналия месец лежах на моя глава,защото ме беше страх,а сега лежа защото трябва и ми е мн гадно,в смисъл,че едно е по твое желание и се пазиш не излизаш,и др защото се налага особено заради някой некадърен "лекар"...
но да,за бебо ще лежа колкото трябва.
уж ми казаха 10-тина дни,ама в сряда ще видим дали ще ги скъсим
дано всичко е ок ,че възнамеряваме с мъжо да пътуваме и дано не ме спрат,че  Shocked хихи

# 56
Пътуването е напълно забранено на големи разстояния с кола!

# 57

Аз също не бих рискувала да пътувам на далече, Дани е права! Цялото това друсане.....а ако ти потрябва доктор? На повече от 30 кв от моя док не отивам, ако ще война да става!

# 58
не е мн на 150км,а и аз в 5-6г.с. пътувах пак на същите км
вярно с но-шпа в дупето,ама все пак се разходих Simple Smile
ще видим какво ще стане като отидем на лекар.попринцип ми позволяваше,ама след тез простотии на лекарчето,ще видим Simple Smile каза че ако 10-тина дена лежа ще ме пусне  newsm44 newsm68

# 59

Аз също не бих рискувала да пътувам на далече, Дани е права! Цялото това друсане.....а ако ти потрябва доктор? На повече от 30 кв от моя док не отивам, ако ще война да става!

хихихи то ако знаете какво пътуване е ще паднете от смях  Joy
по магистралата се кара максимум с 70,спира се през 15мин хихихих
всичко ще е ок.само да ми позволят.това не ме притеснява.
в най рисковия ми период тръгнах и казах че ако е писано и тапа да си сложа....не мога да го предотвратя.знам го от опит Wink

Общи условия

Активация на акаунт