iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 070
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София

На Optimum Nutrition

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 661
Здравейте момичета, преди време някои си беше поръчал  АКАЙ БЕРИ/продукт за спомагане при отслабване/, ако може нека да сподели какво точно е поръчал, че в това море от продукти незнам какво да правя Crazy

# 662
  • някъде
Аз поръчах скоро,но още не е дошъл пакета.Аз поръчах този
http://www.iherb.com/Natrol-AcaiBerry-Diet-Acai-Green-Tea-Super- … st-Capsules/21475

HEV838

# 663
  • София
Здравейте момичета, преди време някои си беше поръчал  АКАЙ БЕРИ/продукт за спомагане при отслабване/, ако може нека да сподели какво точно е поръчал, че в това море от продукти незнам какво да правя Crazy

От Акая не се отслабва.
Напр. в продукта, който ти посочва zhekova може да повлияят метаболизма / и то слабо/ Хрома / но дозата му е ниска/, Зеления чай с ЕГКГалата, но не и Акая.

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 664
  • София
Момичета, този бромелайн:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-3000-GDU-Bromelain-500-m … Veggie-Caps/20961
 може ли да замести другия от пакета с ензимити: http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436,  тъй като доста отдавна го няма в сайта?
Или някакъв друг да ми предложите?

Да, спокойно можеш да го замениш  Peace

Kод за  $5 отстъпка LAV475

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 23:20 от Bobka

# 665
  • София
Акаят не помага при отслабване, знам го от личен опит...взимала съм го няколко месеца по  3 гр. на ден и ...нищо. От друга страна е суперхрана и добър антиоксидант. На Sambazon се води един от най-добрите:
http://www.iherb.com/Sambazon-Organic-Freeze-Dried-Acai-Powder-90-g/5989

Kод за $5 отстъпка   LAV475

# 666
 Hug Е, стига казвайте само какво Не помага...дайте нещо вълшебно, което ще помогне за сваляне на кг  Praynig

Акая, за който zhekova е писала + хром вземам и аз в момента, извинявам се, че се повтарям, но определено чувствам, че леко поне ми е намалял апетитът или поне не ламтя за нещо сладичко по никое време (като това, докато гледаме ТВ или се ровя в нета).

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Код за 5$ отстъпка - TUW329
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

# 667
Hug Е, стига казвайте само какво Не помага...дайте нещо вълшебно, което ще помогне за сваляне на кг  Praynig

Движение и ограничаване в храненето PeaceВсичко друго е ... ooooh!

# 668
  • София
anny_  
Не ти се яде от Хрома / може да имаш ИР или проблем с ЩЖ  /, не от Акая.

Има доста добавки, от които се свалят кг., но са опасни и затова не ги коментираме изобщо - те действат на принципа на хормонални прекурсори или директно - хормони. / Растежен хормон, Тироидни хормони, Инсулин, Тестостерон ДХЕА и т.н./ - всички те повишават метаболизма, но за една жена, може да са много опасни.

Свалянето на кг. е лесно - ако се направи дългосрочен хранителен режим + спорт + добавки.
Лично аз - дори не зная как да реагирам  / ooooh! / , когато някой сподели, че е свалил 5 кг. за 10 дни Simple Smile / първо се губи вода,...  после мускули и т.н. и най-накрая мазнини/

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 06:55 от denis_d

# 669
 Hug ДТ, Денис, това, което си написала за свалянето на кг го зная, но хииич не ми харесва  Mr. Green Поне спортът не ме плаши и с удоволствие правя това-онова при възможност от време (особено това лято направо съм за завиждане).

Blush За хрома не ме плаши де, не мисля, че имам проблеми с ЩЖ (това тр да е щитовидната жлеза, нали), преди месец-два ни правиха на раб място прегледи, нищо не ми е открито, а ИР не зная какво е  Embarassed

Идеята за приемане на хормони също не я одобрявам, хем съм си луда глава и мога да се пробвам за какво ли не, но такива не смея  Naughty Имаше някъде дори и тема за някакви капки= хормон, който се произвеждал от организма на жената при бременност, дали не се казваше нещо човешки хормон бля-бля...ааа не! благодаря им на такова!

# 670
На свекър ми са изписали калций за впръскване(?) от сьомга+вит.Д3. Шишенцето е за 14 впръсквания и струвало около 50 лв Shocked Моля,да ми препоръчате аналог от сайта.

код за 5$ отстъпка KUT353

# 671
Здравейте! Пуснах току що поръчка за 70$,смъкна ми 10 % за VIP дискаунт (не знаех,че съм VIP) и безплатен транспорт за над 60$ Rolling Eyes.... Поръчах това за енергия и като "страничен ефект"-отслабване...има много добри кометари...Ще дам отзиви след използването му....:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Green-Coffee-Extract-Energi … -60-Tablets/44008

# 672
п.с. Този екстракт от зелено кафе го дават многократно по-мощен антиоксидант от зеления чай и гроздовите семки....дано да е така Simple Smile прочиства чер дроб,жлъчка и гори мазнини уауу...? Grinning..Ако някой го е ползвал,моля да сподели..

# 673
  • в 1001-та нощ
...а ИР не зная какво е  Embarassed....

ИР=инсулинова резистантност

Код за 5$ отстъпка POP824   bouquet bowuu

# 674
Моля ви отново за помощ. Баба ми е с Алцхаймер - и много искам да й помогна, като я позасиля в витамини и добавки. Кажете ми кое? Трябват ми  В6, В12 и желязо, DMAE,  Q10  - по 50 мг три пъти дневно за увеличаване достъпа на кислород до мозъка,  Магнезий - 500 и 1000 мг, Селен  и цинк. Пиша малко объркано, извинете ме за което. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт