Парфюмни размисли и страсти - 157

• 40 689
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Атти, ние искаме Амбър, та затова. Иначе с радост бих натоварила теб. А колко е 4 Reines L`Occitane en Provence в магазина?(Призлява ли ти вече от мен? Sick)

Не е ли това цената :
Цитат
Смокинята е 22 лв за 100 мл тук на Витошка (в цилиндрично шише), а Четирите Рози е 32 лв за 100 мл (в кубчестото шише), сплашове, без помпи, онзи ден ги гледах. Ако ви устройват цените, не товарете Ели да ги носи от майната си

# 346
  • София
Аааа, сори, Белла, аз не разбрах, че за Амбъра точно  Blush Ама преди да се намятате, нека някой, който се намира близо до Шишман, да провери и там за Амбър  Peace

А Четирите рози са 32 лв за 100 мл (парфюм за стая сплаш) - това е отпреди 2 дни и по спомени, понеже сега там нямаше - 77 лв за 75 мл спрей за хора  Mr. Green

Какво говориш, нищо подобно  Hug

# 347
  • София
Смокинята е 22 лв за 100 мл тук на Витошка (в цилиндрично шише), а Четирите Рози е 32 лв за 100 мл (в кубчестото шише), сплашове, без помпи, онзи ден ги гледах. Ако ви устройват цените, не товарете Ели да ги носи от майната си Simple Smile

в цилиндричното шише не е ли онова за тръстиковите пръчици  newsm78
не за друго, но нали били леко мазни - да не оставят петна по дрехите  Rolling Eyes

да, значи в Белгия цените са горе-долу като при нас.. 15-16 евро и 32 лева са си общо взето едно и също  Peace
тези за хора въобще няма и да ги поглеждам - то ние хора ли сме тук  hahaha hahaha

няма проблем, бе, Атти - за вас и отвъд майната си ще нося  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 15:39 от Elitsa_z

# 348
  • София
Абе не са толкова мазни - поне смокинята не е. То аз и не пръскам по дрехи, де  Peace
Зимата си бях купила Candied fruits  и те бяха една идея по-мазнички. В мол Сердика нямаше рози при парфюмите за дома.

# 349
  • София
Те и двата модела стават за пръчици. Вече за мазното не знам, ама то почти всички парфюми мазнеят малко или много. Ако някой е пръскал на дреха, да каже  Peace

Ели, ти си нашият народен и международен доставчик  Hug

# 350
  • на терасата
Забравих да пиша, че тествах парфюма на Мадона. Тежък, ретро, даже леко Sick ми е, не е от моите Stop

# 351
Направо се чудя как Мадона е позволила това нещо да се пусне на пазара с нейното име  Crossing Arms.

Запис от мен и отивам да чета и да гледам колекции. Ще снимам само част от моята като имам време.

# 352
  • София
Абе не са толкова мазни - поне смокинята не е. То аз и не пръскам по дрехи, де Peace
Зимата си бях купила Candied fruits  и те бяха една идея по-мазнички. В мол Сердика нямаше рози при парфюмите за дома.

Те и двата модела стават за пръчици. Вече за мазното не знам, ама то почти всички парфюми мазнеят малко или много. Ако някой е пръскал на дреха, да каже Peace
Ели, ти си нашият народен и международен доставчик  Hug

да, де, то именно това е ключът за палатката - да не оставят петна по дрехите. Иначе, мазно-немазно е без особено значение (поне за мен). Понеже коментирахме с Бубс и тя потвърди, че на кожа смокинята доста бързо отлита, та ще трябва на дрехи. Бубс, ти кое шише си взе, четвъртитото или цилиндричното?

ПП. Аттинка, мила, то теоретично и в ексклузив на Герлен може да боднеш пръчици  Mr. Green
само да посмее някой  Naughty Naughty Naughty

За срещата - искате ли да пуснем анкета кой кой уикенд предпочита или всички сме за 30-01  Rolling Eyes
понеже реално 4-5 човека потвърдиха, та затова пак питам  Crazy

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 15:55 от Elitsa_z

# 353
моята смокиня е кубчеста, 32 пари /цилиндрично шише не видях, а и девойката не ми показа/ - не мазнее, прозрачна и лека е като вода, има само слаб лилав оттенък, но не остави следа на светла ленена рокля, напръскана в най-добрия дух на врачанската школа
помпата беше отделно - 12 лв.

пп нещото на мадона наистина не е добър избор за имиджа й - нито парфюма, нито бутилката

# 354
Честити придобивки на всички. Hug  bouquet Тези дни сме се активизирали и купуваме здраво! Mr. Green
На мен ми пристигна сега Алегорията Солея и съм се напръскала сериозно с нея. Много съм доволна, защото това е моята лятна Алегория.

Може ли на лични линк към магазина от който я взе?   bouquet

# 355
Смокинята за стая но локситан имах 4 мл , пръсках и на себе си и на дрехи но беше в по-студено време.За мазно -не ми беше мазно защото аз мазнотии не понасям.Доста ме душеше една прашна нотка, самия аромат ми беше мноого плосък.Верно че е евтино , но за тези които са се засилили на сляпо да го вземат като смокинов аромат да потърсят първо проба ги съветвам. На мен никак не ми хареса последните остатъци от пробата отидоха в коша ,извинявам се на почитателите му Simple Smile Mr. Green

# 356
  • Чукарландия

пп нещото на мадона наистина не е добър избор за имиджа й - нито парфюма, нито бутилката

Ей това, Бубс, направо ме довърши!  Joy Joy Joy
Ще ида и аз най-накрая да го видя и да го душна (това нещо на Мадона!) newsm62

# 357
  • София
моята смокиня е кубчеста, 32 пари /цилиндрично шише не видях, а и девойката не ми показа/ - не мазнее, прозрачна и лека е като вода, има само слаб лилав оттенък, но не остави следа на светла ленена рокля, напръскана в най-добрия дух на врачанската школа
помпата беше отделно - 12 лв.

Моето е от цилиндричните, помпа не взех - прелях си във едно Травало.

# 358
  • София

да, значи същото като моето - хубаво, поне за това знаем, че не оставя петна  Hug
остава да установим същото (или противното) за течността в цилиндричното шише  Laughing

май по принцип тези за пръчиците и лампите са по-мазни, или поне тези на Rituals и The Body Shop категорично са такива. Дали оставят петна на дрехи не съм пробвала, но ако не забравя, ще взема в мен някое "парцалче" другата седмица, в името на нАуката  Peace
Руми, пробвай моля те твоята смокиня дали прави поразии на памучна тъкан  Praynig

да знаем, ако пък случайно няма от квадратните шишета, да се включвам ли в пехливанските борби за цилиндричните  Joy Joy

# 359
  • София
Ще проведа експеримента довечера Peace

Общи условия

Активация на акаунт