Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 635
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
мдам, ще трябва да ми звъннеш, ако ти звъннат  Mr. Green Hug
като понося смокинята, ще споделя колко е трайна
чакам и онзи на О., който уж бил също смокинен - дано е  Laughing
и ако задоволя смокинения си глад, Чистата девица е следващата в списъка  Whistling

# 316
  • София
след вчерашните описания наминах през магазина на лоситан и вече имам една смокиня  Sunglasses
нямаше амбър /той много ме привлича  Twisted Evil/, но имаше розите, канелен сладкиш, зима /с аромат на бор/ и още два или три вида; ароматизаторът е сплеш, но отделно се предлага помпичка - аз я спестих, красиви са помпите, но имам лош опит с тях

Рикел Роуз е хубав аромат, интересен и нетипичен  Grinning

e, немА си сега друга работа  Crossing Arms Laughing Моля, моля, моля, кажи нещо повече за този бор  Flutter

за амбър ще видя другата седмица в Брюксел, имам някакъв спомен, че го мярках май.. но понеже тогава бях на вълна Rituals, май не го тествах  Rolling Eyes Грешката ще бъде поправена, де  Laughing Ако има - да взема ли  Rolling Eyes

Бубс, при мен не е със завидна трайност смокинята  Peace 'ма пък е много  Mr. Green

# 317
  • София
Амбър вече няма дори и като парфюм за стая. Но пък аз съм си оставила телефона да ми се обадят, ако случайно вземат да го доставят - казаха, че много хора са питали за него  Mr. Green Изобщо не си мисля, че всичките са чели за него тук  Crazy

О, аз си питам всеки път за един сапун  амбър, който си ползвах за ароматизатор - миришеше божествено  Heart Eyes
И вчера имаше няколко страхотни сапуна, но реших да не прекалявам Wink

# 318
Елица, вземи  Mr. Green

борът не го тествах, не ме привлече
налетях на парфюмите им за хора  Mr. Green - зелен чай и върбена - този чай хич не е по-добър от арденския, но е доста по-скъп, а върбената ми дойде леко задушлива след резливия чай

Бубс, при мен не е със завидна трайност смокинята  Peace 'ма пък е много  Mr. Green

и Нинфеото не е много трайно върху мен  hahaha

# 319
  • Козлодуй
А Balenciaga L`Essence отначало ми идва много тревисто зелена (колежката ми я разносва в последно време) първите 20-30 минути, след това става наистина прекрасна пудра, но все пак Balenciaga Paris ми е повече на сърце.  Grinning
Да,съгласна съм,зелен е L`Essence  и това не е най-любимата ми част.Но пък после... Crazy Heart Eyes От Paris също имам малко и го тествах тази сутрин.Стои ми зелено-виолетково,като върху мен ужасно бързо изфиряса.Ще опитам и да ги сравня,но не вярвам да си сменя предпочитанията Grinning

Честити нови придобивки на всички Hug И аз да се похваля,пристигна ми Santa Subita.Много мощен,и след душ го усещам от едно пръсване,определено не е за сегашните температури Grinning Основно тамян усетих,но ще го разучавам като захлади и носа ми се оправи,че в момента му нямам много вяра(ПМС Mr. Green).

Лю,може и да се възползвам от поканата Heart Eyes Hug

# 320
  • Чукарландия
Честито придобивки на всички!  smile3525 smile3501 newsm03
Ели, може ли един амбър и за мен, ако има? Hug
Сънче, от къде се сдобиваш с парфюми на Libertin Louison Technique Indiscrete, по-точно твоята Santa Subita? Hug

# 321
Честити придобивки на всички. Hug  bouquet Тези дни сме се активизирали и купуваме здраво! Mr. Green
На мен ми пристигна сега Алегорията Солея и съм се напръскала сериозно с нея. Много съм доволна, защото това е моята лятна Алегория.

# 322
Много моля за помощ - днес разгледах каталог на Орифлейм и никъде не видях - http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Amazonia-for-Him-15142.html?

От къде мога да го подуша и придобия, искам го за подарък и нямам много време?  Praynig

# 323
  • Пловдив
Честити нови парфюмчета на всички и от мен! Новата тема ни действа... УаУ Simple Smile))
Самсара - лесно ще го придобиеш Simple Smile) тук май имаме консултантки, които ще ти помогнат.По принцип за 1 ден става доставката.. при мен поне така беше.. Wink

# 324
Много моля за помощ - днес разгледах каталог на Орифлейм и никъде не видях - http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Amazonia-for-Him-15142.html?

От къде мога да го подуша и придобия, искам го за подарък и нямам много време?  Praynig

стр. 40-41 от текущия каталог
ако не познаваш дистрибутор и не искаш да избереш някой от форума, огледай се в магазинчетата около теб и питай - често при тях или в козметичните, фризьорските салони има каталози на Ейвън и Орифлейм
пп моят не знам кога ще дойде

# 325
Буб, ама аз уж днес го разглеждах - брех, нищо не видях  Rolling Eyes

Сега ще търся онлайн каталог да видя същия ли е.

Ан, благодаря Simple Smile

# 326
в онлайн каталога го гледах

# 327
Честити придобивки!  bouquetМного късмет да носят. От снощи ми се въртят в главата тамянените истории да видим що така посред лято hahaha

# 328
  • Чукарландия

Ех, Самсара, да знаех, че те интересува, щях да ти сложа мостричка от него. Няма ли около теб представителки на марката? В предния брой имаше парфюмирана страница с този аромат. Peace
За подарък става и на сляпо, според мен. Но мен ако питаш, за мен всичко става за на сляпо.  Joy Joy Joy
Затова, ако Мимс се включи или други, познаващи го, изчакай тяхната преценка.  Peace

# 329
  • София
Ели, може ли един амбър и за мен, ако има? Hug

може, деца, може  Hug (любим цитат от Патиланско царство  Heart Eyes)
стига да има, разбира се - така че стискайте палци  Praynig

утре ще пускам поръчка - ако искаш, дай сигнал  Hug
така или иначе вече имам поръчани 4  Whistling

На мен ми пристигна сега Алегорията Солея и съм се напръскала сериозно с нея. Много съм доволна, защото това е моята лятна Алегория.

Честита  Hug и моята ми я донесоха днес, но още седи запечатана  Blush Подкукоросана от aH~, днес съм с розата на Пол Смит - ако на някой в центъра му се носи на талази, от мен е  bowuu bowuu bowuu Joy

Общи условия

Активация на акаунт