Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ивка, Деси е права! Бъди спокойна ! При мен също е така и аз бях притеснена много .. моята майка има 3-4 спонтанни аборта,и след 7г съм се явила аз,свекърва ми също има - едно дете, живяло няколко дни и починало,след него моят мъж.Но не си мисли такива неща .. лекари ме увериха, че това няма общо с наследствеността Wink Успешен  и усмихнат ден!  Hug

# 526
  • до най-прекрасния мъж
Ивка, Деси е права! Бъди спокойна ! При мен също е така и аз бях притеснена много .. моята майка има 3-4 спонтанни аборта,и след 7г съм се явила аз,свекърва ми също има - едно дете, живяло няколко дни и починало,след него моят мъж.Но не си мисли такива неща .. лекари ме увериха, че това няма общо с наследствеността Wink Успешен  и усмихнат ден!  Hug
Благодаря ви, момичета, окуражихте ме! Като не става вече 5ти цикъл и започва да ме гони параноята. Аз съм доста нетърпелива и често се шегувам с мама, че май съм седмаче. Като искам нещо, го искам веднага и като не стане, се разочаровам. Явно и бебето ще се появи като мъжа - внезапно и неочаквано. И тогава ми казваха - спокойно, ще стане когато най-малко очакваш. То така и стана - един месец преди това преживях много тежка автомобилна катастрофа, от която оцелях само с две драскотини като по чудо /баща ми почина 10 месеца по-рано, вероятно той ме е пазел/. Докато се отърся от шока и моето пухче се появи на хоризонта  Simple Smile. Интересното е, че с него бяхме колеги 5 години във вече бившата и за двама ни фирма, но се открихме един за друг след като аз напуснах от там и то доста случайно. Така че явно търпение му е майката.

# 527
Добро Утро на всички.
ivka03 не е наследствено.  По онова време ...  ooooh! както и да е.  Няма да се притесняваш.

Аз мерих Т тази сутрин.  Не се повишава.  Тоест, може нищо да не е станало отново  Tired

Хайде, кой ще ние е първо късметче?

# 528
Добро утро, сладурки!!!!

Ивка, не се притеснявай. Не е по наследство. Зависи си от жената и физиологията й.

И моята майка 7 години е чакала първото си дете, но е имала нередовен цикъл, някои месеци изобщо не е имала. Аз съм станала два дни преди очаквания цикъл, ахахаха, по инициатива на баща ми. Какви подробности само знам  Mr. Green

Мен също ме глождят такива мисли за предаването по наследство, но мисля, че хормоните и всякакви други репродуктивни показатели не се предават по наследство. Но нека и някой по-компетентен да каже!

За нещастие има някаква такава закономерност и първото което ме попитаха, когато отидох на специалист беше , дали майка ми или сестра ми са имали проблеми в забременяването ....

# 529
Мен също са ме правили единадесет години и аз затова реших, че и аз трудно ще забременея. Още повече, че около нас имаше приятели дето опитваха от години. Та така реших, че това не е лесна работа Mr. Green Но аз взех, че забременях и двата пъти много бързо. А сега.....проблем след проблем ooooh!

# 530
  • София
Добро утро момичета, недейте да мислите негативно, защото според мен всеки човек има своя си организъм и физиология. Аз имам две приятелки сестри, по-малката миналата седмица роди второто си детенце - прекрасна девойка, а сестра й се бори с бебеправенето сигурно ще стане вече година и половина.... така че мислете положително и бебеправете, бебока си знае кога да дойде Simple Smile Хубав и усмихант ден от мен и мисля, че е време някоя да се похвали с  EFP

