Юлски деца-Тема 49

• 44 099
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Марулкина, Лени, ние пак ще се заформим като миналата година Hug. Белот ли ще играем или на тренировъчен ден за детската градина ще видим Laughing. Ние сме от 29 до 7- ми на Морско конче. Белот с този малкия незнам как ще играем, той е дивото зове. Аз предлагам да си направим едно Аркутино, за Марулка знам, че си е фен като мен за там?
Ралче, ние като дойдем, вие ще си тръгвате май. За спора незнам защо се палиш, никой не е казал да не си казваме мнението, аз проблем не съм видяла поне Grinning.
Лени, за гърнето все ще стане, тези дни в интернет гледах една статия на американски уролог, че било вредно преди три годинки да се учат децата, защото е много вредно за пикочния мехур и бъбреците, така че сме в норма Laughing. Андреа ей така изведнъж след множество проби го махна. За съжаление си ака съвсем упорито в гащите, а за нощния скоро не виждам как ще стане, но и на това съм много доволна.
Ем, честитови и на вас, споходи ви голямата радост Laughing. Ти как си, как е Изабел?

# 361
Eмили, честито и на вас са детската градина! Това е голямо облекчение! Как сте вие?  Hug
Драге, къде е Морското конче? - Мен знаеш къде да ме намериш  Wink Mr. Green, а аз знам къде да намеря Мила - ееееххх ако успеем да се съберем  Peace Mr. Green Hug

А иначе Драге, мен ме устройва засега именно това да останем само вечер с памперс - но да видим сега поне на морето ще е по цял ден с мен и се надявам, да отбележим поне малък напредък - взела съм един плик гащи и панталони - над 30  hahaha броя.

# 362
Драга ние се прибираме на 29-ти, че после сме в Гърция с диването. Мила на Градина ли са се паркирали? Ние обикаляме доста плажовете, така че ще звънна пък да се разберем нещо - я на плаж, или на по питие.

Драга не се паля, а ми стана безумно тъпо, че връщаме стари и разчепкани теми. Който иска да пише ще пише, който не иска - няма. Сърдити, несърдити, или други причини.....няма значение.
Нали помниш Стеф - казуса беше същия. Трудно прие всеобщото мнение. Опитахме се да успокоим топката - не пожела, че даже се държа все едно сме невежи и неграмотни и се изнесе. Та и тук ситуацията ми е същата макар да съм убедена, че Мимето не е сърдита. Понякога и аз имам нужда от спокойствие без форума.    bouquet

# 363
Bliss, аз като питах за Миме-то изобщо не съм визирала вашият спор. Ето, сега разбирам , защо Стеф спря да пише. Ама пък всеки сам решава.  Peace
Емили, честито и на вас  Hug Аз съм на мнение, че едно дете трябва да ходи на градина.

# 364
Уффф, Даниела пак лепна вирус  ooooh!. В 2ч. през нощта започна да повръща /1 път храна и 2-3 пъти повърна водата, която й бях дала/, а сутринта вдигна и Т. Сутринта я водих при педито-нов вирус в Рс, който ужким минавал леко.....Дано!

# 365
Чочи, дано бързо се оправи...

И ние с Калина се върнахме със сополи от Боровец, ама сега и Ния ги започна. Ей, не съм очаквала да ми боледува бебе под 6 месеца. Мрън, така да се каже.

Ние сме на море от 2 до 9-ти, но още не сме резервирали нищо. Пазя се за последния момент, явно. Определено ще се включим в морска среща, ако спретнем такава. И със сигурност ще сме на юг, че по-лесно с транспортирането.

# 366
  • София
Здравейте и от нас,
ние се върнахме от морето с чревен вирус-много неприятно. Кати започна да повръща вечерта преди да си тръгнем и докато се прибирахме на следващия ден повърна над 20 пъти милата. Накрая се чудех направо в болницата ли да я карам или да се прибираме, прибрахме се, сега е вече добре, но видя зор детето, после и ние го изкарахме и така почивката беше страхотна, но финала лош, ама да кажем, че вече сме в кондиция.
За детската градина и аз много мисля над въпроса, дали да я оставя отначало по цял ден или да я взимам наобяд. Ето чета сега от мами с опит, че е по-добре отначало да си е по цял ден, да не й разбутваме после режима, но каквото и да си мисля, то детето ще си покаже само (като за всяко друго нещо), ще пробвам да е по цял ден, но ако ѝ е много тегаво ще я взимам наобяд, пък на там ще мисля как ще свиква за по цял ден, както дойде.
Сигурно пропускам много неща, но неможах да ви изчета, по-натам ще се включа по-адекватно надявам се.

# 367
Мерси че питате, горе долу сме добре, дай боже да си идем скоро. Не ми се пише особено а и нямам време затова спирам   bouquet

# 368
Благодаря за отговорите за детската , момичета !  Hug

Аз в жегите съм заседнала пред компа , а децата си играят в банята  Rolling Eyes
И Влади не ще да заспи ....Джил не си сама все по -често и по-често и той вече взе да пропуска .
Вчера успях да се свържа  една госпожа в детската - тя каза че практиката е да се оставят децата за по цял ден - обясняват им че мама ще дойде след като се наспят -  така свиквали и стреса се свеждал до минимум .
По - лабилните така да се каже свиквали със вземането ма обяд и после преживявали наново стреса за това че остават да спят ... от една страна съм съгласна с това , от друга ми е криво някак си - в смисъл че Влади е супер неконтактен и зле настроен към другите деца - например блъска деца по площадките , сърди се за каквото му падне , не си дава играчките ...повярвайте ми не съм толерирала грам такова поведение , но то е факт и понеже за момента не знам как да се справя с него  Embarassed Embarassed Embarassed си избирам места , на който сме сами и си играе със сестра си , а аз седя отстрани и ги гледам .
Наплюите ме и ми натриите носа , но наистина не знам защо стана така - критика градивна приемам всякаква  Hug
 Втози тон  правя една последно уточнение , за да не създавам някакво излишно напрежение в темата - Блис или Рал - все едно (повече те помня със стария ник ) не съм тук за да всявам раздор или драми или за да чепкам стари спорове .Исках да кажа че си спомням - не съм забравила тоест че спор е имало - наистина не се пали ...всеки е свободен да има мнение и да пише или не в темата ...така е - и тогава и сега не ще да участвам , още повече че мисля че ЕБХ е нещо добре забравено старо , а не мода  Grinning Много важно кой до кога бил с памперс или не бил ( Лени имам едни гащи за плуване на Либеро ...ама чак сега се сещам - да можех да ги дам на Влади  #Cussing out) кой кога казал първата си дума , хора нали сме тук за да се подкрепяме и да си помагаме , да си споделяме и естествено когато има за какво да спорим ...не го отричам  явно не се разбрахме .
Готини сте и искам да сме приятели ...за това казах - Айде стига ! Става ли ....  bouquet
Прашец , надявам се Кати да е добре вече!
  Hug
Джил и Чочи същото важи и за вас !  Hug
Ем , честита детска и на вас !   bouquet Joy

# 369
  • София
Вили, я да те питам - ти ли живееше до Южния парк? Аз си търся някой за компания за разходки понякога там Peace

# 370
Нели , да там съм наблизо ! Пиши ми на лични за срещи  Hug

# 371
Вили, може пък в детската да се кротне Владето  Peace, ама вярно някои неща си вървят с името  Grinning и моят шемет е такъв екземпляр. Тръшка се честичко за всяко нещо дето не го кефи - инати се, понякога играе с децата, но повече си намира свои занимания.
Честно казано много разчитам именно на детската, за да се социализира по-успешно. В къщи може би много му угаждаме ... знам ли вече.... но е характерче - един път!  Twisted Evil
Благодаря за предложението за гащите, аз сега на морето мисля да го оставя по организъм хем да следим по-успешно развитието на сагата с памперса, виж от онези дни можеха да са ми много полезни такива бански като го водих на басейн, но ... да сме здрави.

# 372
  • София
Благодаря за предложението за гащите, аз сега на морето мисля да го оставя по организъм хем да следим по-успешно развитието на сагата с памперса, виж от онези дни можеха да са ми много полезни такива бански като го водих на басейн, но ... да сме здрави.

моят заставаше в цялото си величие на брега на морето и се изпикаваше, че после си ръкопляскаше и викаше Бавоо

Преди месец веднъж го взех в Кауфланд и беше голям рев и тръшкане, та едни хора ме попитаха за името и казаха: Ооо, и нашият е Михаил и е същият, само дето е на 2
Та дето казват, че човек си идва с името, може и  да има нещо вярно...

# 373
Вили, и аз имам подобни драми с Калина.

# 374
  • София
Вили мерси, че питаш-мисля, че вече напълно се оправи, даже обмислям да ходя вече да взимам документите от детската за изследванията които трябва да направим (а те май са точно за чревни истории). На нас ни казаха, че трябва да ги вземем десетина дни преди детето да тръгне на детска.

Общи условия

Активация на акаунт