Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 637
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Мерси, Бубс   bouquet
Мъжете май имат странно обоняние. На моя пък всичко такова зелено му мирише на магданоз или на кокиче  Laughing

# 391
  • София
Ан, новото Уоманити определено ми е по-безинтересно от старото. Виж, ако седна да ги събирам от фенска гледна точка, едно малко бива. Обаче старото ме кефи несравнимо повече. На новото са му извадени зъбите, пък аз фъфлещи не ги обичам  Mr. Green Новото не е като летните Ейлиъни, дето по някое време пристига Истината с шамари, тук докрай си продължава в паралелната реалност на дружелюбност и липса на дразнител.
Не те разубеждавам, само се опитвам да направя паралел. При положение, че ти си огромен фен на старото, новото може да те подразни, но пък може и да ти донесе едно различно и по-богато възприятие.

# 392
Cruela  Simple Smile) абе помня , че в темата имаше няколко "запасили" се с бройката и едната беше Атти, а другата явно ти, но в момента "бъзрам" да пусна поръчка докато не съм се разколебала хахах и не ми се търсеше  Embarassed  Hug

Мания! Какво да се прави?!  ooooh! Бях се засилила на 80 ml, но следващия път.   Wink Новото и на мен не ми хареса.  Peace Атти го е обяснила прекрасно.  Hug

# 393
  • София
Ан, ти за кое обаче питаш - за водата или за Taste of fragrance версията  newsm78

водата наистина, както каза и Атти, е масовизирана и й липсва оригиналността на първообраза - по-сладка, но и по-безсолна.
Докато вкусната версия е една идея по-сладка, но в никакъв случай по-безсолна. Всъщност е доста близка до първообраза и според мен само ако го познаваш МНООООГО добре можеш да ги различиш без паралелен тест  Peace

Имам и Н.В. Уоманити І и вкусната версия - мисля, че притежанието на едната категорично не обезмисля придобиването на другата  bowuu

# 394
Момичета, сайта на Артисан отваря ли ви се?

# 395
  • София
Момичета, сайта на Артисан отваря ли ви се?

на мен да  Peace

и пак ме хвана яд защо към чушките не добавих и един Навегар  ooooh!

# 396
  • Пловдив
  Да, да - Атти , Ели и аз съм съгласна с  Вас- за новата версия-пробвах я и наистина е доста масовизирана и солената нотка е одрязана максимално и нещо ... не ме кефи Simple Smile)
  Аз питах за Taste of fragrance - вкусното Уомънити... Simple Smile то ме блазни, но вече май и трудно ще го намеря...видях го в един БГ сайт , дано наистина е налично ако се наканя да го купя, някоя от Вас има ли го?

# 397
  • София
  Да, да - Атти , Ели и аз съм съгласна с  Вас- за новата версия-пробвах я и наистина е доста масовизирана и солената нотка е одрязана максимално и нещо ... не ме кефи Simple Smile)
  Аз питах за Taste of fragrance - вкусното Уомънити... Simple Smile то ме блазни, но вече май и трудно ще го намеря...видях го в един БГ сайт , дано наистина е налично ако се наканя да го купя, някоя от Вас има ли го?

по магазините едва ли го има още, но последно като гледах в "нашия" сайт я имаше серията - цената е страхотна, ако все още го имат, не му мисли  Hug

Имам и Н.В. Уоманити І и вкусната версия - мисля, че притежанието на едната категорично не обезмисля придобиването на другата  bowuu

# 398
  • София
Тейст Уоманити си заслужава повече. За мен е осезаемо по-различно от първообраза, не е измито, напротив - доста по-плътно, сладко и наситено. Май не е много лятно, но пък с оглед на това, че ще изчезва вече - ето го.

# 399
  • Пловдив
Момичета,някоя от вас пробвала ли е новия парфюм на Рефан номер 192,този който Азис рекламира?Хвърлила съм му око на този парфюм ама все още не съм отишла до магазина на Рефан да го помириша.

# 400
  • Пловдив
Отдавна го нямат в нашия сайт Simple Smile , в един друг го имат..Simple Smile сега поръчах класическия 50мл. и още 2 парфюма, стига ме подкукоросвай - подкукоросничка такава Simple Smile)   Hug Малко ми трябва и вкусния да поръчам  Heart Eyes

пп. Заради и двете подкукороснички поръчах и него ! Simple Smile Атии, Ели  Hug Hug Hug
За другите, които се интересуват-попитах - освен моя имат още 2 бройки останали! И повече НЕМА-НЕМА! Simple Smile))) Туй е то-който купил, купил !

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 10:48 от aH~

# 401
  • София
Интересно, интересно... Аз под новото Уоманити винаги съм разбирала Тейст ъф фрейгранс.  Grinning А сега какво се оказа? Атти, може ли жокер - кое Уоманити не ти харесва всъщност  newsm78 ? (може ли картинка  Embarassed  Grinning )

# 402
  • Пловдив
Тя говори за новата версия- в тоалетна вода, която излезе скоро и в момента я промотират в Дъглас и БЗ... Simple Smile има и ягоди вътре... Simple Smile може да я тестваш- ако не са скрили тестера де  hahaha

# 403
  • София
Точно така. Това е най-новото, беззъбото.

# 404
  • София
Информация за дамите, които помолиха Елица да провери за амбър - парфюмът за дома в цилиндричното шише не остави мазно петно на памучна кърпа. Може би е по-удачно, ако открие да вземе от този вид, най-малкото защото  шишето е пластмаса и няма да й тежи колкото стъклено (а и е по-евтино Wink)

Общи условия

Активация на акаунт