Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • до най-прекрасния мъж
Късмет, мила, хайде, че и ние чакаме някой да ни поведе Simple Smile

# 166
Здравейте, момичета!  bouquet

Асос, стискам палци и дано ни зарадваш ти!  Grinning

Аз вече ще откача тотално, моя цикъл пак се бъзика нещо, още го няма!  newsm78
Сигурно е на психищеска основа и съм стресирана, но ми писва вече, да взема да ми идва и после да  почваме наново с опитите!

# 167
Assos, късмет мила - чакаме резултат! Но бледа линия час след това е невалиден ... и аз съм държала тест така и ми е излизало, ако има бременност излиза бледа линия веднага или най-много до 10мин, след това е невалиден, но дано да греша - УСПЕХ! Wink

# 168
daniela_emil колко време ти закъснява?
И на мен този месец ми закъсня със 7 дни направо бях откачила.

# 169
  • София
Assos, късмет мила - чакаме резултат! Но бледа линия час след това е невалиден ... и аз съм държала тест така и ми е излизало, ако има бременност излиза бледа линия веднага или най-много до 10мин, след това е невалиден, но дано да греша - УСПЕХ! Wink

Възможно е, абсолютно!
Просто нямах нервите да изчакам още няколко дни.
Един бърз кръвен пести нервни клетки и пари от 15 неясни Шуърчека  Wink
Докато си цъкам тук рефреша на резултатите (още няма!) взех категоричното решение - следващия месец без тестове!
Каквото стане - стане ...

Благодаря, момичета, за подкрепата Flowers Rose

# 170
Assos, и аз стискам палци да ни зарадваш, че при мен гадостите вървят една след друга, вече и двамата с мъжа сме изтрещели и не зман кога ще се успокоим, за да стане бебето...
daniela_emil и при мен имаше същите бъзикания последните два месеца, но се надявам при теб да не е просто закъснение Wink

Успех момичета и до довечера искам усмивкиии  newsm19

# 171
Assos, и аз стискам палци да ни зарадваш, че при мен гадостите вървят една след друга, вече и двамата с мъжа сме изтрещели и не зман кога ще се успокоим, за да стане бебето...
daniela_emil и при мен имаше същите бъзикания последните два месеца, но се надявам при теб да не е просто закъснение Wink

Успех момичета и до довечера искам усмивкиии  newsm19
При мен си е закъснение, но да вземе да идва, че ме влудява вече!  #Crazy

# 172

Галиа, 5 дни ми закъснява! #2gunfire

# 173
кога за последно си прави тест?
мисля, че вече можеш да отидеш и на лекар и ако има нещо може и да се види.

# 174

Галиа, 5 дни ми закъснява! #2gunfire

ох, и аз така, миналия месец ми закъсня със 7 дена, издържах до края да не правя никакви тестове и точно като тръгвах за няколкодневна командировка ми дойде (а при мен си е доста обилен и болезнен случай) - идилия направо  #Crazy
дано поне на теб да ти мине по-леко, че то стига и това напрежение сега  Hug

# 175
Assos успех,мила и да се похвалиш довечера! Simple Smile))

# 176
[Възможно е, абсолютно!
Просто нямах нервите да изчакам още няколко дни.
Един бърз кръвен пести нервни клетки и пари от 15 неясни Шуърчека  Wink
Докато си цъкам тук рефреша на резултатите (още няма!) взех категоричното решение - следващия месец без тестове!
Каквото стане - стане ...

Благодаря, момичета, за подкрепата Flowers Rose
[/quote]

Късмет и от мен Assos. Дано те зарадват скоро. А иначе поздравления за решението - без тестове. И моето мнение е такова.

# 177
  • София
Здравейте, от доста време чета форума, а едва днес се регистрирах и реших да се включа в темата, тъй като и ние от скоро започнахме с бебеправенето Simple Smile успех на всички за две чертички

# 178
Привет и от мен момичета! Assos, стискам палци, дано да се похвалиш!!!

Мацоранке, мила, оправяй се бързо! Знам колко ти е криво, че точно сега се случва, все едно цялата вселена е срещу теб (аз така се чувствам). Мен ме държи много време, но нямам никаква температура. А мъж ми като беше болен, беше с температура и на втория ден си беше свежарка. Така, че стискам палци ти да си от втория случай!!!  Hug

Аз да се похваля, че имаме вода (дано вече не я спират) и довечера ще поработим! Дано не сме изпуснали яйцеклетчицата ми милата, дано е жива още  Joy

# 179
Здравейте момичета.Аз току що се връщам.С моят приятел ходихме малко из магазините и сега съм вече тук.Голяма жега е.На мен почти ми свърши М,но както се очертава пак няма да оцелим О,понеже тези дни половинката тръгва на път и сигурно няма да е тук няколкос едмици.Но пък вече няма да се вманиачавам.Когато е тук ще правим и така.Когато стане.Дори смятам вече наистина никакви тестове,и да пресмятам кога са плодовити дни и т.н.Ще се радвам на живота и на човяекът до мен и това.Когато стане-добре дошло. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт