Име замомиче с М :)

• 5 189
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Иначе от изброените от вас харесах Малена и Мирея. Само трябва да уговоря мъжа да помисли и над тях.  Party
Малена от двете. Пресияна и Малена  Grinning , добре се съчетават. Успех в уговаряне на половинката.

# 46
Още едно предложение - Миряна. Звучи ми добре до Пресиана.
Според мен Мия и Мира са много кратички

# 47
  • Сопот, Пловдив
Да ви кажа, според мен, подхождат ли си или не имената на сестрите, едва ли има някакво значение. Аз съм кръстена със сравнително необичайно име, сестра ми с модерно за времето си име, на външен човек не му е правило впечатление, ако и да е имало момент, в който едната от нас двете да се е сърдила, че името й не е от типа на името на другата, вече не си спомням. Иначе аз лично по възможност бих отбягвала имената на двете ми деца да се римуват, просто нещо не ми допада така, вътрешно усещане, поради тази причина в случая не бих ползвала имена завършващи на яна или ана.

# 48
Предложението за Миряна ми харесва.  Peace Името идва ли ли мирянин, според вас?

# 49
Звучи логично. Не помня някой предложи ли Магдалена и Мануела. А всъщност какво може да е галено за Мануела?

Аз като избирахме име за дъщеря ми, исках да звучи добре на галено, а в нейното има доста варианти  Simple Smile

# 50
  • На земята, която е всъщност звезда.
Предложението за Миряна ми харесва.  Peace

+ 1

# 51
На Мануела също има безброй галени - Мани, Маня, Мел, Мели, Ел, Ели, Нели, Ноли..

# 52
  • Тук... някъде
+1 за Марина  Simple Smile
 Милослава

# 53
Бих се спряла на Малена - много го харесвам.

Харесвам Мая, Мануела, Мила, Мирена/Миряна, Михаела, Мона.

Ето още с М, дано не повтарям някого - Мелания, Милена, Мина, Мимоза.

# 54
Мирела/Мариела
Мадлена/Магдалена/Магдалина
Марина/Марияна/Мариана/
Маргарита
Мартина/Милена
Малина/Моника
Маргарет
Михаела/Микаела
Младена/Мелинда

# 55
На мен много ми харесва Мирела. Това беше и моят фаворит за женско име, въпреки че на мъжа ми хич не му допадаше. Така и не се наложи да се опитвам да му променя мнението.

# 56
Четейки ви реших да ви предложа как да НЕ кръщавате децата си - Марулка- като майката на един мой бивш съученик и Мома, както се казваше баба ми  Laughing ( лека й пръст).  Аз самата съм кръстена на въпросната баба, като първоначално са ме записали Магдалена - което на мен много ми харесва, а в последстие са ми променили името на Милена, което не ми допада, защото няма как да се съкрати. Иначе от изброените имена ми харесват Михаела, Моника, Марина и Мартина. Категорично съм против името Мия, не ми харесва, свързвам го със съответното действие, не ми допадат и Миряна и Малена. А, и това Мирея ми звучи като урея (извинявам се ако съм засегнала някого)

# 57
Преди малко чух по ТВ Марчела и се сетих за Марсела. Харесва ми името, не е предлагано по-назад в темата.
Пресиана  и Марсела, Преси и Марси Thinking.  Не се римуват Laughing , но си подхождат, независимо, че едното е българско, а другото латино.

# 58
Марсела е хубаво  Wink

# 59
И на мен ми допада идеята.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт