Отговори
# 705
  • ул. "Мечтание"
rorrr, по-скоро въобще не се пъни с Яков за тая работа!  Simple Smile Опитай при д-р Маргарит Друмев (също в МД, при това работи по ЗК).  Peace Имам вече доста стабилно количество хубави отзиви за него.

Извинявам се, че не мога да се включа по другите въпроси, не смогвам. Hug

# 706
Благодаря ви за съветите Simple Smile Сигурна съм, че ще ми бъдете добра опора Simple Smile

# 707
Усмихнатото, надявам се да е така и при мен.

За коя Дончева ме питаш, от Тина Киркова ли?

# 708
Тя не е ли в свети Лазар сега?

# 709
Има договор и със "Свети Лазар", но основно е в ТК.

# 710
А знаете ли д-р Диков дали изражда сега като е в ТК?

# 711
А знаете ли д-р Диков дали изражда сега като е в ТК?
Не ми се вярва да не изражда, той там е в стихията си.
Мога да ти дам телефон ако искаш.

# 712
Тинки, аз имам някакъв негов телефон, но много отдавана ми го е давала една негова пациентка, би ли ми го пратила, за да го сравня. Много ти благодаря!   bouquet

# 713
Усмихнатото, надявам се да е така и при мен.

За коя Дончева ме питаш, от Тина Киркова ли?

Да, за нея - д-р Марта Дончева. Работи си в ТК, като има договори и със Св.Лазар, и с клиниката на Мазнейкова. Но там не е място като за нас (при Мазнейкова де), доколкото проучвах преди време..

# 714
devikici,др.Диков изражда в ТК.Аз раждах при него в края на март.За съжаление имаше усложнения и минаме на секцио.Той е страхотен,ако искаш телефон,ще ти го дам Wink

# 715
Благодаря ви за отговорите!

Сега да си върна думите назад за докторката ми от ЖК. Днес бях при нея за тонове и за МБ. Трябваше и да ѝ кажа коя дата съм си избрала. Поиска да ѝ кажа датата, за да ме запише, а аз ѝ отговорих, че не съм избрала, тя с най- голямото спокойствие каза, че тогава тя ще ми избере и аз почти се разревах (защо ми беше така криво, като знам, че няма да раждам при нея, нямам обяснение), тя като ме видя и ме помоли да седна. Поговорихме си доста, попита ме защо се е стигнало до секцио, разказах ѝ. Предупреди ме, че ако ме остави да си тръгне раждането е много вероятно пак да стане така и да се наложи пак операция, аз ѝ отговорих, че  това напълно ме устройва и че това искам да си тръгне раждането само, а какво ще става после никога не е сигурно. "Точно с мен от мен ли се притесняваш да говориш за това?", не можах да повярвам на това изречение. Каза, че състоянието ми (добър доплер, тонове, кръвно, изследвания) напълно го позволява, не ѝ споменах за херпеса, защото тогава датата не ми мърдаше, за това ще се консултирам с друг. После ме предупреди, че ще трябва да ме прехвърли на колега, защото тя излиза в отпуск от 10,08, без да чакам да довърши се съгласих, то май от това още повече ми олекна, че няма да е наблизо.

И сега вече съм спокойна, само дано и изследванията ми са добри и бебка да реши да тръгне сама  Praynig.

devikici,др.Диков изражда в ТК.Аз раждах при него в края на март.За съжаление имаше усложнения и минаме на секцио.Той е страхотен,ако искаш телефон,ще ти го дам Wink

Благодаря ти, много ще ми е от полза телефона му.

# 716
  • ул. "Мечтание"
Супер!  Hug

Стискайте палци на една мама, на която й предстои VBAC. Мисля, че не пише тук (или поне не съм разбрала, ако пише!  Mr. Green) Дано всичко мине добре и да затвърди VBAC Позициите във Варна!  Praynig

# 717
Стискам ѝ палци, дано всичко мине леко и по най- добрия начин!

Нощни очи, да ни пишеш после как е било, ако мамата е съгласна.

# 718
devikiciHug. Аз също така ревах след една ЖК... когато АГ-то ми каза, че бебето още е седалищно, и че явно е малко вероятно да се обърне, и че ще трябва секцио.. Напълно наясно бях, че не тя определя как ще се ражда - най-малкото няма тя да е в израждащия ме екип, но.... ние, желаещите ВБАК, сме много чувствителни, защото знаем, че е трудно да се намери някой, който да ни подкрепи в това желание. В същото време е много трудно сами да си отстояваме правата и да се борим с всички в нашето бременно състояние.. Така че реакцията ти е напълно нормална, мисля аз. Радвам се, че сега си по-спокойна, стискаме всичките налични палци да са добри изследванията и тази история с херпеса да се окаже просто поредното препятствие, което ще преодолееш  Hug Hug Hug

Стискаме палци и на варненската майка!  Heart Eyes

# 719
Момичета, имам файла за VBAC на Hypnobabies. Ако някоя от вас желае да пробва и това, мога да ѝ го изпратя по скайп безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт