Юлски деца-Тема 49

• 44 021
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Аз мисля да ви поздравя всички с празника, защото тези дни преди 4 години сме си правили децата, та си е празник за цялата тема  :Lil:  bouquet.

Ха ха Драге, точно това си помислих и аз - вчерашният ден беше голям празник за нас - началото на пътя ни към нашето прекрасно момче - отпразнувахме го като всяка година, нищо че нямаме именник. Hug  bouquet

# 646
  Hug привет, обсъдихте пишките  Mr. Green ОК сме!
Да ви питам вие с какво спирате сополите,защото след назика го почнах със солен р-р+клеева тенктура,но те са опорити и не искат.
 Мъжо дава зор да върви на градина-ама само сме за там! Имаме си и шарка из града  #2gunfire
Поздрави на всички.Честит празник.

# 647
Деянова  много се радвам, че вече сте наред - има едни много гнусни, но много ефикасни капи с лук - стриваш 1 глава лук и прецеждаш през марля, добавяш пчелен мед или захар и капеш в носа - няма такава гадост, но пък отрязва доста ефективно.

# 648
Мацки, някой може ли да ми препоръча жена за чистене?

# 649
Инкс, "тц"... аз съм колебливо мнение от жената, която чистеше вкъщи. Иначе щях да ти я препоръчам. Много мила, вкл. ми е помагала за децата, ако нещо се наложеше, но самото чистене - можеше и по-добре. Вярно, че и аз не бях достатъчно взискателна. Rolling Eyes

Мдам, и на мен една румънска дама онзи ден на площадката ми разказваше за един от братята си, които проговорил на 4г., пък после бил най-умния от всички. Grinning

Да записвам ли Калина на градина или не! Това е въпроса Joy

Драга, аз подозирах дата около 1 ноември, бре как се забравят тези неща. Crossing Arms

# 650
  • Варна
Цитат
Аз мисля да ви поздравя всички с празника, защото тези дни преди 4 години сме си правили децата, та си е празник за цялата тема  :Lil: bouquet.
newsm10 така си беше.......

# 651

Аз бих  Peace

# 652
Аз засега няма да я записвам Simple Smile

# 653
Аз бих  Peace
И аз  Peace
Днес с Дани ходихме на контролен преглед-супер си е вече детето  Peace. Само до края на седмицата трябва да й слагам "Хидрокортизон"-а, а след това до Нова Година ще трябва да й пръскам някакво пръскало в носито.....
Слава Богу, утре вече ще мога да я пусна на градина, че съвсем изкуфя детето само вкъщи  Rolling Eyes

# 654

Аз бих  Peace

Като се има предвид, че Калина ще расте в двуезична, а доколкото си спомням ще бъде и в английска градина, значи евентуално триезична среда, наистина си е за мислене. По-скоро мисля, че градината би била от полза и плюс. Да не говорим, че и социализацията и адаптацията към новият живот може би ще са по-добри и бързи. И пак доколкото си спомням Калина също като нас сега се наема в говорното общуване  Simple Smile, незнам как ще и се отразят смесването на толкова много езици. Ох, много сложно и объркано май се изразих. Абе акто цяло съм ЗА градината.

Чочка, браво на Дани. Хайде, вече да сте здравички и да си ходите на градина, да е весело и спокойно детето.

# 655

ВЪЗ-МУ-ТЕ-НА СЪМ  ooooh!. Тази сутрин заведох Даниела за първи път /след повече от 2 седмици отсъствие/ на градина. Водя я абсолютно здрава! Един татко тъкмо си водеше и той детето-такава гръдна кашлица извади това момченце, че за миг побеснях....  #Cussing out. Съжалявам, че нямах време да кажа на таткото 2-3 приказки......
На всичкото отгоре, Даниела пак влезе с рев в групата, Йоан после ми вдигна кръвното като ме ядоса от сутринта.....  #Cussing out
УжасТ!
Айде, аз отивам да изчистя входа, пък белким ми мине ядът!  Mr. Green

# 656
Това с воденето на болни деца на градина/ясла ме вбесява. Не може едни хора да намират начин да си ги задържат, а други все да търсят оправдания. Изобщо не бих си мълчала вече. Като се сетя какво преживя детето ми миналата година на яслата  #Cussing out 

# 657
  • Кърджали
Кати е с варицела. Вчера я водих на лекар, че тъпо и упорито продължава да кашля, тя лекарката видя една - две пъпчици по гръбчето и отсече - варицела. Днес гледам тръгват и по лицето да избиват. На всичкото отгоре такава кашлица му удари тази нощ, че не е спала почти. Лекарката и би урбазон накрая тази сутрин.
То и аз съм настинала, ама нямам време за боледуване...

# 658
Незнам как е по другите градини, но в нашата още на входа ни посреща мед. сестра. Отдавна си мисля, че тя май е само за парлама там  Thinking. Ама и родителите са виновни  Tired.
Александра, бързо оздравяване на малечка  Hug

# 659
Чочии, реално сестрата може да върне болно дете, но след час родителите могат с бележка от личната лекарка, че видиш ли е здраво да го пуснат отново. Така че, са с вързани ръце. От там насетне за мен основните виновни за това са родителите на първо място и лекарката, която въпреки всичко се е съгласила да даде бележка. Защото една хрема при едни си остава хрема, ама при нас започва кашлица до повръщане, болки в ушите, че и до хрипове може да се стигне. Е няма как в такава ситуация да не ми е все едно. Аз да тровя моето и да си го държа в нас, а други да им дават лекарства и да ги пускат на градина. Когато са малки децата са най-податливи. Тези с по големи деца знаят, че боледуванията на 6-7-8 год. са значително по на рядко.
Алекс, началните симптоми на варицелата наподобяват обикновена настинка. При Йоан също така започна с кашлица и след това избиха първите пъпки. Нека и Кати си мине от реда и поне това да не мислиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт