Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • на земята
 geni_66 ,същата работа съм,направо ще се гръмна,че и се изнервям  Joyмъжо ми вика ,,каквото съм виновен че незнаеш какво ти се яде ,, Joy

# 661
на теб ти е рано още сигурно, но мен и киселините като ме почнат, ми иде да се  #2gunfire

# 662
  • на земята
Засега тази екстра я нямам,знам че се пие газирана вода и поминавало малко..)))

# 663
Засега тази екстра я нямам,знам че се пие газирана вода и поминавало малко..)))

на някои помага... като ти дойде до главата, ще разбереш кой е твоя лек Simple Smile

# 664
# 665
Жени, радвам се че вече си ОК  Hug

Мисля, че във нашия вход се редуват всяка вечер различно семейство да пържи тиквички на балкона си. Направо започвам да слюнкоотделм страшно, обожавам пържени тиквички, да взема една чинийка да мина по етажите  newsm78  Mr. Green

# 666

мерси! Може и да ги пробвам.... аз съм основно на студено прясно мляко, но много се надувам. Помага ми и Био-анацид, ама не мога да смуча постоянно.
Вече се появяват от нищото

# 667
Дрън, говори ми....удавих мъжа ми в тиквички тая седмица, ама поне проявявам въображение и ги готвя по различен начин.

Жени, за Рение таблетките - можеш да смучеш по доста. Имаме една позната в Ирландия, смучеше по половин кутия на ден докато беше бременна. Не са противопоказни при бременност.

# 668
Хайде тумбаланки, излювайте се вече  Flowers Sunflower

Закуската е на масата, мийте очичките и сядайте :

Фикси, Рали, как са бебешорите? Няма ли някакви нишани за по-близка среща  Mr. Green

И всички останали, хайде на отчет! Кой какво ще прави днес?

# 669
  • Стара Загора
Добро утро,мммм че вкусна закуска,ако можеше и да ми цъфне на масата сега  Laughing

# 670
Добро утро,милички!

Ами не иска душичката да излиза и това е Hug Стои си на топло,кара мама се търкаля и така Hug
Аз мисля да чакам до 1.07 и отивам да искам секцио.Ако тръгне самичко ок,но не желая да предизвикваме раждане NaughtyВзех да не вярвам,че някога ще родя и ще имам бебе Joyимам чувството,че все така ще си се търкаляме Wink
Мисля днес да си купя боя и крем за депилация...Епилатора ми върши работа само до коленете...Брей преди изобщо не ми пречеше и съм се епилирала от-до ooooh!

Хайде,чакаме включване отостаналите Hug

# 671
Мммммм,много вкусна закусчица,но аз ще се подложа на диета:(.Качила съм около 13 кг,а не ям много повече,направо не знам с какво да се храня че да балансирам малко,все пак тепърва предстой качването на кила...направо ужас.

# 672
Добро утро!

Рали, ти стигнеш ли си термина, трябва да влезеш в болница, трябва да излиза бебуш, няма къде да ходи. Не ехубаво да пренасяш.

Шайни, никакви диети. И аз в началото много килограми качих, а сега спрях да качвам. Яж повече плодове, възползвай се от изобилието на пазара и недей да лишаваш беб от витаминки.

Дрън, супер закусчица!

Жени  Hug Hug Hug Hug

# 673
Добро утро и от мен!Аз съм се излюпила рано рано днес, та даже и кръвчица ми пуснаха вече, да видим до къде съм я докарала със стойностите, че в четвъртък съм в Селена на преглед, първия след серклажа Rolling Eyes
По план имам и ходене до козметичката, че и аз с епилатора стигам само до коленете, тя да очисти по-нагоре. Пак ще си правят едни пози и чудесии  Joy от както не мога да лягам по корем сме големи образи, докато ме изчисти.

# 674
Ох с тея космарлаци всички сме на едно дередже Simple Smile И аз с епилатора до коленете, нагоре със самобръсначката  Embarassed Ама преди беб да излезе ще отида на кола да си ме оскубят хубаво.
Белоснежка аз се килвам на една страна, тя ми вдига-сваля краката все се оправя някакси  Mr. Green

Шайни, както ти е казала Попи, гледай да не ядеш много тесто и сладко, пържено, но НЕ и диети. Сега има толкова хубави плодове и зеленчуци, хрупай си на воля между основните хранения.

Попи, във Варна термин не термин те връщат някои доктори. И след термин всеки ден на тонове, имам приятелка дето преноси с една седмица че много й се раждаше естествено, Най-накрая като дойде момента не успя да направи разкритие и пак секцио роди, само дето се тутка:) Милата трамбоваше по цял ден улиците, горещи душове си взимаше, секс правеше, но бебка не щеше и не щеше да излиза  Mr. Green
(Рале, спокич при теб няма да е тъй, беб ще си доди когат трябва  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт