Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 906
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Там, където ме обичат
А дали е траен и шлейфов? И понеже се чудя между него и Градската кралица, кой ще ми препоръчаш? Питам те понеже доста от любимците ни са едни и същи.

# 91
  • Варна
А дали е траен и шлейфов? И понеже се чудя между него и Градската кралица, кой ще ми препоръчаш? Питам те понеже доста от любимците ни са едни и същи.

Труден въпрос  Simple Smile И Градската кралица имах, но свърши. Харесвах я, но на моменти ми идваше някак ретро и понякога ме дразнеше. Не знам дали има алдехиди в него, но нещо такова усещах, едно сапунено. Не съм получила порив да я купувам пак, нито ми е липсвала.
Лейди, все пак  Simple Smile Траен и шлейфов е, но не е от тези, които влизат преди тебе и остават след тебе. Пак го прави де, ама без да се обявява гръмогласно. Как да го кажа - не все едно влетява фолк-гърла натруфена като паун с всички екстри, а тихо, елегантно и ненатрапчиво влиза супер изискана дама, поглеждаш, колкото да отбележиш, че някой идва, отвръщаш поглед и секунда след това осъзнаваш, че заема цялото ти внимание и възхищение  Simple Smile

# 92
  • Чукарландия
Ееех, Мимс! Страхотно описание!  bouquet Ето така мога да си седя и да си чета цяяяла нощ! Hug

# 93
  • Козлодуй
Мимси,чудесна,много добре подбрана и стилна колекция Heart Eyes
Понякога ми се иска и аз да можех да поразкарам някои,да оставя само най-най-любимите,но...обичам си ги и ми се свиди някак.Знам,че ако ги махна,ще ми липсват и ще съжалявам после.Затова по-добре така,нищо,че някои бутилчета стоят недокосвани с месеци,хубаво ми е да знам,че са на една ръка разстояние Grinning
В Градската кралица за моя нос имаше алдехиди,душеше ме и на топло,и на студено.Докато Отмъстителната,като и друг път съм казвала,е прекрасна.Щерката също я носеше с кеф,макар да имаме различни предпочитания в по-голямата си част.Казваше,че приятелите и колегите и също я харесвали,моите също.(В момента е подпукала 10-ката на Dolce&Gabbana.)Тъй че,Фокси,не мисля,че с нея можеш да сбъркаш Hug

Мен ме е страх, че ако тръгна да снимам, ще ми се прииска да разкарам половината.  Rolling Eyes
Миличко,и с мене май това се случи Mr. Green Но ще ми мине,вярвам и на теб Hug Снимай,моля те,прежали се заради нас.

# 94
Благодаря за прекрасната тема, и за още по-прекрасните снимки на вашите колекции. Наслада за окото, храна за душата.
На мнение съм, че всеки човек трябва да има интереси, и най-малко по една лудост.
За съжаление (и все още за радост на моя джоб), и макар че обичам много прекрасни аромати, имам още много време да ви "дишам прахта". Но вече см се заразила от вашия "вирус" и май няма връщане назад.

# 95
  • София
Подкрепям напълно казаното за Ledy Vengeance.
И да налея още малко масло в огъня - носила съм я и в знойно лято и в дъжд с вятър. На влага се разкрива повече. Нито за миг не ми доскуча с нея, а всеки път, когато с полъха на вятъра достигаше до мен, бях й благодарна за присъствието и доволна от избора си.
Дълбока е и това го разбираш при носене.

# 96
Мимси,чудесна,много добре подбрана и стилна колекция Heart Eyes
Понякога ми се иска и аз да можех да поразкарам някои,да оставя само най-най-любимите,но...обичам си ги и ми се свиди някак.Знам,че ако ги махна,ще ми липсват и ще съжалявам после.Затова по-добре така,нищо,че някои бутилчета стоят недокосвани с месеци,хубаво ми е да знам,че са на една ръка разстояние Grinning

Мен ме е страх, че ако тръгна да снимам, ще ми се прииска да разкарам половината.  Rolling Eyes
Миличко,и с мене май това се случи Mr. Green Но ще ми мине,вярвам и на теб Hug Снимай,моля те,прежали се заради нас.
Naughty Грешни помисли са това,момичета.Наследство от соца, че притежаването на "много" е лошо.Натали го е споделяла мисля ,което ми напомни ,че с удоволствие бих разгледала нейната съкровищница ,ако реши да я сподели   bouquet.Всяка придобита бутилчица носи радост за окото и душата ,и прави собственичката си по-щастлива ,което е прекрасно Heart Eyes.
Аз например, за годините ,които пушех съм "издухала" една такава  колекция.Така че ,в следващите години ,които не пуша смятам да я реализирам  bowuu .
                         Всички снимки ,които видях досега са прелестни   bouquet.Пред някои от тях сърцето ми спираше за малко  Laughing (особено бебета,от които и аз съм заформила мини колeкция).Нетърпеливо чакам да видя и дребосите на Ели  Heart Eyes Hug.Поне още стотина пъти  ще разучавам и ще се наслаждавам на показаните красоти ,благодаря ви!

# 97
Мимс, кефиш ме Peace как ги намали и си остави само актуални и оборотни аромати, при това отговарящи на вкуса ти, повечето и на моя де. Снимайте, снимайте, пък после възнамерявам да ви намина гости Mr. Green

martinidan, въобще не изпитвам чувство на вина за бройката Sunglasses просто към някой не съм посягала с години, други пък не ме карат да летя върху вълшебното им килимче...За такива аромати говоря, че може би трябва да разкарам.

Надявам се до края на темата да се наканя, да ги изкарам и снимам, но нищо не обещавам.

А Дзонка-та, можеш ли да ми я опишеш, Годесче? На сляпо ако я заръчам?!? newsm78
Странен и същевременно лесен за носене. Публично обещавам, ако не ти допадне да те отърва от него, понеже сега няма да мога да поръчам и него. Между другото днес мисля да заръчвам, така че е последен шанс с някой да си поделим доставката. Wink

# 98
  • виртуално
Да ви задам въпроче, може да сте обсъждали, но все пак. Искам нещо липово, но такова свежо липово без пудра. До сега не съм попадала на такава чиста - сутрешна, довята от свеж повей....

единствената свежа липа, която към пробвала е Tilleul D`Orsay
прекрасен аромат, много траен
http://www.fragrantica.com/perfume/D-Orsay/Tilleul-477.html

Момичета
вашите снимки са ми
наслада за душата
радост за окото
и успокоението,
че има и по-луди от мен  Hug

# 99
Мимс, колекцията ти направо ми проговори Simple SmileСнимките са прекрасни.Сдобила си се с Нинфео пак Hug

Скрит текст:
фокси намери си пробичка от лейдито първо, прекрасен е но все пак Peace

Снощи показах две-три снимки на моя мъж и като видя масата на Сънчо направо му увисна мандибулата LaughingКаза ей тая мацка е баш колекционерка, евала LaughingТой обича пО-множко да има  изкефи се. Laughing

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 09:53 от raz_nejena

# 100
  • София
Heart Eyes Страхотни снимки!

пп. Аз май се влюбих в розата на Пол Смит...,но само така ми се струва или трябва носа ми да е на 1 см. от кожата за да я усещам?  Confused 

пробвай на дреха.. при мен на кожа седи много близко и изчезва за няма и половин час  Crossing Arms
за сметка на това напръскан на памучна дреха прави хубав розов облак и трае 2-3 дни  Flutter

Сънче, смела си ти, да пускаш зверовете при парфюмите  Crazy аз докато направя 1 отливка и 5-6 проби, моите обръщат всичко с главата надолу  ooooh! а колекцията ти е  newsm20

# 101
  • Варна
Ами, не съм ги махнала повечето заради наследство от соца, че "многото е лошо". Аз съм казвала и друг път, че нямам парфюмна колекция, не и в истинския смисъл на тази дума, нито преди (когато удряха психологическата граница 100), нито сега. За мен парфюмите са средство за доставяне на удоволствие - ползвам, свършват, хвърлям. Не мога да седя и да им се любувам само защото ги имам. И ако има сред тях такъв, който само пренареждам и не ползвам, без никаква жал изчезва. Ама можело да ми се прииска. Не може. Щом толкова време само съм му бърсала праха и щом не получавам порив да посегна към него, значи няма място при мен. С куп други неща постъпвам по същия начин, не обичам да се задръствам с излишни вещи.

Силви, и всички други, недейте да мързите, а снимайте и показвайте. Няма само нашия сеир да гледате  Whistling

# 102
Днес не си уцелих парфюмите. Търсейки отливка на Виолетката на Аник Гутал, напипах една безименна и пръснах. Веднага познах Фор Хър Мус на Нарцисо и такава пот изби от него на ръката ми, че не мога да го изтрия по никакъв начин. Пробвах с мокри кърпи, с много миене, но е там гада. Веднага метнах в коша отстатъците от отливката.
После се напръсках с Виолетката, но и тя ме дразни, а и "потния" избива и го покрива.

# 103
  • София
Денси, кажи нещо за Гуталската Виолетка, преди да си пратила и нея към вечните ловни парфюмни полета Simple Smile

# 104
Хубава, зелена, свежа виолетка. Не е сладка и бонбонена, няма нищо общо с тази във Инсоланс. Много е природна така да се каже.
Препоръчвам този парфюм за проби, много е хубав. Не знам обаче мен защо ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт