Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Да питам ..

Знам че самовнушението е велика сила, но може ли човек да си внуши болезнени зърна на гърдите?!
Много болезнени!
Дотолкова, че не смея да сложа сутиен от два дена  Embarassed
(Обикновено нямам ПМС симптоми или почти никакви ...)

Напълно е възможно.Аз не можех да си пипна зърната.Спя по корем и като легнех супер много ме боляха.Корема ми беше леко подут,имах придърпвания,много ми се спеше....Е...дойде.Днес ми е трети ден и е доста обилен Ц.Но при теб може да е от бременност. Hug

# 121
Здрасти мацкиии!!!!
Ето ме и мен! Прекрасна нова тема!
Добре дошли на новите и надути коремчета на всички ни!!! preggo preggo preggo preggo

Да ви кажа, аз НЕ чакам на 01.07!!!!

# 122
И на мен ми се случи преди този цикъл, които отмина, но наистина ме боляха, дали беше на психическа основа или не .. болките и набъбналите зърна си бяха факт! Но от сърце ти пожелавам при теб това да не е самовнушение Wink  Hug

# 123
Здравейте и от мен!!! Аз днес бях при УНГ и със сливиците всичко ми е наред. Ларингса ми е проблема, та сега капкам едни капки в носа и дано да се оправя скоро  Peace Иначе днес-утре трябва да съм в овулация, обаче хора, какъв е тоя късмет, мъж ми е адски зает в работата и се прибира от работа и пак сяда да работи, и така до 1-2 през нощта Sad На всичко отгоре НЯМАМЕ ВОДА. Това направо ме разби!!! Някакъв съсед шизофреник се завърнал от лудницата, но явно не са го излекували и наводнява съседите отдолу и са се принудили хората да спрат водата на целия вход. Sad Не знам още какъв знак от съдбата трябва да получа, че не ми е сега времето да бременя, не знам. Но нали съм упорито овненце, все ще измисля някакво решение. Така, че сладурани, правете си кекс на воля, пък когато е писано ще стане. Мен сега и кекс няма да ме огрее Sad((

# 124
Нелка,в Лондон съм!На "прекрасно" лятно време... Не спира да вали,днес как още не е заваляло?! Но пък е прекрасно за бебеправене,в дъжда къде да ходим Wink - В ЛЕГЛОТО  luvbed

Деси,може пък защото не очакваш ... Точно сега да стане  Praynig

# 125
Ооо, Кофеин, любимият ми Лондон. Тази зима бяхме там с мъж ми за около месец, беше по Нова година! Така ми се ходи паааак! Уникално е!

Иначе, да, може да му спретна една изненадка. Любимото ми е, когато много се е вглъбил в работата, и говори с някой по скайп по работа, и аз се появявам в стаята с някакъв секси аутфит, и кърша снага, хахаха, и на него му става супер смешно, обаче понеже говори с някой колега и едвам се сдържа да не прихне и ми е много сладък. Но после винаги има добър ефект под завивките!!! Само не знам с водата как ще разреша проблема! Идеи?

# 126
Привет, мацки Simple Smile Аз да ви кажа честно, след като ми дойде на 17-ти, реших този път да не си правя никакви тестове за овулация. Това е единствения начин, по който следя кога ми е ову-то в комбинация с ЦС, която няма как да не я виждам във всичките й етапи. Базална температура - ми не мога да я следя, аз съм със синдрома на поспаланките Simple Smile  С мъжа ми сме решили този месец просто СЕКС до дупка и това е. Ако стане - стане! Simple Smile Ако не - следващия месец ще го мислим Simple Smile Целувам ви много и  стискам палци на всички, на който не трябва да им дойде до края на юни и целияяяя юли! Simple Smile

# 127
Момичета,още не ми е дошло.на какво може да се дължи.нямам която,никога не съм имала,нито стрес.незнам утре пак тест.дано да. Е това

# 128
Момичета как мога да сложа снимка тука?Ама така,че да не е линк,а да я виждате всички?

Много съм притеснена,вчера с моя приятел малко се поскарахме за простотииии и дребни неща,и днеска е в тях на легло,болен е.Повръщане,корем,тресе го.Много ми е мъчно така.Толкова много се обичаме и разбираме и понякога ей така като се сдърпаме за нещо дребноооо много се ядосвам.И докато му мине е един такъв дръпнат,яд ме хваща чак.А толкова се обичаме.На вас случвали ви се да спорите за нещо,и в последтвие да се задълбочи спора и да се скарате? Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts И като знам,че всеки момент ще му звъннат да тръгва на път сигурно,и както не се чувства добре....

