Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хахаха Мелла, викаш ние да си спим, а те да вършат работа  Mr. Green  Joy Не знам за вас, но аз изобщо не издържам да стоя до късно, спи ми се и това си е Crossing Arms А за тестовете аз днес се заредих с две кутийки, та да видим. Усещам, че скоро ще се зарадваме всички тук  Crazy

# 211
  • Тук
и ние не стоим до късно ,то затова и през нощта се започва с будуването  passifier

Хайде дано вече ни огрее слънцето всички  Praynig

# 212
  • София
Здравейте момичета   bouquet Ето ме и мен с малко късно включване, че от 8:00ч съм по улиците, чк сега свърших работа и сядам да ви пиша!
И аз като Ивка имам някакви болежки тук там, моито по скоро ПМС от 2 дни насам, като днес не съм усещала нищо! Снощи имах доста не спокоен сън, будих се няколко пъти, а попринцип съм като къртица  Joy както и да е, отдавам го на жегата  Thinking Друго какво да ви кажа... много силно искам да изненадам любимия, даже имам идея как да стане, само да успея да се сдържа, че то тази новина не е никак лесна за пазене  Grinning Praynig Hug

# 213
Според мен идеите бързо ще дойдат в главите ни ... по-сложното нещо е ЧУДОТО  да ни се случи! Simple Smile

# 214
  • София
Според мен идеите бързо ще дойдат в главите ни ... по-сложното нещо е ЧУДОТО  да ни се случи! Simple Smile

smile3521 Така е, но днес съм много оптимистично настроена и имам добро предчувствие, така че дами, действайте  luvbed

# 215
  • София

smile3521 Така е, но днес съм много оптимистично настроена и имам добро предчувствие, така че дами, действайте  luvbed
Дано предчувствието ти е на хубаво  newsm44 аз в неделя ако нямам неканени гости, в понеделник ще си направя тест!  Praynig

# 216
Хубав ден,момичета Hug

Днес още две познати ми се похвалиха,че са бременни и разбира се обичайните въпроси,ние кога,защо и т.н.Вече така ми писва от въпроси,уж трябва да сме спокойни да не го мислим много,е как ,те хората го мислят повече и от нас!Хайде някой тук да ни зарадва тези дни!

toito,стойности от 4 дни само не са много показателни.Защо не направиш и Ову-тест за по-сигурно?

Биби-джиби и веднъж,но в точния момент и  preggo!Успех!

Болните момичета,оздравявайте,Assos,не се разочаровай  Hug

soho_doll,само така ,оптимистична и с хубави усещания.От сърце на всички такива емоции!И от сърце успех на всички ни да имаме чаканите новини,които така плануваме как да съобщим на любимите мъже
  bouquet

# 217
  • София

Дано предчувствието ти е на хубаво  newsm44 аз в неделя ако нямам неканени гости, в понеделник ще си направя тест!  Praynig
Дано неделята мине и отмине, и с новата седмица да ни зарадваш с хубава новина и повлачиш крак и всички от тук да идем в групата на бременните  Praynig  

# 218
  • София
ChocoBella  Hug благодаря за хубавите думи и пожелания! Чул те Господ и дано този месец бъде много щастлив за всички, които Не чакаме и за тези, които упорито се трудят! И нас само ни подпитват кога ще си имаме бебе и за кога чакаме, ама само тези, които знаят, че не идва по поръчка разбират, че не е толкова лесно! И аз до преди 2 месеца си мислех, че още 1 път ще забременея, ама то това не става по желание.... имам чувството, че тези, които не го искат толкова забременяват много по лесно, от нас, които толкова усилия полагаме.....

# 219
  • София

Дано неделята мине и отмине, и с новата седмица да ни зарадваш с хубава новина и повлачиш крак и всички от тук да идем в групата на бременните  Praynig  
То ако станееее ви вземам всичките в другата група, кой за ръчичка, кой за краченце все ще го повлека нататък  Hug

# 220
  • София
ChocoBella  Hug
illusion, и аз съм си го мислила това как се случва от първият път на хора, които дори не са мислили за деца. Да не говорим за други, дето ги правят и после оставят.  ooooh! Но това е друг въпрос...

# 221
  • София
Да, да не се натъжаваме с такива мисли... едно ми е слънчево и усмихнато, нещо съм в приповдигнато настроение и се чудя къде да отида да си изразходя енергията  newsm78

# 222
  • София
Ха сега де  newsm78 току що видях, че някой ме е написал на 1ва страница и то с неверни данни! Аз не чакам на 24ти, не на 3ти юли  Crossing Arms

# 223
  • София
И на мен ми е много хубаво днес, може би защото Милото ще си идва довечера, но в тази жега освен на фреш на терасата и някоя комедия, на друго не се навивам.  Simple Smile

# 224
  • София
И на мен ми е много хубаво днес, може би защото Милото ще си идва довечера, но в тази жега освен на фреш на терасата и някоя комедия, на друго не се навивам.  Simple Smile
Аз мисля един фитнес да направя следобяд, ще видим милото какво ще каже ида отида малко да поблъскам в залата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт