Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 755
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Лю, по спомен около 150 евро е 100-ца от Ермесенсите.

Акватичен за мен си е блудкав, без нищо конкретно, нещо размито и леко блатисто.

# 481
  • Чукарландия
130 евро за 50 мл. 250 за 200 мл., но във всяка страна е различно.
Ермесансите са 4 по 15 мл. за 100 евро. Другите не си ги спомням, но са много.

Денси, къде са тези цени? По-точно Шанелски ексклузиви, къде има у нас?  bouquet

# 482
130 евро за 50 мл. 250 за 200 мл., но във всяка страна е различно.
Ермесансите са 4 по 15 мл. за 100 евро. Другите не си ги спомням, но са много.

Денси, къде са тези цени? По-точно Шанелски ексклузиви, къде има у нас?  bouquet
Няма! Тези цени са във Виена и други големи европейски столици.

# 483
  • Чукарландия
Благодаря ти, Денс.  bouquet Слава Богу, поне те няма да са ми дерт. Че ако ги има на една ръка разстояние, познай какво ще се случи...финансов колапс. Mr. Green

Сега като поръчвам Инсоленс ЕДТ за 89,90 лв. (100 мл) ми дава оферта за още един на цена 82,10 лв. Ако някой го желае, да ми пише на лични. Peace

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 00:46 от BBeLLa

# 484
Хермесенс са по 175 евро 100мл, 100 евро са 4х15мл.
Шанелите: 110 евро за 75мл и 210 евро за 200мл.

Мисля това са стандартни цени за цяла Еропа в общи линии, макар че не съвсем като гледам densi други цени е споменала. Екслузивите на Шанел най евтини са в Щатите и ако можеш от там да ти ги донесе някой.  Mr. Green

# 485
110 ама в последствие изненадващо се поява и ДДС и става почти 130. Mr. Green
Ермесанса е така и във Виена да 175 евро.

# 486
Явно има малки разлики в цените макар, че според мен 20 евро си е сериона разлика. Сигурно в паундове в Англия ще са още по-скъпи. Само Щатите си остават далавера ако има кой да носи разбира се, защото с мито пак не си струва.  Laughing

# 487
Някой да знае тестерите на Dsquared2 дали са с капачка?

# 488
  • Чукарландия
Някой да знае тестерите на Dsquared2 дали са с капачка?
Без капачка са. (Имам един, по него съдя.)Peace

# 489
Благодаря,  BBeLLa! Hug

# 490
  • Козлодуй
Не е честно,защо само аз не видях ни Котьо,ни Шанел Cry
Бижутка не знам дали ще напуска(само да си посмяла Hug ),но аз май завъдих нова мания ooooh!

# 491
  • Варна
Значи Ермес си вдигат цените с по 20-25 евро периодично. 2005г. купувах от Милано Наргилето за 130, прекрасно помня, 2009 Поавр Самарканд от Рим за 150. Сега казвате 175.

Не напускайте де  Hug

# 492
Включвам се чак на 33та страница! Вече взех да се оливам. До тук съм изчела темата полу-диагонално, така че ще се връщам да чета. Снимките, които видях са прекрасни  Heart Eyes Искам още да разглеждам (често хвърлям по едно око на Perfume Collection Showoff във Fragrantica - много е приятно да се разглеждат колекции и как се променят парфюмите на даден потребител с времето).

За да съм в крак с темата, поствам няколко снимки с уговорката, че са нескопосано снимани с телефон и са само извадка. Тези дни нямам много сили и от мисълта да извадя всички съкровища ми става лошо. Извинете обикновеното ми, нощно щракане, но и аз да съм в редиците ви.

Агентурата
Двойки
Шипърчета
Пищови
Сърбите

Толкова много нови/стари лица в темата! Прекрасно!  Heart Eyes

# 493
  • Козлодуй
Супер,Оленце Hug
Пищовите най-много ме изкефиха Heart Eyes Mr. Green
Във връзка с вчерашната жега-не знам колко е било на слънце,мойта Хапаратура показваше max 39,2С.Носих Нилските,обаче няма и час,след като се полях обилно,вече нЕмаше никой.Мъка,мъка.Хич не обичам така.

# 494
goddess , едт или едп на деветнайската пръскаш? Дано завали скоро, пробвай в дъжд Heart Eyes
Скрит текст:
Lunen_sun каква е тая нова мания ако не е тайна? newsm78 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт