Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 921
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Там, където ме обичат
Нали може и мъжката колекция да фигурира? В общ шкаф сме, но той си има 1 рафтче, а аз 3-и.

Bliss,  каква е тази свободия дето си дала на половинката  Mr. Green
Бройчиците на моето ЛМ съм навряла в едно ню-ню кюшенце. Щото всичко дето е унисекс е при мен. Просто на мен ми стои по-добре, така съм му казала.

# 61
  • Козлодуй
Сънчо точно днес няма сили да изкара всичко на показ,а и Мъ Йе срам Embarassed Mr. Green Да не говорим,че докато останах сама,за да направя фотосесията на спокойствие,се скри слънцето Twisted Evil Повечето ми неща стоят в кутиите си в шкафове(което вбесява дъщеря ми) и не изглеждат като за изложба.Та като за начало фотнах няколко,но може би(не обещавам) ще има още по-нататък...
Лято
Любимци
Guerlain
дезодорантчета някакви
Чувствените
Част от черната ми душа

anisunshine,за предпочитане си вземи Извънземното от чужд сайт.Наистина много ментета се навъдиха,аз трябва да го презаредя(любимец е на щерката),но не смея от бг сайт.Смятам да се пробвам от fragrancenet или fragrancex.Което ме подсеща,че не уважих Тиери с фото Grinning

# 62
  • на североизток от Рая
  Сънче, моля те, пожали ме и се спри!  Praynig

Чувствените и част от черната ти душа направо взеха моята душа.  Confused

Имате невероятни колекции. Гледах ги по няколко пъти. И правите страхотни снимки. Сякаш ви опознавам чрез парфюмите.  Hug

# 63
  • Там, където ме обичат
Ох, пак Герлени сте нащракали!!!
Толкова да ги харесвам, че и от снимки ми потичат лиги  Heart Eyes

# 64
  • София
Сънчо има прекрасна, прекрасна колекция  Heart Eyes
Дезодорантчетата много ме развеселиха Mr. Green

# 65
Ох какви неща показвате ох! Heart Eyes
Е...си кефа! Whistling
Ах Сънчо ех! Heart Eyes Моите и твоите дезодорантчета заедно са повече отколкото в магазина. Mr. Green Laughing
Снимайте още! Heart Eyes Hug  bouquet

# 66
  • Козлодуй
Радвам се,ако ви е харесало Grinning Благодаря за милите думи Heart Eyes
Забравила съм един Герлен и ГоспоЙцата с пищова Mr. Green
(тези са стари снимки)

# 67
  • София
Ох, ей тези снимки вече ми разбиха сърцето - заради котките, естествено  Heart Eyes

# 68
  • Пловдив
 Heart Eyes Страхотни снимки!

пп. Аз май се влюбих в розата на Пол Смит...,но само така ми се струва или трябва носа ми да е на 1 см. от кожата за да я усещам?  Confused 

# 69
  • Там, където ме обичат
..Ах Сънчо ех! Heart Eyes Моите и твоите дезодорантчета заедно са повече отколкото в магазина. Mr. Green Laughing
Aз не знам защо реших, че наистина са дезодоранти, някакви при това, но този коментар ме накара да се върна и какво да видя :
Припад, припад  smile3544 smile3544 smile3544
Наистина са повече, отколкото в магазина.  Mr. Green

# 70
Слънчице, хем ти знам съкровищата и пак ми се разтупка сърцето при вида на 'Черната ти душа', а половината ги имам. Sunglasses

Днес се влюбих в Дзонка, но няма да я заръчам, ще си я изстрадам и тогава.

Мен ме е страх, че ако тръгна да снимам, ще ми се прииска да разкарам половината.  Rolling Eyes

пп. Днес избягах от един магазин. Буквално. Въздържах се от писъци, знам ли защо....миришеше кошмарно на Ангел-а на Тиери, при 40 градусова жега, е**си хората Close

# 71
  • Там, където ме обичат
Мен ме е страх, че ако тръгна да снимам, ще ми се прииска да разкарам половината.  Rolling Eyes
Ти снимай и не се страхувай.
Място по рафтчетата и в душите ни, колкото искаш. Ще ги приютим.  Mr. Green

# 72
Ето и състоянието при нас:

Горното рафтче е мъжко. Другото си е мое и има още място за попълване. В началото на юни ще пътувам до Виена и се чудя какво да си взема от летището.  Имам и няколко ейвънски компоти с които си пръскам спалното бельо.

# 73

Леле, как обичам котаци - сладури пухкави Heart Eyes

Момичета, прекрасни сте и колекциите Ви също   bouquet

Не знам защо, предполагам, зашото имам афинитет към черния цвят от тази снимка почти ми спря сърцето, а половината аромати дори не ги познавам  Blush

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 22:05 от Самсара

# 74
Твърде малко са моите, за да ги показвам, но пък си ги харесвам всичките, макар че всичките ги взех на сляпо Simple Smile. И вечно си ги преподреждам от едно място на друго Simple Smile. Като пълна новачка в парфюмманията имам известен напредък - вече започвам да разпознавам някои от флаконите от снимките ви.

Общи условия

Активация на акаунт