Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Жени, и аз мисля, че щерката ако е лъвче, а не дева, повече ще се разбира с мъжо.
Ама той моя мъж е голям интригант, върти ми номера и с кучето. У нас аз съм лошото, а той доброто ченге. Аз се карам на кучо, нашия му ходи след гъза да го гушка - после що повече него слушал  smile3514 smile3511 така написано смешно звучи, но съм го предупредила, че такива номера с детето няма да вървят, щото той ще яде бой   fight fight

все едно слушам за моя и той си прави такива сметки, щели да ме побъркат.

Майка ми е Дева, няма такава душичка. Ако е Лъвче твоето, всеки казва "дупе да ти е яко". Аз няма да коментирам, но и сестра ми е на това мнение - не стига, че аз съм Лъв, а и детето й Simple Smile

# 541
Жени, и моята майка е дева, ама девите са много скрити лимонки по мое мнение. И двете зодии много ми допадат - и лъв, и дева. Ние раците сме безкрайно търпеливи, лъв не може да ме изплаши с дивотия. Живи и здрави, да се ражда детето, когато си реши, аз няма да се бъркам на съдбата. Даже ако трябва да съм със секцио, с мъжа ми сме решили да оставим доктора да ни даде дата, без да изказваме претенции

# 542
Жени, и аз мисля, че щерката ако е лъвче, а не дева, повече ще се разбира с мъжо.
Ама той моя мъж е голям интригант, върти ми номера и с кучето. У нас аз съм лошото, а той доброто ченге. Аз се карам на кучо, нашия му ходи след гъза да го гушка - после що повече него слушал  smile3514 smile3511 така написано смешно звучи, но съм го предупредила, че такива номера с детето няма да вървят, щото той ще яде бой   fight fight

все едно слушам за моя и той си прави такива сметки, щели да ме побъркат.

и моя мъж си прави такива планове.щял да го учи на пакости и дивотии  Joy
само горкото дете,че и то покрай баща си ще го отнася  Joy

# 543
Попи, ако е лъвче малкото се съмнявам да е комбина с мъжа ти. Моят мъж е овен, а свекър ми е лъв, казвам ти, ужас е... и двете зодии силни, никой не отстъпва, не знам, само да не си покрай тях  hahaha
Ама живо и здраво, каквото съдбата реши, пък ние после ще си ги дресираме  Joy

# 544
Лойър, ако си права, аз ще го играя умиротворител и ще командосвам кротко положението  smile3534 smile3534

# 545
Брей любимата ми те а за зодийките Hug
Ние пък сме лъв(той) и стрелец(аз).Понякога не спираме да се смеем!Идвамата сме си такива.Аз съм обаче малко по -импулсивна и избухлива,а той по- мълчалив.Просто лестно си живеем двамата Heart EyesСега чакаме раче HugНай-добрия ми приятел е рак.Никой не го познава така както аз...единственото което ме притесняваше е чувствителноста на рака.Ама моето приятелче точи зъби и чака малката да се изстреля на неговата дата HugВсе ми се смее и ми вика-пада ти се,пада ти се Joy Joy Joy
Жени свекъра ми свекърва ми са деви.Много здържани и кротки хора...Забелязвамче девите държат на дома и семейството.Колкото до теб-направо ме изпълни тея дни #Crazyайде дано вече ти е за последно!И наистина как болнио дете ще допуснат до теб :crazyey
 poppy-fairy-ей довечера няма ли да има леко купонче,нещо?

# 546
лаленце 74, и ние си чакаме стрелче,ама нямам впечатления за тази зодия. Аз съм Дева, та не знам как ще сме:)Simple SmileSimple Smile Предполагам обич голямааааа хахаха
Попи, и с боза става, само здрави да сме,пожелавам ти прекрасен празник, и ние сме скоро и ще е боза-парти, поне до идването на бебока все така ще е хахаха
Целувки и чакаме прохладатааа

# 547
Жени Иванова, много неприятни и упорити са тези инфекции, затова гледай да си подсилиш имунитета. Не знам за други момичета, но аз пия екстракт от грейпфрут, или капки "Цитросепт" /сега "Цитрогард"/. Док съм го изпитала за тях и каза, че няма проблем. След последния курс на антибиотици, който продължи 9 дни, нещата засега са наред. Днес ми излезе поредната МБ, която установи нормална микрофлора. Слагам си и вагинални глобули "Лактажин" и пия и клеева тинктура. На теб кой ти каза, че капките са противопоказни при бременни? Моите не съм ги спирала отпреди трансфера.  Simple Smile
Жени 66, на коя банка за стволови клетки си се спряла? Hug

# 548

cryo-save, че при другите Cell4Life разсроченото минаваше през банка....

# 549
Лали, и ние сключихме договор с Крио - горещо препоръчани ми от Минев.

# 550
Попи, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет, красиво и здраво бебе като красавицата на снимката!
Попи, слагаш ли колана за бременни? Купих си същия и днес го изпробвах, но направо щях да откача в тази жега. Дори ми се стори, че беба спря да мърда от горещините.
Попи, Жени 66, вие в коя гестационна седмица се свързахте с крио-банката? newsm78

# 551
  • Стара Загора
Жени Иванова, много неприятни и упорити са тези инфекции, затова гледай да си подсилиш имунитета. Не знам за други момичета, но аз пия екстракт от грейпфрут, или капки "Цитросепт" /сега "Цитрогард"/. Док съм го изпитала за тях и каза, че няма проблем. След последния курс на антибиотици, който продължи 9 дни, нещата засега са наред. Днес ми излезе поредната МБ, която установи нормална микрофлора. Слагам си и вагинални глобули "Лактажин" и пия и клеева тинктура. На теб кой ти каза, че капките са противопоказни при бременни? Моите не съм ги спирала отпреди трансфера.  Simple Smile

Лали и аз си взех само че Цитросепт органик и съм изумена,че не ми горчи.Преди пак си бях взела обаче някакъв друг,но много ми се гадеше и го спрях,а това че май не е подходящ за бременни го прочетох в сайта на цитросепт след доста обстойно ровене.Ти по колко капки пиеш,аз заради тази инфекция се хвърлих направо на 20 после 15 и сега реших да го пия веднъж на ден по 5,поне в такова количество едва ли би навредил

# 552
Лали, ползвам колана, но аз стоя само у нас на хладно. Навън настина ще пукнеш с това нещо на кръста. Аз си го слагам в къщи, защото докато стоя изправена ми подпира корема и кръста.

За стволовите можеш да сключиш договор и в 9-тия месец. Аз предпочетох по-рано, защото сега започват отпуските и докато ми изпратят договора, да не вземе да дойде август месец. Мога да ти пратя лице за контакт в Пловдив.

# 553
Попи, Жени 66, вие в коя гестационна седмица се свързахте с крио-банката? newsm78

Ами аз вчера - края на 37-ма, което си е рисковано, защото не се знае кога ще родиш Simple Smile. От друга страна пък, ако си суеверна, сигурно ще изчакаш... незнам.

# 554
  • на земята
Как сте мили дами   bouquet И аз ги разглеждам за тези стволови клетки и двете фирми предлагат едно и също ,доста  почетох,ще мисля има време..)))     Лали,да не те хвърля в размисъл ама четох някъде ,че грейпфурд и ананас не е хубаво да се приема при бременност  newsm78    Цитросепт той си е хомеопатичен..)))  Утре го дават разхлаждане,ай даноооо от кога чакам да завали един дъждец  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт