Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 687
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не е ментак, а съкровище  Heart Eyes  Peace

# 436
Тая Амазония -дамска или мъжка Аресвате Laughing newsm78 Знам един щанд с бая неща на орифлейм дано я има да я тествам като мина.

Самсара благодаря Peace

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 17:35 от raz_nejena

# 437
Тая Амазония -дамска или мъжка Аресвате Laughing newsm78 Знам един щанд с бая неща на орифлейм дано я има да я тествам като мина.

Мъжката.

# 438
  • Балчик
На някого може да му бъде интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=R7ZKWYYmmqU&feature=related

Впечатли ме книгата с ароматизирани страници на всички съставки в парфюмите и методът и на пръскане в един период от живота ѝ - Маринска пасти да яде- 50 мл за 3-4 дена. Crazy

# 439
Аз не панимают за съжаление и не мога да гледам клипчето.

Ако още някой спомене тази Амазония и аз ще се излъжа!  Crazy

# 440
Опитвам се да постна снимки....  Не излизат.... Дори не се виждат линкове....  поствате ги като линк към уебсайт или като изображение? Агррр....  Възможно ли е защото сетингс са "прайвит"?

Джемма, това е руският стил Simple Smile  Около тази дама, само с газова маска Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 18:02 от Pixie

# 441
Pixie, то и като изображение да ги постнеш пак слагаш линка. Поясни проблема с други думи. Аз моите ги качвам в http://imageshack.us/ по принцип, но гледам има възможности всякакви.

# 442
.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 23:19 от Pixie

# 443
Хммм странно, пробвай се да ги качиш другаде може да е от Фотобукета- аз не съм го ползвала, но всъщност не би трябвало да има проблем. Няма как да постнеш снимка от харда ти тук за съжаление.

# 444
Рени, благодаря.

Never mind Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 18:23 от Pixie

# 445
Аааа ако не е пъблик няма как да се покажат, затова е.
Разкомпирирахме го.  Joy

Някой да е тествал на Judith Williams парфюмите, гледам е бъкано с тях в и бей и се продават бая скъпо, та ми стана любопитно.

# 446
  • Norway
Не е ментак, а съкровище  Heart Eyes  Peace

Благодаря Атти!   bouquet

# 447
Габка, моя е същия само че ЕДП. Атти е много права, че е съкровище.  Mr. Green
айде стига съм се одзявала, че и без това няма какво ново да кажа: покрай мен цари парфюмно затишие!  Twisted Evil

# 448
  • Чукарландия
Момичета, някой познава ли Dew Musk Montale? (росен мускус; росен, росен, колко да е росен?!?). Hug

# 449
  • Варна
Пикси, много хубави снимки и съвсем естествено най-пристрастна съм към последната с Шанел-котьо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт