Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен!   Nature Sun With Face
Този месец си правя тестове за Ову,но все още не съм видяла положителен резултат,но вчера имах пробождания в левия яйчник и зацапване(някокло капки) вечерта.Случвало ми се е и преди и гинеколожката ми ми казваше,че това зацапване е повреме на Ову.Беше ми изписала протовозачатъчни,за да го регилурам и след като спрях хапчетата не ми се е появявало пак до януари месец тази година.Ходих на лекар,но тя ми каза,че може да е от стрес и да не притеснявам(живея в чужбина).Но сега пак...дали имам някакъв проблем с Ову-то?Ходя редовно на гинеколог,правя си всяка година цитонамазка и не съм имала кости до сега! Thinking
Все пак се надявам това да не ни попречи на бебеправенето  Praynig

Добре дошли на новите и успех в бебеправенето!

П.С. Нещо не мога да редактирам списъка вече Sad

# 106
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте и от мен!   Nature Sun With Face
Този месец си правя тестове за Ову,но все още не съм видяла положителен резултат,но вчера имах пробождания в левия яйчник и зацапване(някокло капки) вечерта.Случвало ми се е и преди и гинеколожката ми ми казваше,че това зацапване е повреме на Ову.Беше ми изписала протовозачатъчни,за да го регилурам и след като спрях хапчетата не ми се е появявало пак до януари месец тази година.Ходих на лекар,но тя ми каза,че може да е от стрес и да не притеснявам(живея в чужбина).Но сега пак...дали имам някакъв проблем с Ову-то?Ходя редовно на гинеколог,правя си всяка година цитонамазка и не съм имала кости до сега! Thinking
Все пак се надявам това да не ни попречи на бебеправенето  Praynig

Добре дошли на новите и успех в бебеправенето!

П.С. Нещо не мога да редактирам списъка вече Sad
Не се притеснявай, вероятно днес или утре ще имаш положително тестче за Ову.
Предполагам имаш предвид кисти, сори, не се сдържах, но ми стана много весело

# 107
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile Ние тази седмица усърдно работим и ще е така поне до предполагаемата дата, тъй като не искаме да изтървем момента. Като говорите за това как можете да изненадате себе си и половинките за личните ви празници се сетих, че на 28ми юли правим 6 години заедно и ще е хубаво да си подарим едно бебоче.

Искам да ви питам, след кекс веднага ли ставате? Аз не мога да лежа повече от 3-4-5 минути и отивам да се почистя  newsm78

# 108
аз ако издържа 10 си е чудо милото само вика не ставай ама ако е писано и да не лежиш пак ще стане Laughing

# 109
  • София
Добре дошла!
По графика ти нищо не може да се прецени.  Температурата не е мерена постоянно.  Но, ако утре сутрин я премериш и е по ниска стойност от другите, вероятно е да идва М. 
За да се използва Т, трябва да се мери постоянно и точно.  По правилата.  Сигурно си ги прочела в зачатие.
Желая ти приятна изненада след 3-4 дни.

Да, прочетох всичко, благодаря! Но засега мисля да остана само на тестовете за овулация.

# 110
  • София
Да питам ..

Знам че самовнушението е велика сила, но може ли човек да си внуши болезнени зърна на гърдите?!
Много болезнени!
Дотолкова, че не смея да сложа сутиен от два дена  Embarassed
(Обикновено нямам ПМС симптоми или почти никакви ...)

# 111
  • до най-прекрасния мъж
Да питам ..

Знам че самовнушението е велика сила, но може ли човек да си внуши болезнени зърна на гърдите?!
Много болезнени!
Може! И аз съм имала ужасно болезнени зърна, даже сутиенът ме дразнеше. Мина ми, не бях бременна, явно е било на психосоматична основа.

# 112
Аз съм имала също, случвало ми се е даже главно когато се пазехме и бях на Логест

# 113
Да питам ..

Много болезнени!

Откакто бебе-правим,май всеки месец ми се случва!Но от сърце ти желая,да се окаже,че се дължи на бременност Praynig

Искам да ви питам, след кекс веднага ли ставате? Аз не мога да лежа повече от 3-4-5 минути и отивам да се почистя  newsm78

Опитвам се уж да стоя поне 10-15 минутки,но не всеки път.Все тичам да се измия  #Crazy,а знам,че е хубаво да се полежи повече време!

# 114
Кофеин Simple Smile Не можеш да редактираш защото редакцията е позволена там до 1-2 дни май.  После се заключва.  Но имаше начин да се влиза в тема ... но май ще трябва да се обърнем към модератор.   newsm78

Браво работливки.  Всеки усърдно се е захванал с плана.  Ние започваме тази вечер.  О трябва да е в петък някъде.  Този месец реших, че няма да меря Т, само ще следя за О и ще пробваме когато ни се прииска  Wink  Писна ми да следя и да се надявам.  

Искам да ви питам, след кекс веднага ли ставате? Аз не мога да лежа повече от 3-4-5 минути и отивам да се почистя  newsm78[/i][/color]
Седя 2-3 мин.  Много ми е неприятно.  Но, ще се постаря поне до 5-6 да стоя.

# 115
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
оле момичета, току що разбрах, че най-добрата ми приятелка е бременна с второ, а първото няма и годинка  Hug супер съм щастлива, дано скоро да бременеем двете  Praynig

# 116
Не издържах и направих теста сутринта - отрицателен е!  Sad
Но нищо - все някога ще стане! Но лелката още не е дошла, пак се е побъркал моя цикъл, да вземе да идва вече, че не издържам!  Shocked

# 117
  • София
Откакто бебе-правим,май всеки месец ми се случва!Но от сърце ти желая,да се окаже,че се дължи на бременност Praynig

Е, явно ми предстоят доста разочарования  Sad
А така се надявах да стане бързичко.
Мерси!
Още цели два дни до окончателния тест и наново ...

# 118

[/quote]
Предполагам имаш предвид кисти, сори, не се сдържах, но ми стана много весело

[/quote]
Хахаха и аз се развеселих...да,имам предвид кисти Simple Smile
Assos стискам палци да се похвалиш!

# 119
кофеинче ти къде живееш в коя страна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт