Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз в момента спя точно под климатика, не духа в мен и няма проблем. Имай предвид, че ние не го спираме, снощи мислехме, че ще е по-хладно, ама в 2 часа откачих от жега и го пуснах. Прави го на нормална температура от 25 градуса и намаляй вентилатора на най-ниската степен, аз така го правя, иначе умирам от студ.

# 601
  • Варна
Поппи, това ще е решение и за бебето.Ние другия месец  се прибираме  за  малко в Пловдив .........ще трябва да се нагодим на климата без климатик Thinking

# 602
Добро утро тумбаци Hug
С много зор отлепих потната си кълка от другата и се надигнах от леглото Winkедва,едва ходя,а какви кръгове сини има под очите ми ooooh!Днес не ми е ден...Притеснена съм,защото братовчетка ми е на секцио и чакаме новини.Живи здрави и тя ще се отърве,а аз имам чувството че съм бременна от години Crazy
И ме хвана странно желание-пуши ми се,едвам се сдържам!Родя ли ще изпавкам някоя цигара Joy

# 603
Поппи, това ще е решение и за бебето.Ние другия месец  се прибираме  за  малко в Пловдив .........ще трябва да се нагодим на климата без климатик Thinking

Скаби, освен да те приютя у нас, душа.  Hug Hug Hug Това е някакъв ужас, особено през нощта, не се търпи.

Рали, ти какво правиш, мила? Какво стана с твоя бебок мързелив, няма ли признаци, че му се излиза вече?

# 604
Попи само фалшиви тревоги #Crazyтук-там някоя контракция и това е...А напрежението при мен си казва думата Blush

# 605
Брутру тумбаци Simple Smile

Скабче, знам, че до 40-я ден трябва да е с дълъг ръкав. Има бодита много тънички, така че няма да прегрее. А и нали 9 М си е живяло на 37 градуса...
За къпането - в Бг практиката е всяка вечер с препарат /душ-гел, сапун, шампоан/. Аз обаче поне месец ще я мия само с вода и то не всеки ден. Както каза и Дрън, гънките ще се минават често. Не че се поттят в началото, но все пак.... Дупето естествено след всяко пиш, аки.
Ако ще къпете бебето всяка вечер - съвет от ЛЛ май беше - нека не е вечер, преди храненето, защото стават раздразнителни след водата и по-трудно ядат и заспиват, а по-раничко.

Климатикът - разликата между външна и вътрешна температура да не е над 5-6-7 градуса - води до температурен шок.

Рали, как изкарахте на срещата?

# 606
Добро утро и от мен.
Чета обсъждате къпането. Абе миенето на нацапано дупе без нещо измиващо, ще стане ли  newsm78

Рали, допушва ти се от напрежение. И аз съм така от време на време. Стар навик да паля като съм нервна се обажда.

# 607
Скаби, защо препоръчват бебето да се къпе по-рядко? Винаги съм си мислила, че трябва да се къпе всяка вечер... Не ползвай шампоани при всяко къпане тогава, при някои къпания я приплаквай само с вода. Е то къпането е най-големия кеф, според мен, децата много обичат!

ето, Попи, ако мислиш, че има право, може да пробваш Simple Smile
Митове при отглеждане на бебето - има и статии за други неща http://-spam070-/2010/12/08/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5 … 2-3/#.T-gJ6FJe8d8

Чета обсъждате къпането. Абе миенето на нацапано дупе без нещо измиващо, ще стане ли  newsm78

що да не стане  newsm78 Laughing Laughing Laughing

# 608
Добро утро сладурки! Днес май пак се очертава пак да е адската жега  #Cussing out , а аз на всичкото отгоре съм лепнала и някакъв бацил е не мога и вода да пия от болки в гърлото.  smile3518
За къпането си мисля да е всяка вечер, като редуваме само с водичка и с душ-гелче.
За обличането на бебето в тези жеги май е добре всяка мама да се води от това как по-добре ще се чувства бебо. То ще си покаже като не му харесва, предполагам  Thinking
Да отворя още една тема на разговор, как реагирате като хора срещнати на улицата или дъртофелници ви пипат корема. На мен една такава се опита (тя е голяма злобна клюкарка) и аз я спрях с думите : "Какво си оставила там и го търсиш?" После си помислих, дали не бях прекалено крайна? Та за това ви питам да сверя часовника, само аз ли съм така и от сега се превръщам в майка-орлица. Според мен няма проблем ако е някой близък, ама всеки срещнат, малко не ми се нрави.

# 609
Жени, не може да се отвори връзката, като рекламен спам ми го дава  Confused

# 610
Благодаря за статията, Жени! Ще я погледна, но основно ще си слушам педиатъра и сърцето.

Фикси, гледам ти лентичката. При теб нещата трябва да се развият вече тези дни.  Hug Hug Hug

# 611
Жени, не може да се отвори връзката, като рекламен спам ми го дава  Confused

я пак...

http://-spam070-/2010/12/08/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5 … 2-3/#.T-gMj1Je8d8

няма да стане.... напиши сайта директно на латиница - бейбислинг тире бг точка ком и оттам горе в дясно цъкаш "статии", те са много, но подстатия в "Родителство" има "митове при отглеждане на бебе"

не се смейте, само така ме пусна да го напиша....

# 612
добро утро мамчета два дни не съм се разписвала,надявах се някоя мама да е родила да имаме хубава новина,аз продължавам да съм с тези гадни бодежки и направо откачам,само си вкарвам някакви филми в главата и в сряда отивам пак на лекар  Cry попи честтит ни 8 месец мила

# 613
F_Desi, действително днес влизаме в осми месец с теб  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 още 4 седмици поне да стоят кротки вътре!

И аз вчера цял ден бях с бодежи и придърпвания, ама си трая, защото все пак преди 3 дни бях на лекар и знам, че само параноята ми е голяма. Лежа си, кротувам си и това е...чакаме си докторчето да се върне!

# 614
Честито да ви е осмото месече, а скоро и с девето да се похвалите   bouquet
Жени, това сайтче е страхотно, ти си богиня. Има супер интересни неща. Все още не съм прочела за митовете в отглеждането на бебе, защото другите неща просто ме грабнаха

Общи условия

Активация на акаунт