Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 134

• 47 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Берен е толкова естествена на  тази снимка.Като я гледаш и не знаеш ,че е звезда в Турция няма как да разбереш. Като влюбено момиченце и най-важното че е щастлива.

# 631
Вие с това прехласване по Кенан предизвиквате съдбата и после не се чудете,че 15 пъти най-малко ще ви покажат как пие "Фанта" довечера!  Joy  Joy  Joy

# 632
Вие с това прехласване по Кенан предизвиквате съдбата и после не се чудете,че 15 пъти най-малко ще ви покажат как пие "Фанта" довечера!  Joy  Joy  Joy
Ми уж за да свикваме с него, а пък то накрая ще вземем и да го харесаме  #Crazy

# 633
Охххх,благословена съм,че съм на работа... и няма да го видя...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 634
  • София
Абе много съмнително "много влюбени " ми изглеждат? Все хванати за ръчичка, все се гледкат, направо ми замирисва на рекламна кампания, ама за Кенан , щото Берен няма нужда...То ще стане ясно рано или късно...

# 635
Немога да не отразя външния вид на този човек!  #Crazy #Crazy #Crazy Умопомръчително просто!  ooooh!

На мен не ми харесва как се облича.  Не харесва стил като неговия. Хатесва ми как обличат Керим мв сериала.   Simple Smile Simple Smile

# 636
  • Варна
добър ден в големия четвъртък!

съжалявам,но не се въздържах,да не я сложа пак/не мога да им се нагледам,а пък гледам че с Кенан станаха прекалено много/

толкова зареждаща с щастие снимка....
в нея сякаш е събран целия филм,"мъничката надежда" на Керим даде плод....от тях струи толкова щастие,което с думи не се описва/но пък ни го показват на 100%/Какво по-хубаво от този финал - и невъзможното става възможно ако ти го пожелаеш!А Енгин е умопомрачителен тук-все питаме може ли повече,явно може  #Crazy

И за малко ведро настроение от подпапката ми "най-най-любими" Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=dJ6vNF3Tcg4&feature=BFa&l … 8CQEWr7zsZwssfhZA
  http://www.youtube.com/watch?v=dJ6vNF3Tcg4&feature=BF … 8CQEWr7zsZwssfhZA

# 637

Ми не, сладка е Берен. На Кенан му се губят около 15 см за да ми стане симпатичен. Повярвайте - размерът има значение.

# 638
Тцъ. На мен ми е антипатичен и щом досега не ме е грабнал с нещо, някак как да стане.  И съм убедена , че ще ни пуснат рекламата поне 3 пъти, така че отсега се настойте за Кенан  и Фанта.   #Crazy #Crazy

# 639
  • Стара Загора
И аз не го харесвам ,ама хииич Mr. Green.А довечера да не ни зарадват и с негова песен на финала,освен с рекламните включвания Sick ooooh!

# 640
До сега се правих на фоторедактор.  ooooh! В новия брой на Журнал за жената има статия за Берен Саат та реших да  я споделя с вас.  Peace

За Берен и Кенан защо така с лошо? Дали е любов, дали е PR, кой, кой да ни каже?  Thinking Обаче Dilemi продължава да настоява, че ще му се види края.
А, и в статията е упоменат.  ooooh! Ама и тия журналисти - "Лолита"?!  Rolling Eyes Shocked Close ooooh! Crossing Arms #Crazy

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 12:15 от Cruela

# 641
добър ден в големия четвъртък!

толкова зареждаща с щастие снимка....
в нея сякаш е събран целия филм,"мъничката надежда" на Керим даде плод....от тях струи толкова щастие,което с думи не се описва/но пък ни го показват на 100%/Какво по-хубаво от този финал - и невъзможното става възможно ако ти го пожелаеш!А Енгин е умопомрачителен тук-все питаме може ли повече,явно може 
#Crazy

+1 newsm10

# 642
С една дума довечера ни очаква пълно щастие и Мустафа,и Кенан..Спира единия,почва другия.!  Joy Обаче да питам:Дали довечера ще ни покажат на бързи обороти 79-ти епизод или направо ще започне 80-ти.Ако ще повтарят предишната серия да знам,да изплакна око преди това с Мюмтяз по би ти ви  Joy

# 643
Определено от към външен вид е далеч от епитети като  красив,снажен и секси. Grinning,но пък толкова да грее таз Берен има нещо невидимо за нас. Rolling EyesИначе той все едно винаги позира ,даже и на снимката на която хапват  нашият пак  в камерата гледа,все едно той си ги е поръчал тези "папараци".
Днес аз съм насторена меланхолично и накрая може и Мука да ми стане симпатична Joy

# 644
Тцъ. На мен ми е антипатичен и щом досега не ме е грабнал с нещо, някак как да стане.  И съм убедена , че ще ни пуснат рекламата поне 3 пъти, така че отсега се настойте за Кенан  и Фанта.   #Crazy #Crazy

Дами - не е "Фанта" - а студен чай !
Съжалявам, че не е оригиналния / неговия /- но заповядайте
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт