.Имат прекрасен двор ,страхотен персонал ,работят по метода на Монтесори и таксата не е никак висока.Аз се бях спряла на тази градина ,но след разчети и сметки ,решихме че пак ни идва в повечко и по-добре да пенсионираме бабата aissa80 ,Йоана е същата работа като Ивайло
.Аз също съм постоянно залепена за нея ,само и само да не направи нещо на някого ,знам че не е от злоба ,а по скоро защото е много енергична и любознателна ,но иди го обясни на другите майки.Постоянно приказвам ,обяснявам ,на моменти има леко прозрение ,но в повечето случаи се заинатява здравата
.Голям проблем са ми шапките.Тя е луда по тях и обикаля и събира шапките на другите деца по площадката и после си ги слага ,но почти никой не разбира тази нейна страст.Сега съм се заредила с книги за възпитанието и се надявам да успея да намеря начин да се справям с нея .
Аз пък да ви се похваля ,както Йоана не говореше много ,много или по скоро си дърдореше нещо неразбираемо ,изведнъж проговори .Казва доста думи и почти всички правилно ,най-много да изяде някоя буква.Има само няколко бебешки: ябу-ябълка ,праскова или какъвто и да е кръгъл плод ; абачи-кебапче ;меееее-море
.vesy_evi ,това което сте преживели с Мая е просто ужасно.На нас често ни се разминават подобни случки на косъм и не знам как бих реагирала в подобен момент ,но най-вероятно и аз бих нашамарила хулигана.Тук при нас ,постоянно има деца ,които минават с висока скорост покрай бебетата и по-малките ,знам че е имало подобни инциденти ,но положението е все същото и никойне внимава .

значи и аз май трябва да взема по-малкото колело. А знаеш ли колко е максималната височина на седалката, т.е. до каква височина на детето според теб може да се ползва? И не са ли много миниатюрни тези гуми, т.е. ако детето може да си го кара примерно до 4години, дали няма да изглежда смешно с толкова малки гуми?

). Явно ще трябва много да обяснявам. и не ми се отваря такава тема сега.
.М/у другото аз също мисля ,че сега няма нужда от колело ,а примерно за Коледа ще й вземем вече такова с педали ,на което да се радва дълго време

Не съм ходила все още на лекар, но по мои изчисления, термина ми се пада на 14.04
!
Пожелавам ти всичко да протече по възможно най-добрия за теб и бебето начин и на финала една прекрасна, нежна дъщеричка
Затова вече "парен, каша духа"
Но на 4-5-6 години децата не мислят много, преди да изръсят някоя глупост, не им се връзвай.