Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
аз пък всичко ям и съм се закотвила на 5 кг и тва е,то явно всичко е до организъм.... аз искам да кача на коремче само ама сега с тия 5 кг започнах да се притеснявам.То май угода нямаме  #Crazy #Crazy
А за космарлъка иде ми вече да взема една горелка  #2gunfire  Grinning
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ралче,Фикси абе много кротки тия бебоци бе ..никъде не им се ходи се в мама ли  Crazy

# 676
Добро утроо, благодаря за закусчицата..

Аз имам един въпрос: утре сам на консултация и трябва да ми измерят шийката а и секрет да ми вземат.Та кое първо трябва да се направи, дали като ме гледа с вагиналния няма да повлияе на пробата.А и още нещо понеже няма да е през касата трябва ли да си купя от някъде нещата за пробата.
Благодаря ви предварително!  bouquet  bouquet

# 677
Жениии, радвай се мила, после като родиш и се прибере тумбачето все едно не си била бременна, а ние дето трябва да сваляме дупенца да му мислим:)

Феичка, няма никакво значение кой преглед е първи. Накрайника на вагиналния ефограф е първо с презерватив, и после гела който се използва е на водна основа и няма как да повлияе на пробата  Wink Не си купуваш нищо, ами си плащаш в лабораторията или на доктора, те ще ти кажат.

# 678
  • Стара Загора
Дрън то не се знае сега в 8-ми и 9-ти месец какво ще стане може и да се освиня  Laughing бебето да расте пък на другото майната му
Фея Дрън ти е отговорила,ама и аз като черна станция да се включа  Laughing на мен първо ми вземат секрет после мерят шийката.Няма какво да носиш  Hug

# 679
Благодаря много ! newsm20

# 680
Жени не се притеснявай NaughtyНапротив-радвай се HugДа ти кажа 35 кила отгоре не са голямо очарование и не толкова вече за вида ми,колкото за това как се чувствам(задъхано и потно лоено топче)Моя приятелка качи 8 до края и излезе от родилното все едно никога не била бременна-няма целулит,няма грам стрия HugБебо си беше съвсем нормален Naughty

Дрън-явно всеки с номера си Winkаз пък се чудя на такива сладурани като твоята приятелка HugНерви нямам толкова и колкото повече време минава,толкова повече се убеждавам за мен в ножа е истината newsm62Хич не ме радва идеята да стана 90 кила,да се тгъркалям и потя като прасе #CrazyСори ама нямам социялен живот от 7 месеца,нищо женско не остана в мен и не се чувствам никак добре.Нямам намерение да си опъвам нервите още NaughtyЕй сега имам един керлив нет да платя, а не мога да ида до там на( 200 метра е)Не мога да нося рокли,че се изпотяват кълките и се стича пот...клина ми е мокър,краката стават сини и туптят+съцебиене+гадедене=ИДИЛИЯ 2 В ЕДНО newsm62

# 681
  • Стара Загора
Раалииииии,миличка дано беб скоро се роди и всичко да си влезне в ритъм отново  Hug Hug Hug Hug всичко да е наред и от разходки да не остане н едно излишно килце   bouquet

# 682
Милото Рали  Hug Още мъничко само и лека-полека ще се върнеш в старата си кожа   bouquet
Аз също съм тръгнала по пътя на голямото затлъстяване, до сега 8 кг. сам качила т.е. сега съм 77. По принцип съм си прасенце, но този целулит дето го имам  ooooh! Това са бели кахъри, моля се всичко да е ок с малчо.
Днес доста мамчета сте се разписали и много ме радвате, само се чудя къде останаха Даниела-ди, Ивка777, Дорчето.... Дано пекат дупе на някой шезлонг,  да стоят на сянка под чадърче и да са добре  Praynig

# 683
немога да се стърпя да не ви се похваля Simple Smile ходих на лекар Simple Smile бебо е мн добре Simple Smile за една седмица от 11г.с. сме влязли в 13г.с хахах бързо се развиваме.при мен вече подчти никакво съмнение няма - момченце ще си имаме.видяхме му двете бели точици хихих спеше милото и или се почесваше или в устата си бъркаше.няма и помен от отлепването и съсирека (слава бого пу пу пу ) .плацентата била идеална и околоплодните води също Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 684
 wavey
Ние сме тук Laughing,ама тукашния нет е"тука имартука нема" но това не пречи да са му вдигнали цената до небето-28лв.на месец #2gunfire.Иначе добре понесохме пътуването,вечерта бебка с кеф си риташе Laughing,е после нещо многор,много не иска.....та май пак почвам да се вкарвам във филми.....
Жени радвам се,че си добре мила Hug
Прегръдки на всички мами и бебчета Hug Heart Eyes  bouquet

# 685
Иии, чудни новинки. Все пак недей ся да хукваш по купони  Mr. Green Честити сини гащи newsm30 stork-boy

Деси_ая каква е тая цена за интернет  Money Тука това са цени за оптичен направо, да не говорим че има оферти които включват и тв за тия пари  Naughty
Моя мушмурок като рита докато съм легнала се ядва, ама ако съм права и не съм в нас, направо имам чувството че ще се изсипе, ужасно е...

# 686
Добър ден момичета,немога да не се разпиша и аз,да поздравя iii за добрите резултати и за сините гащички и жени,че се е оправила вече.Рали при теб неостана стискай 2-3 дни и бебчо ще дойде и ще се гушкате,а за килцата като започнеш да обикаляш с количката,ще се оттърваш от тях.Днес моя бебчо не е много активен.но пък като ритне и изпитвам адска болка ниско долу,май нещо е сменил позата,сега рита от другата страна,но утре живот и здраве ще си го видя,от вчера броя часовете.Днес времето е чудесно,дано поне една седмичка да се задържи така,ще е много добре Party

# 687
Иии, браво за хубавите новини!

# 688
мерси момичета Simple Smile  Hug Hug
все пак още усърдно пазя дивана да не избяга хахаххаххааха

# 689
СЛАДУРКИ ДАЙТЕ ИДЕИ ЗА МАНДЖИЧКИ,АЗ ВЕЧЕ СЪМ ИЗЧЕРПАНА ТОТАЛНО НИЩО НЕ МИ ИДВА НА АКЪЛА,А НЕ МИ СЕ ЯДАТ СУХИ ХРАНИ

Общи условия

Активация на акаунт