# 129
  • София
Здравейте и от мен! Аз не чакам на 24ти, след 5 дена! Нямам по-различни симптоми, от това, че ме болят гърдите и че имам ЦС, което си е всеки месец! По принцип не ми закъснява, за това, ако до 25ти не ми дойде, ще си купя тест! Милото има РД на 27ми ииииии ако е станало мисля да го изненадам!   bouquet
Ех, че хубавоооо...Аз също много искам да му подаря положителния тест в кутийка, увит като подарък. На моето мило РД е също скоро - на 06.08. и ако не е станало този месец, а следващия, ще му го подаря.
Ивче би било чудесно, но да беше реалност, не само мечта! И все пак имам надежда докато не дойде не канената гостенка  Simple Smile

# 130
 И аз тоя месец се отказах от тестовете милото ми е купило едни хич им нямам вяра та и ние решихме много кекс а квото стане оня ден имахме много приятно изживяване във един влак и си мислех и там ако не е станал бебчо пък въобще няма да го мисля повече кога реши да се появява......... Laughing

# 131
prityне се натъжаваи за това всички се сдърпват и се карат това е най нормално явление Laughing

# 132
prityне се натъжаваи за това всички се сдърпват и се карат това е най нормално явление Laughing

Hug

# 133
  • София
Момичета как мога да сложа снимка тука?Ама така,че да не е линк,а да я виждате всички?

Много съм притеснена,вчера с моя приятел малко се поскарахме за простотииии и дребни неща,и днеска е в тях на легло,болен е.Повръщане,корем,тресе го.Много ми е мъчно така.Толкова много се обичаме и разбираме и понякога ей така като се сдърпаме за нещо дребноооо много се ядосвам.И докато му мине е един такъв дръпнат,яд ме хваща чак.А толкова се обичаме.На вас случвали ви се да спорите за нещо,и в последтвие да се задълбочи спора и да се скарате? Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts И като знам,че всеки момент ще му звъннат да тръгва на път сигурно,и както не се чувства добре....

Не се натъжавай. И на нас ни се случва, и моят мъж пътува често в командировки в чужбина и като се сдърпаме за някоя глупост преди да тръгне, после цяла седмица ми е супер тъпо. Но пък като си дойдееее, както не сме се виждали 3-4 дни всичко се забравя. Важното е да се оправи бързо, а ти да си спокойна за да се сбъдне по-бързо мечтата за пухкаво бебенце  newsm30

# 134

Много съм притеснена,вчера с моя приятел малко се поскарахме за простотииии и дребни неща,и днеска е в тях на легло,болен е.Повръщане,корем,тресе го.Много ми е мъчно така.Толкова много се обичаме и разбираме и понякога ей така като се сдърпаме за нещо дребноооо много се ядосвам.И докато му мине е един такъв дръпнат,яд ме хваща чак.А толкова се обичаме.На вас случвали ви се да спорите за нещо,и в последтвие да се задълбочи спора и да се скарате? Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts И като зна

м,че всеки момент ще му звъннат да тръгва на път сигурно,и както не се чувства добре....

Не се натъжавай. И на нас ни се случва, и моят мъж пътува често в командировки в чужбина и като се сдърпаме за някоя глупост преди да тръгне, после цяла седмица ми е супер тъпо. Но пък като си дойдееее, както не сме се виждали 3-4 дни всичко се забравя. Важното е да се оправи бързо, а ти да си спокойна за да се сбъдне по-бързо мечтата за пухкаво бебенце  newsm30

Благодаря за милите думи.Така е,после наистина е много хубаво като не сме се виждали,но аз като   се смъмрим за нещо,което рядко се случва и после ми е супер тъпо и неспокойно.Дано всичко е наред. Hug Weary balloon family

Общи условия

Активация на акаунт