iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
 Hug Момичета, може ли пак помощ и идеи.

Трябва да взема Милгама (http://apteka.framar.bg/13002256/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B3%D0%B0% … B0%D0%BF%D1%81-50)
Тук е около тази цена вероятно, не съм отишла още в аптеката..по съдържание виждам, че има витамини В
Бенфотиамин (мастноразтворим витамин В1      90 mg
Пиридоксинов хидрохлорид (витамин В6)         40 mg
Цианкобаламин (витамин В12)                        250 µg

Някой да е вземал нещо подобно от сайта  newsm78

п п Фъстъчено масло ще пропусна за момента да вземам Wink
Направих вчера, едниствената добавка, която сложих пак е растителна мазнина, но зехтин, става и за ядене  Laughing но го оставих да отлежи ден-два
  Peace

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Код за 5$ отстъпка - TUW329
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

# 511
  • в 1001-та нощ
до колкото съм чела В 12 е хубаво да се взема под езика - да не стига до стомаха, защото там се разгражда без да се усвоява пълноценно; мисля, че метилкобаламин беше препоръчваната форма, за най-пълноценно усвояване  Peace

за В1 мастно-разворими се сещам за каротеноид комплекс  Peace поне аз това съм вземала  Peace

В6 съм вземала от апека на блистер  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824  bowuu Heart Eyes

# 512
  • София
Искам да поръчам Omega-7plus-Age-Defying-Skin-Complex. Веднъж пих капсулите и съм много доволна, но сега ги няма.  Confused
Чудя се кога ще ги доставят  Rolling Eyes

Или дълго време няма да е  наличен продукта  или и те не знаят точно кога / иначе посочват след колко време ще е наличен/
Натисти : [Notify me] - ще получиш мейл, с който ще те информират,  когато продукта е наличен .

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 513
Искам да поръчам Omega-7plus-Age-Defying-Skin-Complex. Веднъж пих капсулите и съм много доволна, но сега ги няма.  Confused
Чудя се кога ще ги доставят  Rolling Eyes

Аз им писах в чата за същия продукт и ми казаха само,че ще ме уведомят като го получат:( Кога ще е това обаче..

код за 5$ отстъпка KUT353

# 514
  • София
...........Мога ли да ползвам този калций само заради проблеми със зъбите заради бременост и по-дълго кърмене?

Консултирай се с ЛЛ
По принцип може - но, този продукт съдържа и вит.Д , който лятото не ти е нужен / тялото си го синтезира чрез кожата от слънцето/. Освен това е Д2 /добре е да се приема Д3/

# 515
Благодаря!  Peace По други сайтове го има, но е много скъп>

# 516
  • София
Да отбележа за протокола, днес си взех от пощата пратка пусната на 5.07.12. Пратката беше за 7$ без транспорта.
На кашона се изписва стойността без транспорта.
Но ми се беше спукал пакета със семената от чия и всичко се беше разтекло в кашона.
Но все пак доста бързо идват вече пратките. Бях поръчала и органичен ябълков оцет, който за моя радост си беше цял.

Код за отстъпка при първа поръчка 5$: EZO652

# 517
. Бях поръчала и органичен ябълков оцет, който за моя радост си беше цял.
Може ли да споделиш после  дали си доволна  Peace

# 518
  • София
Да отбележа за протокола, днес си взех от пощата пратка пусната на 5.07.12. .......................

Пусната или шипната?   

ПП
Получих пратка с Кокосовото масло - отново неопаковано / не беше текло/

# 519
  • София
Получих Кокосовото масло , не беше опаковано, но нищо не беше протекло...за сметка на това беше хем опаковано , хем протекло, но не много .

Kод за $5 отстъпка  при първа поръчка  LAV475 
********************************************************************************

# 520
И аз получих вчера пратка шипната на 03/07 с това масло : http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-15-fl-oz-445-ml/5280   и при мен не беше опаковано но не беше протекло  Grinning
Цената на доставката не беше изписана, само не ми стана много защо беше изписано като сума  20.34 USD след като поръчката ми беше за по-малка  Rolling Eyes
Не съм проверила колко пари са изтеглени от картата и не знам дали да им пиша?
А в същото време в пощата не ми искаха никакви пари ?

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :  PUF968

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 22:56 от sheli77

# 521
  • в 1001-та нощ
мисля, че rewards не се приспада от сумата на кашона  Peace

Kод за 5$ отстъпка POP824   bouquet bowuu

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 22:49 от a.l.e.n.a

# 522
От сутринта, като ви чета се надявам и мен да ме огрее доставка днес, но не би Sad ...единствено ми остава успокоението, че май всички писали сте от София, така че за провинцията има надежда и за утре  Party
Моята поръчка е от 3ти също.

Алена, rewards са безплатните подаръци по избор ли  newsm78

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Код за 5$ отстъпка - TUW329
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

# 523
  • в 1001-та нощ
не, това е отстъпката, която ти правят, ако някой е ползвал твоя код

днес получих мейл, че получавам някакъв бонус 100$, че съм минала в някаква друга категория, току що влязох да видя - вярно ли е - и вярно е  Rolling Eyes напълних кошницата до над 100$ и ми е безплатно, с доп. отстъпка за ВИП акаунт  Mr. Green

Kод за 5$ отстъпка POP824   bouquet bowuu

# 524

Ясно , значи трябва да внимавам за това ако не искам да отиде на митница !
a.l.e.n.a. честито много приятна изненада  Grinning
А можеш ли  да  споделиш колко често поръчваш и за какви суми? Интересно ми е как се придобива този ВИП статус? И друг път е обсъждано във форума , но в крайна сметка не стана много ясно как и  кога  Confused

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   : PUF968

Общи условия

Активация на акаунт