Рязане под езика за стрес

• 19 902
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Никой ли не забелязва, че последните пет-шест теми в Клюкарника са пуснати от един и същ човек с различни никове? Защо отговаряте? Тази, онази с жената дето спяла с много мъже, секса след раждане, тази дето искала да я хапят и онази, дето не искала да си съсипва косата...

Ти си много безсърдечна!  Crossing Arms
Когато човек е под стрес пуска теми, езика си реже, въобще- прави всичко възможно да си реши проблемите. Нормално е да му се отговори, не смяташ ли?

# 31
  • Велико Търново

Така си е.Но не виждам защо е това нападение след като и аз не знам,всички ме изкарват луда най-вероятно,просто пуснах темата като информация за мен.Едва ли щеше да е по-добре да отида и да се подложа на това нещо.

Ти според мен самичка трябва да си се сетила, че е абсурд рязането на езика да доведе до нещо добро. Стресът е нещо, с което всички трябва да се борим в днешно време. Никой не те напада, просто ти обясняват по по-хумористичен начин, че рязането на езика ще ти докара много повече стрес. Петък е, края на седмицата, усмихни се и ти и това е. Simple Smile

# 32
Днес е един истински петък.

# 33
... в който може да се планира едно съботно ходене до Малчика.

# 34
  • Велико Търново
Никой ли не забелязва, че последните пет-шест теми в Клюкарника са пуснати от един и същ човек с различни никове? Защо отговаряте? Тази, онази с жената дето спяла с много мъже, секса след раждане, тази дето искала да я хапят и онази, дето не искала да си съсипва косата...

Аз да ти кажа, след темата за Минка нищо друго не би могло да ме впечатли днес.
hahaha

# 35
  • UK

Ти си много безсърдечна!  Crossing Arms
Когато човек е под стрес пуска теми, езика си реже, въобще- прави всичко възможно да си реши проблемите. Нормално е да му се отговори, не смяташ ли?
Отвратителна съм. Отивам да се срамувам от себе си. Какво да си отрежа, за да ми мине срама? Simple Smile

И аз не съм особено впечатлена. Много плоско, един поглед е достатъчен да се разпознае. Simple Smile

# 36
За рязане- не знам. Можеш да опиташ да си вържеш езика за пръстите. Няма да си създаваш поводи за срам поне занапред. Обаче дали трябва да го правиш сама, с какво да ги вържеш, по тъмно или по светло, елемента на изненадата- виж Тумбето затова.

# 37
  • UK
Чувала съм, че трябва да е по пълнолуние задължително, за да помогне при срам. Ако сбъркам и го направя ден по рано, действало при циреи на задните части, а аз си нямам. Grinning

# 38
Чувала съм, че трябва да е по пълнолуние задължително, за да помогне при срам.

Мисля, че новолунието е по- добро за тая работа- нищо се не види, даже и да тъй срам- никой няма да разбере.  Rolling Eyes

# 39
  • BG

Их, начи, с тия футуристични теми забихте готинкото плюскане и хубавите гащи в земята... Crossing Arms

# 40

Их, начи, с тия футуристични теми забихте готинкото плюскане и хубавите гащи в земята... Crossing Arms

Те пак ли са добър илач при стрес?

# 41
  • UK
Аа, ами може да са ми казали грешно тогава... Пълнолуние, новолуние... Объркала съм се. Ей сега ще си регистрирам друг профил да се съглася със себе си и да си дам съвет. Simple Smile

# 42
Чакайте сега, това с пълнолунието е само за девствени стресирани, инак не важи...на другите може и по светло да им "резнем" стреса... Joy Joy Joy

# 43
Аа, ами може да са ми казали грешно тогава... Пълнолуние, новолуние... Объркала съм се. Ей сега ще си регистрирам друг профил да се съглася със себе си и да си дам съвет. Simple Smile

Ти внимавай, че като сбъркаш, може и да ти излезе цирей на задника. Поне да не се оплакваш, че си нямаш.

# 44
  • BG

Те пак ли са добър илач при стрес?

Пирфектен! По-надолу по темите. Изобщо днес е много весело....!  Party

Общи условия

Активация на акаунт