# 531
  • до най-прекрасния мъж
За нещастие има някаква такава закономерност и първото което ме попитаха, когато отидох на специалист беше , дали майка ми или сестра ми са имали проблеми в забременяването ....
При моята майка проблемът е бил, че е забременяла лесно, но поради това че е тичала бременна в 5 месец да гони някаква жена е прокървила. Докато си дойде хазяйката, да сготви, да я заведе на доктор, бебето си е заминало. И след това е правила доста спонтанни аборти. Не че не е забременявала, а организмът го е отхвърлял. И така 14 години. Накрая се ражда бебе, но живее кратко - не знам подробности около това - бях намерила акт за раждане вкъщи.  И след 11 години още се раждам аз. Може и всичко да е в главата, психиката какво ли не може да прави. Бабите ми са имали по 5-6 деца, така че наследственост толкова едва ли. Може да е било лошо стечение на обстоятелствата, дано не е наследствено. А и сега има толкова методи, ако не стане до 1 година, ще посетим доктор да ни види и така. Радостното е, че цикъл имам, редовен е и никога не е правел проблеми. Така че, ако има нещо, ще е дребно, предполагам. Дано да няма нищо и да си стане по естествен път още този месец  Praynig

# 532
Това не е правило,  така че ако се е случило на майка ти не значи че ще се случи и на теб.
Но нека не забравяме че има генетични заболявания които са наследствени и може би имат в предвид точно това;)

# 533
  • до най-прекрасния мъж
Това не е правило,  така че ако се е случило на майка ти не значи че ще се случи и на теб.
Но нека не забравяме че има генетични заболявания които са наследствени и може би имат в предвид точно това;)
За щастие сме здрави и нямаме генетични проблеми или наследствени заболявания. Ти от колко време бебеправиш, знам че е отдавна, но не съм срещала историята ти?

# 534
Само от година и нямам кой знай каква драма Simple Smile просто дребни препятствия  Mr. Green

# 535
  • Тук
Здравейте, милички  Hug
Съни9  Hug Ще стане!
Даниела, сигурно с голяма тръпка очакваш родната земя и моренцето   grinning039 newsm41
Ивка, едно време си е за едно време. Сега медицината е много напреднала,не трябва да се притесняваш за такива неща. Но според мен по-скоро всеки организъм си е сам за себе си,не би трябвало да се водиш от това кога майка ти е успяла да забременее. Всичко е толкова индивидуално... Моята майка първия път е забременяла след 5-6 месеца опити ,нещо такова. Тогава си е мислела,че трудно била забременяла  Crazy Пък после съвсем неочаквано се появявам аз  Mr. Green Разликата ми с братчето е година и 10 месеца. Ама кой да им обясни ,че след прясно раждане има голяма вероятност пак за бременност. Нищо де,аз не се мисля за нежелана  Laughing Бебето ще дойде тогава, когато си трябва  Peace Ние да му мислим с това нетърпение  Thinking Hug

# 536
  • София
Хей момичета много сте писали не мога да ви изчета  Hug Чакате новини май  Mr. Green Е и аз чакам  hahaha то такова чудо като моето няма  Mr. Green Гърдите ще ми се пръснат, не че са много големи, но в момента са се понадули и постоянно са настръхнали  Mr. Green Не мога да спя, некомфортно ми е, боцка ме нещо в тези яйчници и това си е  Thinking А това, че постоянно ми е студено нормално ли е? Хората ходят по къс ръкав, аз съм се навлякла сякаш е октомври месец  ooooh!

# 537
illusion__ нормално е ..... при бременните  Praynig

Аз бях така като бях бременна с моето момченце. Постоянно ми беше студено до към 5 месец после жегаааа Crazy

# 538
illusion__ нормално е ..... при бременните  Praynig

Аз бях така като бях бременна с моето момченце. Постоянно ми беше студено до към 5 месец после жегаааа Crazy
и аз  Peace
illusion__ Хайде давай новините, че ни се изчака чакалото ....

# 539
Здравейте,сладурки!
Без черни мисли,моля! newsm47 Мисля,че забременяването си е до човек и организъм!Не се притеснявайте!Ще стане,надявам се скоро за всички ни!
Аз от вчера имам лека тъпа болка,по-скоро тежест ниско долу в корема.6-ти ден след О ми е(според тестовете за О.),още е рано за имплантация,нали?! Не искам да се вкарвам пак във филми,ще си Не чакам М и ще видим,каква сме я свършили,просто ми е интересно!
 Blush
 Hug
Илюжън,толкова бременно звучиш...хайде похвали се!

Общи условия

Активация на акаунт