Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 134

• 47 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Ами те са май от около 6 месеца заедно, така че е възможно да им се види края. А  Кенан доколкото знам някакъв плейбой го раздава, може да му омръзне...знае ли човек... #Crazy #Crazy #Crazy

# 646
  • В Града на липите
 wavey здравейте, в този горещ и очакван ден.

У нас от сутринта няма нито нет, нито кабелна smile3511 и съм пред нервна криза. Надявам се до довечера да се вземат в ръце и да ме върнат от 19 в 21 век.

Чудесни снимки. Особено едната. Вие знаете коя.
п.п. Мисля че е време да дадете благословия на Берен и Кенан. Явно си го обича, тя си знае защо. Аз моята им я дадох още като видях широката и искрена усмивка на лицето й. Щом я прави щастлива, значи човекът е читав, нищо че фасона му е малко нескопосан.

# 647
Тцъ. На мен ми е антипатичен и щом досега не ме е грабнал с нещо, някак как да стане.  И съм убедена , че ще ни пуснат рекламата поне 3 пъти, така че отсега се настойте за Кенан  и Фанта.   #Crazy #Crazy

Дами - не е "Фанта" - а студен чай !
Съжалявам, че не е оригиналния / неговия /- но заповядайте
Скрит текст:

То пък един чай!  Joy  Joy  Joy

# 648
А с французина Цезар май доста дълго изкараха,пък итой май беше симпатяга-пак такъв светличък ,но чаровен.Иначе за Кенан пишат ,че де що красива туркиня -артиска певица ,манекенка  първо през неговата школа минава ,ама с Берен може да си седна на д...то newsm78

# 649
А с французина Цезар май доста дълго изкараха,пък итой май беше симпатяга-пак такъв светличък ,но чаровен.Иначе за Кенан пишат ,че де що красива туркиня -артиска певица ,манекенка  първо през неговата школа минава ,ама с Берен може да си седна на д...то newsm78

Французинът беше готин, харизматичен. Наистина си пофхождаха много.  Simple Smile Simple Smile

# 650
За баланс може да се каже, че и Берен не е от най-дълговръзковите. Аз щото си я следя от близо.  Peace Не знам дали е специално заради Кенан, тя принципно изглежда много лъчезарно на снимки. Ако обаче мистър "Студен чай" я прави щастлива  - О.К.  newsm26

# 651
wavey здравейте, в този горещ и очакван ден.

У нас от сутринта няма нито нет, нито кабелна smile3511 и съм пред нервна криза. Надявам се до довечера да се вземат в ръце и да ме върнат от 19 в 21 век.

Чудесни снимки. Особено едната. Вие знаете коя.
п.п. Мисля че е време да дадете благословия на Берен и Кенан. Явно си го обича, тя си знае защо. Аз моята им я дадох още като видях широката и искрена усмивка на лицето й. Щом я прави щастлива, значи човекът е читав, нищо че фасона му е малко нескопосан.

Хриси, пожелавам ти успех с нета и кабелната.  Hug Hug  Обади им се на тези от кабелната й им кажи, че днес е супер важен ден , така че набързо да си преразгледат приоритетите и да ти пуснат кабелната и нета.  Mr. Green Mr. Green

# 652
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: mp42
С една дума довечера ни очаква пълно щастие и Мустафа,и Кенан..Спира единия,почва другия.!  35 Обаче да питам:Дали довечера ще ни покажат на бързи обороти 79-ти епизод или направо ще започне 80-ти.Ако ще повтарят предишната серия да знам,да изплакна око преди това с Мюмтяз по би ти ви  
Ти си оплакни окото по Бтв,ама хвърляй по едно око и на канал D или в темата и ще разбереш кога почва Hug!Сериозно,май четох,че ще почва от 20.00 часа тая вечер,ама то толкова инфо изчетох от сутринта ooooh!.

# 653
  • София
Обаче да питам:Дали довечера ще ни покажат на бързи обороти 79-ти епизод или направо ще започне 80-ти.
Мисля някъде казаха, че епизодът ще е по-дълъг и ще започне от 20.00 часа, т.е. май няма да има повторение на 79-ти епизод newsm78

# 654

Не го вярвам това -   който, каквото иска да твърди! Те хората са го казали - Вълкът, козината си сменя, но нравът не / никога Peace/

# 655
  • Варна
За Кенан, като сте го почнали:те с Берен са си от една порода и двамата си го имат голямото самочувствие/за разлика от нашия човек,липсата на което на него ще му пречи в определени моменти в живота/и са си един за друг.Друг е въпроса,че Кенан/пак за разлика от Енгин/си умира явно да е по вестниците и в медиите и сега не пропуска случая да се отърка в звездния успех на Берен.А че и тук не пропусна да дойде,ми е напълно ясно-Берен явно си е много влюбчива,че знае ли се какво и с кой на това парти.Явно не забравя как е почнала тяхната връзка-Берен уж ще се жени,а на едно парти......

# 656
Обаче да питам:Дали довечера ще ни покажат на бързи обороти 79-ти епизод или направо ще започне 80-ти.
Мисля някъде казаха, че епизодът ще е по-дълъг и ще започне от 20.00 часа, т.е. май няма да има повторение на 79-ти епизод newsm78

По мои скромни наблюдения (Zaman-a и К/Г) ozet-и има. Епизодите продължават обаче до 23:30 h, а не както до сега до 23:00 h.  Peace

# 657
То и Мюмтяз довечера може да го дадат в 80-ти епизод.Нали е от семейството,може да е отишъл на делото.

# 658

Французинът беше готин, харизматичен. Наистина си пофхождаха многоSimple Smile Simple Smile

+1

# 659
За Кенан, като сте го почнали:те с Берен са си от една порода и двамата си го имат голямото самочувствие/за разлика от нашия човек,липсата на което на него ще му пречи в определени моменти в живота/и са си един за друг.Друг е въпроса,че Кенан/пак за разлика от Енгин/си умира явно да е по вестниците и в медиите и сега не пропуска случая да се отърка в звездния успех на Берен.А че и тук не пропусна да дойде,ми е напълно ясно-Берен явно си е много влюбчива,че знае ли се какво и с кой на това парти.Явно не забравя как е почнала тяхната връзка-Берен уж ще се жени,а на едно парти......

Тп за французимът ли щеше да се жени...не знаех, че от едно парти тръгнала работата с Кенан. Не знам как им е почнала връзката.

Общи условия

Активация на акаунт