Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 641
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Така изглежда Черната Роза, 10 мл рол-онче, масло. Има още 3-4 други рози в същия вид.

Да, прилича да е 30-тица Омбренценцето  Grinning Не знаех, че е с друга картинка.

# 271
Тази Черна Роза се оказа подходящ тамян за тамяноНЕлюбители  Mr. Green

Ох, на мама Омбренцетооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Сплашче ли е това или реформулирано, защо му е различна картинката?

П.П. Вие така като пускате снимки на Драконовата Целувка, ще може ли на лични и адресче да ми пратите, както и времето, в което не сте си вкъщи?  Flutter
Не е спаш,от Фрагранс-а го взех преди около 1.5-2  год. 30 мл.ЕДТ.Може и да е реформулирано,но аз друго не познавам.Това го издумках на сляпо,благодарение на теб Hug

# 272
  • София
Значи е то, същото.

# 273
имало и така  Laughing

и в мъжки вариант също:
http://aromati-refan.com/img/p/78-417-large.jpg

# 274
  • на североизток от Рая
 Днес получих She Wood и Marry me !

Поръча ги дъщеря ми. Много е щастлива. Аз също се радвам, припомних си какво е чувството да получиш аромат, който те вълнува.
 Разбирам всички, които изпадат в еуфория при досег с парфюми.

Бижу, благодаря ти, че ни запозна  с Marry me!  Hug Ароматът е прекрасен. И траен най-вече.
 Жалко, че е само 30 мл. Но е толкова нежна и красиво изработена бутилчицата.  Heart Eyes

# 275
100 мл. каза, че е 300. Ама 50 мл едва ли ще са 150 лв Mr. Green Ароматът много ми харесва, абсолютно нетрадиционен за предпочитанията ми, ама нали има муск, та сигурно по него основно залитам. Има нещо мъжко в аромата според мен, с поръчка ставало да донесат по-малки милилитри, ама аз не се и сетих да питам колко струва. Гледам, че има  парфюмна версия и тоалетна, разбира се нямам представа аз на какво мириша.
Права си, не са 150 лв! Mr. Green

# 276
 Руми, много натурален е този люляк на Джо Малоун, ама от блотер. Специално заради теб ще го търся в Хамбург да го тествам на кожа. Но тя JM винаги ги прави свръх-естествени нейните колони. Интересно, но точно тези трите от серията London Blooms стоят много време и изключително интензивно на блотера, което не може да се каже за останалите (дори от черната серия).
Аз днес не целях никоя парфюмерия, но пак се омазах...Пробвах новото Уоманити, но не ми допада. Не е толкова интересно като първото. Липсва интригуващата солена (ядчена при мен) нотка.
Nouveau Cologne 4711 - съвсем приличен унисекс, кремест цитрус, няма ретро.
Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise - на кожа е като Нилските градини! Само дето тук ги продават на една цена.
Violetta - Parfums du Sud - с леко герленски привкус заради мазничката нотка в началото, но след 20 мин е вкусна виолетка - лъчиста, сочна, просто МОЯ виолетка!

На блотер тествах:
Aliage - Estee Lauder - да знам, че е стар, но изобщо не знаех за съществуването му. И веднага - тест! Диоресенс и Вен Вер в едно. Горчив дървесен шипър. Моята приятелка сбърчи нос многократно, но на мен ми допадна доста, особено във влагата остатъкът му се просмукваше през джоба на чантата ми и ми беше много приятно. Има и от металността на Рив Гош.
Eve - Jil Sander - прилича на кремест вариант н а Ейнджъл. Ейнджъл с крилца на пеперуда, а не с дяволски рогца.
Musk - Alyssa Ashley - най-накрая да го пробвам тоя муск. Ами хубавичък е,но малко слабичък. Може би ще е хубава подложка на някой парфюм с ванилия или с повече цветя. Сякаш и мляко има. Сладък е. Симпатяга.
Dita Von Teese - не знаех, че е пуснала парфюм и като го видях се зачудих доста. Но е интересен - метално-опушен жасмин с лек туберозен привкус. Интересен, определено, а и не е скъп -  20мл е 14 евро, с пискюююююлче! А Арт Деко са пуснали цяла серия с вдъхновен от нея грим.
Mistero di Roma - Laura Biaggiotti - нещо средно между Дюн и Хелиотропа на Етро. Хубав е, но трябва тест на кожа.
Addict Eau Sensuelle - липа, а после - роза. Не е лош.
Light Blue Dreaming in Portofino - май е точно парфюм за сън - нищо свръх или дразнещо няма в него, чист и спокоен. Аз намирам разлика с досадния оригинал. Според мен би бил подходящ за подарък.
Jeanne Lanvin Couture - особено ярък и сладък касис. Мисля, че би допаднал на любителките на Аметиста на Лалик (Атти, пробвала ли си го?).
Hilfiger Woman Pear Blossom - лятна лимитка, която е откровено ужасна. Аз си знам, че крушовият цвят си смърди гадно, но не предполагах, че някой ще иска да го интерпретира в парфюм. Нещо като нищо.

Аз май няма да смогна за софийска среща, но ако имам възможност - идвам. Ще ви следя.

# 277
Някой да е пробвал новите на Живанши, Les Créations Coutures ?
http://www.sephora.fr/Givenchy/Les-Creations-Coutures/UNI276004

# 278
  • София
ЛюHug
Някои от описанията ти направо ме накараха да размърдам уши Flutter
Непременно отбелязвам за тест Дита, Mistero di Roma, Addict Eau Sensuelle и Violetta.
Продължавай да тестваш и да пишеш, моля  Heart Eyes

Закупих си смокинята от ароматите за дома на Окситан. На кожа е прекрасна и тръпчива, дано е и трайна. Прилича на Нинфео, без капката сладост. Ще я прехвърля в спрей шише, за да разуча по-обстойно. Ели, благодаря за идеята  Wink

# 279
  • София
Лю, не го познавам Кутюр Ланвен, не ми е попадал за тест, но ще обърна внимание следващия път. Набелязвам си още за издирване мнооого неща - Дита (знам си аз, че тя е фен на Фракас и очаквах тубероза  Mr. Green ), Violetta, Eve (тези двата заради имената просто няма как да ги пропусна, пък и звучат интересно за мен), Aliage и обезателно новия 4711.

Руми, много е интересна смокинята, нали? Прашна, зелена, мирише на мокър от летен дъжд асфалт Simple Smile

# 280
Днес най-после тествам Guerlain Rose Nacre du Desert. Отдавна не бях чакала проба с такова нетърпение, макар че роза, уд, и сафрон е жанр, с който  аз лично съм приключила Simple Smile

Красиво направен е, в Герленския стил на еклузивите. Самият уд е много мек, макар че се усеща като постоянен тъмен фон, но определено не e като удовия шок от Монталите. Розата е топла и не е свежа, а сякаш съм намерила сушени рози в някое чекмедже. Като цялостен ефект е сладичък.  Аз лично харесвам Роуз Уд на Килиан повече Peace  и не развих желание за покупка.  

Инцидентно, вчера един от един от блоговете, които чета, е публикувал ревю точно на този. Елена намира прилики между Rose Nacre du Desert и Amouage Epic Woman, но за мене приликата е главно, че и двата имат роза и уд;  Епик е по-вибрантен.

http://perfumeshrine.blogspot.com/

П.П. Люлякът на Джоу Мълоун е много свеж и красив, но аз усетих и rhubarb-а в него. За мене не миришеше точно на люляците в моите спомени.

# 281
  • София
Точно такава е, Атти Peace

4-те рози ги няма в момента в Сердика.

# 282
Скромно и от мен една снимчица, че да не се цепя от колектива:

Скрит текст:

# 283
Набелязах си и аз 100 неща за тест покрай вас  ooooh!
Ланвин Котюр ми харесва много, но имам съмнения че бързо ще ми омръзне.
Днес и аз си извадих зелното чайче, много е приятно в жегата, а и може наистина да се полееш.  Mr. Green

А може ли да ме насочите към нещо, което мирише на бяло грозде ?  Blush

Скрит текст:
Sunessence saphir soleil само на мен не ми мирише на грейпфрут  Thinking

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 20:51 от Ехмея

# 284
Днес получих She Wood и Marry me !
........................................

Бижу, благодаряти, че ни запозна  с Marry me!  Hug Ароматът е прекрасен. И траен най-вече.
 Жалко, че е само 30 мл. Но е толкова нежна и красиво изработена бутилчицата.  Heart Eyes
Честито, Нелка! Hug Много удоволствие да ви носят и двата аромата на теб и на девойката! Радвам се че ви е харесал Marry me, той се превърна в парфюмът ми за всяко настроение, заедно с АА Жасминора. Когато се запознах с него, го видях именно в такова сладурско мъниче от 30 мл.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт