Име замомиче с М :)

• 5 178
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
  • Сопот, Пловдив
Мариола и Мириам, които са споменати след мен, също много ги харесвам. Мариам да спомена  Grinning.

# 31
Maрия, Матея, Магдалина, Марина, Мила...

# 32
  • Sf
Маргарита. Мария. Марина. Пресияна е доста твърдо име, нежни до него не ми се връзват.

# 33
А Михаела никой ли не е казал Crossing Arms

# 34
А Михаела никой ли не е казал Crossing Arms

Hug сърдитко Петко празна му торбичка  Grinning

А защо не просто Мел. Имам един въпрос - в почти всички теми за имена, родителите искат имената на децата да си подхождат, а защо е нужно това?
Е ти как си представяш сестри Гуца и Виктория? М?

# 35
А ти как си представяш някой ще кръсти детето си Гуца? Сигурна съм, че вашите родители не са си мислели как ще си подхождат имената ви. Все пак това са отделни личности и имената на две сестри ще стоят едно друго, само когато родителите им се карат  Laughing Беше ми интересно и за това попитах.
Но ако толкова се държи на това според мен Мел си подхожда с Пресияна.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 11:39 от Hrisi

# 36
Hrisi, поради това, че предлагаш името Мел, допускам, че ти допада. Затова бих искала да те попитам ти би ли кръстила своите деца Мел и Александрина?

Познавам момче с доста необичайно за България френско име. За сметка на това брат му носи съвсем класическо българско име. Майката явно е кръстила първия син на свекъра, а втория зная, че беше кръстен на герой от книга... Ами абсурдна комбинация се беше получила.

За да не цитирам имената на момчетата, ще дам сходен пример. Беше се получило нещо от рода на Франсоа и Димитър.

# 37
От имената, които си написала на мен най-много ми харесва Мариела, на галено Мел или Ели (всички имена, които завършват на -ела ми вървят с галено Ели Simple Smile ) Любимо име с М ми е Марина.

# 38
Сетих се за едно друго любимо мое име с М - Малвина.

# 39
Хей, не спорете де!  Laughing Та това си е просто една анкета, няма смисъл да се задълбочавате.  Wink
За сега фаворити си остават Мия/Миа и Мира.
Впрочем, майка ми се казва Марина, красиво име, но понеже отказах първото ми дете да носи 1:1 името на свекърва ми, сега не върви да настоявам второто да е директно на майка. Е, има още мааалко време.
Иначе от изброените от вас харесах Малена и Мирея. Само трябва да уговоря мъжа да помисли и над тях.  Party

# 40
Hrisi, поради това, че предлагаш името Мел, допускам, че ти допада. Затова бих искала да те попитам ти би ли кръстила своите деца Мел и Александрина?

Да, допада ми името Мел или Мелинда. Принципно казано бих кръстила детето си така. Друг е въпросът като му дойде времето дали бих избрала това име или друго. Но няма да го свързвам с името на дъщеря ми.

Хей, не спорете де!  Laughing Та това си е просто една анкета, няма смисъл да се задълбочавате.  Wink
Впрочем, майка ми се казва Марина, красиво име, но понеже отказах първото ми дете да носи 1:1 името на свекърва ми, сега не върви да настоявам второто да е директно на майка. Е, има още мааалко време.
Иначе от изброените от вас харесах Малена и Мирея. Само трябва да уговоря мъжа да помисли и над тях.  Party

А, не спорим или поне не аз, просто изказвам мнение. От тези, които си изброила ми харесват Мия и Малена.

# 41
  • UK
Пристрастна съм към името Мая  Heart Eyes
От другите ми харесват Малвина, Мариса.
Мия не е лошо, но предпочитам Мая.
Мира ми е доста безлично. А Мирая как е?
Класиката разбира се е Мария и е доста близо до името на бабата Simple Smile
Мариела и аз познавам с галено Мима, Мари не съм чувала.

# 42
Малена;
Марая

Моника ми е твърде тривиално-всяко второ дете е Мони-така викат на Моники, Симонки и т.н

# 43
  • София
Аз това Мия/а не мога да го възприема, все го отнасям към глагола мия и ...не ме кефи Simple Smile Мая ми е по-хубаво.
Мирея ми е някак неблагозвучно...
Мира ми допада, Малена става....

# 44
Хей, не спорете де!  Laughing Та това си е просто една анкета, няма смисъл да се задълбочавате.  Wink
А, не спорим или поне не аз, просто изказвам мнение. От тези, които си изброила ми харесват Мия и Малена.
Определено не спорим, дискутираме си.  Peace

Естествено, нямах предвид дали би ползвала именно името Мел, а по-скоро дали би кръстила с коренно различни имена двете си деца.

На мен по тази логика комбинацията Пресиана и Мира/Мия ми е неблагозвучна. Това естествено е въпрос на вкус.  Peace За мен до Пресиана много по-хубаво стои Мариана, например.  Grinning Пък и е близко до името на бабата.

Общи условия

Активация на акаунт