Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за съветите, момичета  Hug Не ми е проблем чакането, щом се налага ще чакам! На 26 години съм, забременяването не ми е фикс идея, не го правим по часовник или по график, а когато ни се прави и имаме време! Ако е станало, ще съм много щастлива, разбира се! Но и да не е не се отчавайвам, здрава съм, какво повече му трябва на човек  Grinning И все пак мисля утре да си направя и другия тест, който си купих вчера, ако е отрицателен, ще изчакам и ще отида не лекар...знае ли човек какво може да е всъщност  newsm78   bouquet

Проследи си температурата тези дни ! Ако почне да пада значи ще ти дойде до няколко дена.
Гледам че на графиката си отбелязала овулация  на 15-16 ден и ако е била тогава теста ще покаже с сигурност ако има бременост. Ако вземем под внимания пък последното сърце което имаш и ако евентуално си забременяла тогава имаш още 2-3 дена докато отчете теста Wink
Успех и си проследи температурата тези дни . Успех Wink

# 481
Момичета исках само да ви кажа нещо.В момента чета книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си".Става въпрос за позитивното мислене,изключителна книга.Попаднах на една мисъл,която гласи "Всички мисли,които преминават през съзнанието ни,градят нашето бъдеще".Затова,че всички ние трябва да мислим позитивно и да вярваме,че един ден ще държим нашите деца в ръцете си. Hug

# 482
  • София
Добро утро момичета   bouquet Аз пак без часовник станах в 7:30  Mr. Green хареса ми май да ставам рано  Mr. Green Искам само да кажа, че усещам доста осезаемо болки в яйчниците, понякога само в единия, понякога и в двата...вечерно време същата работа, като си легна и се почва и едно местене един хаос  Joy не знам какво ми става в стомаха ама нещо май "протестира" Теста сутринта беше отрицателен естествено, но аз пак си имам чувство не знам някакво мое такова, че има нещо в мен! А това че ми става лошо от месо (а толкова много обичам) направо ме потресе вчера  newsm78 ooooh! както и да е! След няколко дни пак правя тест, ако и тогава е - ще отида не лекар! Желая ви късмет на вас, бебеправещите! Стискам палци този месец да е вашия  Hug

# 483
Добро утро момичета   bouquet Аз пак без часовник станах в 7:30  Mr. Green хареса ми май да ставам рано  Mr. Green Искам само да кажа, че усещам доста осезаемо болки в яйчниците, понякога само в единия, понякога и в двата...вечерно време същата работа, като си легна и се почва и едно местене един хаос  Joy не знам какво ми става в стомаха ама нещо май "протестира" Теста сутринта беше отрицателен естествено, но аз пак си имам чувство не знам някакво мое такова, че има нещо в мен! А това че ми става лошо от месо (а толкова много обичам) направо ме потресе вчера  newsm78 ooooh! както и да е! След няколко дни пак правя тест, ако и тогава е - ще отида не лекар! Желая ви късмет на вас, бебеправещите! Стискам палци този месец да е вашия  Hug
Защо не направих кръвен?

Добро Утро колежки.  Добър и успешен ден ви желая.   bouquet

# 484
Момичета исках само да ви кажа нещо.В момента чета книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си".Става въпрос за позитивното мислене,изключителна книга.Попаднах на една мисъл,която гласи "Всички мисли,които преминават през съзнанието ни,градят нашето бъдеще".Затова,че всички ние трябва да мислим позитивно и да вярваме,че един ден ще държим нашите деца в ръцете си. Hug
Добро утро и от мен! Мила, това определено ми хареса. И  е доста добра фраза, над която всички трябва да се замислим!
Аз от няколко дни поддържам една и съща температура, това случвало ли ви се е и нормално ли е според вас. Една приятелка пък ми каза, че щом е така, значи О ми е пинала, може би наистина тогава, когато съм я усетила, преди 4-5дни  newsm78

# 485
Добро утро момичета Hug
illusion__ стискам палци. Дано само чувството ти не те подведе, че аз миналия месец също имах такова чувство и като ми дойде доста плаках.

Ние  тези дни трябва да  наблегнем на luvbed и дано този месец е нашия с големи надежди съм. Praynig Praynig

Успешен и бебеносен ден на всички  Heart Eyes

# 486
  • София
Добро утро, момичетаааа!  Grinning Как сте днес?
Пожелавам ви усмихнат ден, а на бебеправещата, чийто мъжле днес е рожденик - честито и да и е здрав и спокоен бъдещ татко  Hug

# 487
Да видим какъв ще е резултатът и при мен този месец (макар че много се съмнявам да е станало)...Цикълът ми е на 30дни и е кратък - 3 дни. Последно ми дойде на 1.06 о чакам сега на 1.07. Но мъжът ми си беше в Бг от 1.06 до 10.06. Вероятността за толкова ранна О е много малка нали??? Е, явно ще трябва да чакам да си дойде пак след още 1 месец и лошото е, че си идва за по 10дни...Е, как да стане? 

