Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Тук
Юху  wavey

Добрах се до компа най-накрая.

Относно болезнените гърди при мен се случва много често от овулация до М да ми наедряват и доста ме наболяват,ама това би трябвало да е от прогестерона.

А за дърпанията с половинката не ме питайте  ooooh! ooooh! ooooh! Лошото е ,че аз бързо паля и съм крайна в действията си  Tired

# 136
Докато се усетя, нова темичка сте направили!
Хайде успех на всички бъдещи бременелки, дано да си имаме много двучертичкови изненади този месец!!!  Hug

# 137
prity ти защо  не спиш  още Laughing

# 138
prity ти защо  не спиш  още Laughing

Ами аз като се притеснявам за нещо и не съм спокойна май не мога да заспя.Заспивам и се будя и не мога да заспя.Знам,че може би се притеснявам за дреболии,но и аз както едно момиче каза тука,че бързо пали,и аз съм така и после си викам"еее не трябваше".И така....Стоя още не съм си легнала.

# 139
и аз съм нещо нервна и не мога да заспя...а и съм сама тая вечер  а колко мразя да стоя сама Sad

# 140
pretty_shineee Не се притеснявай мила.  Всички имаме такива моменти.  Това не означава, че не се обичаме а означава, че можем да прощаваме.

Добро утро колежки.  Снощи не успяхме с работата, загледахме се в един филм и хайдееее заспала съм.  Но тази вечер обувам жартиерите  Laughing

Хайде бе колежки, няма ли някоя с добри новини?

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 09:08 от Биби-джиби

# 141
Добро утро, момичета! Чаша топло кафе с хубаво списание посрещам новият ден и закуска от любимия мъж, а вие ... ? Биби-джиби - явно няма все още Sad и аз това се ослушвам, но ... следващия месец усещам, че ще имаме всички повече късмет.

Моята температура днес спадна с 0.5 - от 36.6 на 36.5 и усещам, че много скоро ще е моментът ... дано само пак не го изпуснем  Praynig Как искам да зарадвам милото си с едно лятно заченато бебче, а и моето момче има август Рд, а сега след 4дни правим 1година, откакто сме заедно ... Дай Боже! Wink

# 142
http://www.ovuline.com/

Много ми хареса този календар. 

toito Желая ти го от все сърце.  Hug

# 143
Здрасти, мацки!!!
Да ви кажа, сега и аз съм болна... Sick Sick
Налегна ме някакъв гаден летен вирус, нямам глас, непрекъснато вдигам температура
и се тъпча с хапове, прахчета и всякакви капки....
Ужасно е! Вън е жега, а аз стоя вкъщи и тъпея.
На всичкото отгоре покрай тази болест и лекарствата искрено се надявам да не сме успели с бебеправенето този месец....от което ми става още по-мъчно, защото времето си минава и всеки миг е ценен, но това е живота....
Пращам ви много целувки!

# 144
  • София
Здравейте сладуранки! Как сте днес? Аз съм затаила дъх и съм в процес на чакане! Дано щастието ме сполети и мен  Praynig

# 145
  • до най-прекрасния мъж
Хайде и аз тук днес, добър ден, че утрото отдавна мина Simple Smile
Pretty, и ние се караме от време на време, но до 10 мин сме ОК, е държало го е и цяла нощ, но после му минава бързо. Ние сме постоянно почти заедно след работа, а нощ имаме само една или две прескочени, защото той беше в командировка. Нормално е, има ли къща, има и дим, без това не може. Важното е да се обичате и да не сте крайни.
Мацоранката, да се оправяш бързо, Деси и ти също!
Illusion, мечтите са за това, да се сбъдват, нали! Късмет, стискам ти палци!

# 146
  • София
Хайде и аз тук днес, добър ден, че утрото отдавна мина Simple Smile
Illusion, мечтите са за това, да се сбъдват, нали! Късмет, стискам ти палци!
Да, Иве права си! Мерси за палците, ще са ми нужни! И на теб ти стискам, нали и ти беше с мен или около мен някъде  Grinning

# 147
Биби, като видях теста в първия момент реших, че се хвалиш пожелавам ти скоро да ни покажеш така и твоето тестче Praynig

# 148
Здравейте,приятелчета!
Този уикенд се очакват много  EFP и нямам търпение!
Ние бебеправим усърдно и с  txtloves ,пък ако реши   ylinfant да се появи скоро ще радвам!
Хубав ден на всички!

# 149
Биби, като видях теста в първия момент реших, че се хвалиш пожелавам ти скоро да ни покажеш така и твоето тестче Praynig
И аз така,може би е знак,че този месец ще ни покажеш снимка на теоето тестче Simple Smile Успех,Биби!

Общи условия

Активация на акаунт