Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, чак толкова енергия нямам  Naughty , а и изобщо не съм фен на спорта, гледам как кроса в къщи си ръждясва и само го заобикалям  Crazy За това пък истински се възхищавам на такива като теб, които го правят с желание.

# 226
Да, да не се натъжаваме с такива мисли... едно ми е слънчево и усмихнато, нещо съм в приповдигнато настроение и се чудя къде да отида да си изразходя енергията  newsm78
Напълно съм съгласна,само хубави мисли и ще ни се случват още по-хубави неща!Много слънчево настроение на всички и много успешен и усмихнат ден!

illusion__,
Скрит текст:
аз на други идеи за изразходване на енергия бих заложила Embarassed
[/color] Hug Hug

# 227
Хубав ден,момичета Hug

Днес още две познати ми се похвалиха,че са бременни и разбира се обичайните въпроси,ние кога,защо и т.н.Вече така ми писва от въпроси,уж трябва да сме спокойни да не го мислим много,е как ,те хората го мислят повече и от нас!Хайде някой тук да ни зарадва тези дни!

toito,стойности от 4 дни само не са много показателни.Защо не направиш и Ову-тест за по-сигурно?

Биби-джиби и веднъж,но в точния момент и  preggo!Успех!

Болните момичета,оздравявайте,Assos,не се разочаровай  Hug

soho_doll,само така ,оптимистична и с хубави усещания.От сърце на всички такива емоции!И от сърце успех на всички ни да имаме чаканите новини,които така плануваме как да съобщим на любимите мъже
  bouquet

Уф, и нас само това ни разпитват и препитват познати и приятели .. сякаш ако се случи няма да разберат! Чак понякога ми е много кофти ... Да, права си мила, ще направя. Имам от предни пъти останали 2 такива теста и по-късно следобяда ще направя единия да видя какво ще ми покаже Simple Smile Но все си мисля, че в момента ми е О и вече си заминава, затова и реших с моят мъж да работим осърдно тия дни .. без това и от утре няма да ме има няколко дни ... Simple Smile да се възползваме от момента, а пък знае ли се ... Simple Smile

# 228
Аз мисля, че този месец О е рано.  Тоест би трябвало да бъде в Събота, но май днес усещам ще е.
Не съм следила Т този месец и сега не знам със сигурност.
Но тази вече ще работи, никакво заспиване.  Цели 10 минути (сигурно) ще съм работна.   Mr. Green 

# 229
Ха сега де  newsm78 току що видях, че някой ме е написал на 1ва страница и то с неверни данни! Аз не чакам на 24ти, не на 3ти юли  Crossing Arms
Илюжън,съжалявам,че съм те пъхнала на грешно място в списъка!На момичетата,които не знаех кога не чакат,просто съм ги вписала в списъка!  Hug Надявам се още на 24-ти да ни се похвалиш  EFP

# 230
И нас постоянно ни ръчкат и припитват! Докато не бебеправиш е ок, ама след това... и особено като се забави безпричинно - не знаеш накъде да гледаш дори...

Ей сега едни познати се похвалиха - точно след цикъл от първи и един единствен път е станало! Първоначално решили да започнат бебеправене, а после решили за по-нататък, а то взело, че станало бебешочето.

Ох айде на всички тоя късмет!

# 231
Момичета, направих си тест за О, излезе ми втора черта  newsm78 или е минала или престои, но доста по бледа от контролната. Ползвах  Clear Ovu, макар да им нямам доверие точно на тези, но такива имах, останали от предни пъти, когато съм ги ползвала ...

# 232
  • Тук
toito, ако имаш още от тестовете продължи да ги правиш,за да знаеш със сигурност. Пък вие си действайте през това време.

Аз сега се чудя друго : ако на мъжчо му се наложи да пие антибиотик колко време след него трябва да чакаме ,за да подновим опитите? Пфу ,това ни липсваше сега....

# 233
  • София
Аз сега се чудя друго : ако на мъжчо му се наложи да пие антибиотик колко време след него трябва да чакаме ,за да подновим опитите? Пфу ,това ни липсваше сега....
[/quote]

Мисля, че поне 10-тина дни за да се изчисти организма.

# 234
  • Тук
Благодаря , за сега не пие ,ама нещо взе да мрънка за АБ  Tired Чувствал се по-зле.....Дано ги избегне все пак.

# 235
  • София
Дано!

# 236
И днес няма М! Не знам какво да си мисля, последно правих тест на 4-ти ден закъснение!
Когато бях бременна със сина ми направих тест твърде късно - на 9-ти ден закъснение!Но гърдите не са ми напрегнати.
Искам да ви попитам нещо, възможно ли е да се забременее не само, когато си във овулация?

Извинете не за въпросите Hug, сигурно има теми във форума!

# 237
  • София
И днес няма М! Не знам какво да си мисля, последно правих тест на 4-ти ден закъснение!
Когато бях бременна със сина ми направих тест твърде късно - на 9-ти ден закъснение!Но гърдите не са ми напрегнати.
Искам да ви попитам нещо, възможно ли е да се забременее не само, когато си във овулация?

Извинете не за въпросите Hug, сигурно има теми във форума!
Не! Няма как да забременееш, ако не си в овулация! Друг е въпроса, ако е била късна О и тогава да си забременяла (няколко дена преди цикъл) следователно тестовете няма как да я отчетат толкова рано! Стискам палци да е така! Кажи кога последно правихте секс?

# 238
Добре, в такъв случай да разбирам ли, че О. може да е по различно време във всеки следващ месец за дадена  жена, независимо дали имаш точно определен цикъл, без закъснение, с еднаква продължителност и т.нат.?
 newsm78

т.е. при много точен цикъл всеки месец, тоя месец О. на 10-ти ден, другия на 18 ден и т.нат.?

# 239
Добре, в такъв случай да разбирам ли, че О. може да е по различно време във всеки следващ месец за дадена  жена, независимо дали имаш точно определен цикъл, без закъснение, с еднаква продължителност и т.нат.?
 newsm78
Преди 2 дни правихме секс.Правим през ден, или през 2 дни, без да се пазим!

Общи условия

Активация на акаунт