# 488
  • до най-прекрасния мъж
Gali, ще стане, бе душо, никой не го е разминало. Ама пусто нетърпение. Illusion, стискам палци и на краката да поведеш отбора. Дани, юли ще е нашият месец, поне си спокойна вече, че ти дойде, нали. Биби, страхотна диета, но няма да я пробвам преди 19,08, тогава ми изтича 90-дневната Simple Smile А на теб успех със слабеенето. Прити, права си за позитивното мислене, колкото повече позитивни мисли, толкова по-добре и по-здрави ще сме.
При мен нищо ново под слънцето - радвам си се на цикъла и го чакам да си отива, че да започваме да работим. Това малко не го виждам как ще стане, но ще видим. Милото става в 4 часа за работа, че сега им е кампанията, вечер лягаме късно. Освен това сме и на гости на мама на село, че на милото, а и на мен ни е по-близо до работата, а е и доста по-хладничко вечер. Мама вече точи зъбки да й помагам вечер в градината - имаме зеленчукова градина в двора и ще ядем салати от току-що набрани доматки и краставички и манджички с пресни зеленчуци - ммм. А и ще си починем добре - тишинка е и се спи спокойно.

# 489
Добро утро и от мен, момичета!

fosha, и аз съм се замисляла много над това, в какъв свят живеем днес, и какво си причиняваме на психиката. Да не говорим за цялата осведоменост, с която се ползваме - ако дай Боже видим двете чертички скоро, от там на сетне се започва - ами ако е извънматочна, ами ако това, ами ако онова, разни статистики, че не знам си колко процента от ранните бременности завършват със спонтанен аборт  smile3511 Напрво ти идва не знам какво да направиш...Така, че наистина сме си героини, че въпреки всичко вярваме, надяваме се и сме настроени безкрайно позитивно!!!

Пожелавам на всички един позитивен ден и много, много , много скоро две чертички на всички  Wink

# 490
dessie_n И аз чета разни неща които ме дразнят само.  Например тази сутрин четох, че Т на деня след О трябва да е най висока от последните 6 дни и после да се качва.  Иначе може да е нямало О  newsm78
Това ме ядоса защото днес е 1 ден след О за мен и Т е само с 0.25 по висока от вчера (мерена в 5:40).  Но ставах в 4, че малкия се събуди.  Не знам как това може да влияе ... вече съм объркана.  Не знам!
Може ли някой да коментира?

# 491
  • Тук
Какво му става на тоя сайт....сто пъти ме отхвърли при опит да пиша

Здравейте  Flutter
Това за позитивното мислене е ГОЛЯМА ИСТИНА, ама как да си блокираме психиката за отрицателни мисли?! Не става. То ако не си се вкараме във филма понякога не е интересно  Laughing

# 492
Здравейте и от мен,сладурки!
Много се радвам,че ви срещнах,действате ми много позитивно,пък и доста образователно,хубаво е да има с кого да споделиш,от кого да получиш съвет и разбиране! Simple Smile Почти всички мои приятелки имат деца,но стане ли дума за бебеправене всички говорят така сякаш.... са забравили трепета преди да видят двете черти!Ще стане,какво се шашкаш и тн.А пък само ние си знаем какво ни е Wink
Нямам търпение вече някоя от нас да се похвали!Вярвам в позитивното мислене,скоро всяка от нас ще види мечтаните  EFP !
След като в понеделник видях отново категоричен  "-" на теста за О.,сега ми остава само да изчакам търпелива за резултата!
Усмихнат и успешен ден на всички ви!  Hug

# 493
Здравейте!
Прочетох ви...и аз съм на същото мнение относно позитивното мислене!Според мен найстина има прекалено много информация която четеме по цял ден и доста често се вкарваме във филмите..понякога това играе лоша роля в живота ни...Трябва да подбираме инфото което влиза в главата ни,че иначе... smile3511
Стискам ви палци на всички...дано наистина скоро някой види 2 чертички в темата...да поведе крак!
На мен от  3дена нещо не ми е в час мислех че е от АБ,дето пих...но вчера не го пих и пак не ми беше много добре вечерта...тежко...повръща ми се...и едно разтроиство...май е някой вирус...пфф ужас!
Лек и усмихнат ден на всички dazzler1

# 494
Хубав ден и от мен момичета!   bouquet ! Чета ви постоянно,макар и "инкогнито" хихихи. Sunglasses Hug

Общи условия

Активация на акаунт