Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • на земята
Аз така и правя,хапвам си по малко,никога не съм прекалявала дори и преди да забременея,благодаря момичета..)))Яйца хапвам по 2 на седмица,риба на 2 седмици веднъж,сирене и кашкавал си хапвам повече,взимам твърдо узряло сирене,кашкавала го препичам и така..)))Черен дроб един път съм яла откак съм бременна..)))Всичко по малко мисля че е нормално както е изброила  f(x),Дрън-дрън сега ще прочета.....)))

# 31
Пупенца, приключих с промяната на темичката! Много съжалявам, че този път не ви изненадах с една чисто тема, а я променях докато вие пишехте в нея, но и вие ме изненадахте бърборанки, изписахте предишната по-бързо отколкото очаквах  Grinning Grinning Grinning
Все така да ни върви сладко приказката, за да ни минава бързичко времето!

Относно суеверията, аз с една комшийка направо се изпокарах и и казах изобщо да не ме занимава, че ми писна от нейните тъпотии - какво ли не чух за бременните. Не искам да ме затормозяват с подобен тип вярвания....

Белоснежка, Вал, искате ли и вие най-отпред с късметлийска детелинка? Пускайте ми веднага термините, за да ви слагам на първа страница, защото утре няма да мога да променям вече!

# 32
Попи, да вземеш и мене да ме курдисаш с 14.08:)
Тенкю мила, и благодаря за новата темичка   bouquet

# 33
Здравийте момичета  Hug

Попи поздрави за темата   bouquet

Ренка мила  Hug

И на мен ми е приятно като минават мами като Скаби да кажат как са нацелували някое краче например.
Това със стволовите клетки е много хубава идея, но на този етап не мога да си го позволя финансово, дано не се налага на никой да използва стволови клетки свои или от банка Praynig
Аз днес отидох на лекция на 9месеца на тема Общуване от 0 до 3г., беше ми интересно.
  love001
За суеверията мисля да се подстрижа още веднъж, милото ми дете дано не е с три пъти скъсена пишчица  #Crazy
Ох, много ме разсмя тази статия за суеверията  Joy Joy Joy
Целувки на всички сладурки

# 34
Дрън-дрън, готова си!

# 35
здравейте бърборани нека се запиша и аз в новата ни темичка попи като гледам как са изписали 3 странички за няколко часа скоро се готви за следващата ама тук с вас наистина бързо минава временцето относно суеверията това са пълни глупости аз отначало си се подстригвам и боядисвам камо ли пък някои да се опита да ми забрани незнае кво го чака даже днес я свърших тази работа а за сватбите колкото бременни познати имам където се изпожениха докато бяха с тумбаци не е истина според мен няма по хубаво нещо отсега да се поглезя малко с подстрижки и фризурки като родим бебешоците тогава на дали ще имаме това време и желание за нещо подобно особено първите месеци

# 36
май повечето тумбачета се приготвят за newsm46

# 37
Здравейте пак!

Довърших предната тема и ето ме тук. Попи, тенкю дарлинг!
Рени, много, много съжалявам. Думите са излишни, времето лекува донякъде, няма да го забравиш, но ти желая в най-скоро време да видиш отново двете чертички  Hug Hug Hug
Фикс, Cell4Life ме карат да ходя по банките, а аз не мога #Cussing out Ако го направим, ще е може би с Cryo Save.
Скаби, много мило ми стана  Hug
Рени М, има разсрочено плащане за стволовите
Аз мисля да се подстрижа този месец вече Simple Smile

Да се отчета от доки - правихме запис на тоновете. Но... и на мен плацентата ми вече е стара и по този случай ще ходя всеки вторник и петък на записи. Главичката е слязла, шийката е малко скъсена, продължавам с магнерота, конеца ще сваляме на 02 или 03 Юли /ако устискам/. Около 2300 гр. сме. Имам разрешение за 1 часови разходки, но мисля да започна помалко и първо у нас. Доки го няма последната седмица на Юни Sad та ще трябва да стискам!!!

# 38
Мен вече кръст ме боли, пуфтя, пръхтя..... Мъжа ми гледа мача и се чудя как да го изгоня да се маха и да си гледам филмче и да  smile3524 smile3524 smile3524

Мила Жени, да считаме значи, че новините са добри!

# 39
тези мачове верно край нямат хахаха

# 40
коремчета лека и спокойна нощ от мен.да сънувате само хубави неща  newsm46smile3524 Sleeping
утре пак сме на линия Wink

# 41
Мила Жени, да считаме значи, че новините са добри!

Ами като цяло май да, но ми се искаше да не се случват толкова рано нещата - плацента, шийка и т.н

# 42
  • Варна
Добро утро!..............ъъъъъъъъ аз не знам вече в коя часова зона съм, направо се блъскам в стените newsm62

Поппи, ти защо не спиш?-Почивай те си повече сега докато все още можете,след няколко седмички ще си мечтаете за коремчетата и що годе спокойните нощи smile3521

Ух, да ви се оплача, нашия татко спи като Лемур.......направо като застрелян и само мрънка ,че бебка много реве, а за капак на всичко преди малко цопна с крак в наакания памперс smile3514Не ми стигат всичките домакински задължения ами и след неговите бели трябва да ходя.
Приемам всякакви съвети  за  отрезвяване на родителите от мъжки пол smile3508

# 43
Скабиелка, аз рано ставам, че мъжа ми е голям ранобудник. Мен безсъние не ме плаши, мога да издържам да ти кажа, но ти голяма грешка си направила, да ти се накарам. Ние още от сега сме се разбрали, че мъжът ми ще помага и ще се редуваме през нощта. Аз съм го изпробвала вече с песа, гледа го повече от мен. С бебка няма да е чак така, но искам и той да има задължения към нея!

Хайде закусчица от мен!

# 44
Попенце, мерси за хубавата тема и за не по-малко хубавата закуска.  Hug Май първа ще опитам от нея, че рано-рано се излюпих. То кучето се скъса да лая, а събудя ли се сън не ме хваща после.  Tired
Скаби, да го стягаш твоя. Брех тез мъже, ако може като се събудят и бебето вече порастнало.  #Cussing out С бившия ми като се роди малката допуснах грешката, че се нагърбих с всичко. Е разведох се след това де, но не беше само това причината, но сега се надявам нещата да са различни. За сега мъжо много помага и мисля, че и после ще е така. Така че говорете, вярно че и на него му трябва време да свикне с мисълта.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт