Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 134

• 47 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

В 20,00 може да започне партито. Пристигането на гости, разглеждане и търг на реквизити за благотворителни цели. Така е било и с други сбогувания. Ще видим кой с кого и как ще дойде... И вероятно всички заедно - драгият зрител и актьори, режисьори, сценаристи и т.н. - ще гледаме заедно 80 епизод.

# 661
Мацки, ще има ли озет? Да не седна в 21,00 и да се окаже, че съм изпуснала ласт серията.  Crazy

# 662
  • София
Здравейте   bouquet
Да се запиша при вас за последния епизод поне  Rolling Eyes Надявам се за хепи енд - нямам търпение вече до довечера  Crazy

# 663
  • В Града на липите
Мацки, ще има ли озет? Да не седна в 21,00 и да се окаже, че съм изпуснала ласт серията.  Crazy

Гери, слуховете са противоречиви. Та хвърляй по едно очо от 20,00, че да не изпуснеш половината серия.

п.п. Да не се разбягате като свърши. Редно е и ние да си спретнем едно парти.

# 664
  • Варна
дейзи
Вече нямам спомени от кое,но точно от флирт на парти е почнало.А Кенан явно си е и плейбой.Dilemi e права,че знае как се прави PR.Много от "звездите" поддържат имиджа си на звезди,точно по тоя начин-да са винаги в медийното пространство,независимо с какво.Е,такива звезди не разчитат на талант,а на други неща,за да се задържат на върха.

# 665
  • Пловдив

Ето линка със снимките от 80 серия на едно място:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.438217606198772.95923. … 681827&type=1

# 666
  • София
Момичета, моля ви дайте сайтовете, от които гледате онлайн филма. Аз намерих един където не прекъсва, но само 60 мин. имам право да гледам, така че този сайт отпада. Дайте всички, които се сещате, защото обикновено доста ми забива компютъра, моля виии...От седмица чакам тоя последен епизод, и не мога да го изпусна, нищо че грам турски не разбирам (абе май покрай сериала вече знач 5-6 думи| Simple Smile  Simple Smile

# 667
Абе търга изпуснахмеее!!!  doh Малеее,ако знаехме имаше да надаваме за потника на Мустафа и вратовръзката на Мюмтяз, и жълтите обувки на Мукадес! Ама трябваше да се цаним за статистки,а сега ни парти,ни търг! Тю,да му се не види!

# 668
# 669
  • София
 wavey, току що в един фенски форум се появи супер интересен сценарий за финала, и искам да го споделя с вас:
От снимките, които бяха поместени ден, по дрехите на Фати и Мустафа, Керим и Мерием предполагат, че ще се случи:

След като Ф и К спечелят делото и те живеят щастливо, ще ни покажат алтернативен сценарий с начало вечерта на годежа на Селим

-Керим не взема хапчето и си отива в къщи при Мерием
-Ф отива да се срещне с Мустафа и му дава кърпата, той не отива на корабчето и те прекарват нощта заедно, Мустафа пие до сутринта, губи контрол, решава да прави секс с Фати, тя се опитва да избяга, но той я настига, изнасилва я на поляната и бяга.
-Керим отива с Мерием (моторетката) да събират билки и намират Ф, помагат, закарват я в болница
-Мустафа обръща гръб на Ф и я изоставя, както Мука каза на Ф :”Ако му дадеш преди сватбата, той ще те изостави!”
-Керим се влюби в Ф още при първата им среща на стълбите в къщата на Яшаран, решава да се ожени за Ф и да я спаси от  позора
Съдбата на Ф е била да бъде изнасилена и да се ожени за Керим
-Мустафа ще загине в автомобилна катастрофа, защото е карал пиян
-Вурал ще отиде да учи в Англия
-Селим и Мелтем ще се оженят и ще бъдат щастливи, докато тя го хване в изневяра
-Ердоган ще продължи да се бори с чичо си
-Мерием ще срещне симпатичен адвокат с име Кадир, когато той дойде в Илдър да се срещне със своя приятел Галиб,ще се влюбят и ще се оженят.

Как ви се струва smile3555   , супер интересно! thumbsup

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 13:08 от Dilemi

# 670
  • В Града на липите
Дилеми, интересно е, ама за една паралелна вселена.
Нашия сериал си го виждам да следва естествения си ход - Шараните в затвора, Мука с последно предупреждение в еко мандрата, Фати и Керим щастливи, Мустафа - където го заровиха... и останалите, както си му е реда. На всекиму според заслуженото.
п.п. пропуснах да добавя - всичко това поръсено с много, много захар. Днес много ми се яде сладко. Преди малко изядох един шоколад, но не ми е достатъчно.

Скрит текст:

Тук някой ги е състарил, само дето косите им са останали тъмни.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 13:07 от hrissi_sz

# 671
  • Разград

# 672

Скрит текст:
Малко спам.  Peace
За любителите на класиката - Ана Каренина Обърнете внимание на трейлъра!  Peace

# 673
  • София
Момичета, моля ви дайте сайтовете, от които гледате онлайн филма.

# 674
Cruela  bouquet
Тазе версия ще трябва да се види  Hug

Общи условия

Активация на акаунт