Отговори
# 675
Момичета благодаря за милите пожелания  Hug!Вчера си изкарахме страхотен празник,но вечерта бях вече толкова капнала и изморена,не ме държаха краката,голямо бягане беше  Crazy,но си изкарахме много весело,а Диди остана много доволна  Joy.
Незнам и аз какво ще правим с яслата,сега на 10 ме викат,а от 17 ще я взимат,какъв ли рев ще е ,какво чудо незнам  ooooh!!
п.с.Честит празник!

# 676
Ей, запразнихте вие четири дена и никакви ви няма Wink! Аз съм почивка днес, и реших да вляза да честитя на многобройните днешни, и на пропуснатите от мен от предните дни, рожденичета Simple Smile.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Вероника на Фъстъчка, Мартин на Щица, Николай на Dessynik1, Виктория на Jani4ka, Ивайла на Bubbast, и на патерички на Диди на Даниелкка, Матея на Gergan_ka, Христомира на Boonboon, Дидко на Мъничето, и на всички останали дечица! baloni baloni baloni
Да са ви живи и здрави децата, мили майки! Да ви носят много радост, щастие и поводи за гордост!
Нека те самите да растат щастливи, обичани, сред много другарчета, игри и нови приключения!
Весел празник на всички!

Все се каня да ви питам за идеи от къде да се снабдим (да наемем по-скоро) със столче за кола за престоя ни в България newsm78. Аз още не съм питала всичките ми познати и близки, но исках и вас да попитам.

# 677
Честит 2-ри Рожден Ден на Матея и Христомира, на Дидко, Ивайла и Рони, Виктория, Мартин и Ники!!!
Нека растат във весели игри, безгрижно и щастливо, а на мамите пожелавам безброй прегръдки и усмивки, весели моменти и радостни дни, с които малките слънца да ги даряват!!!

# 678
Честит Рожден Ден на всички дечица!!! Да са здрави и много щастливи, безгрижно детство, с много усмивки и любов  newsm59
Люляче, за столчета, аз така се чудех за варна, че нали често сме си и тук, в началото все го пренасяхме нашето по куриери, но после взех за 50лв от продавалника да си имам и тук, много съм доволна, е не е като моето си в софия, но върши работа и си е ок.
Griiiiiiiiiiiiiiiix, къде изчезна пак!!!??? Добре ли сте?

# 679
 nbirthday  party023 честит рожден ден на Ивайла! да е здравичка, весела и щастлива! поздравявам и другите рожденици, вече големи дечица! ако съм пропуснала някой преди.

не съм чувала за столче под наем. Ние сме давали нашето на познати за седмица, но предполагам престоя на Люляче ще е по-дълъг.

редактирах, тъкмо се оплаквах, че малката не спи, а щуря навън цяла сутрин и тя се гушна в мен и заспа Simple Smile  Heart Eyes
тъкмо извадих хляба от хлебопекарната. Ще съм благодарна, ако някоя мама сподели рецепта за хляб за машина Simple Smile и благодаря на всички, които допринесоха да се навия докрай и да вземем хлебопекарна.    bouquet
лек ден на всички!

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 15:34 от jos

# 680
Здравейте майчета,
Първо честит рожден ден на всички дечица - да са живи и здрави най-важно и много много щастливи.
Благодаря за пожеланията за моята пораснала хала. Тази година си направихме парти вкъщи, в тясна семейна среда, но детето си поигра с братовчедка си, която е с 5 месеца по-голяма и мисля че мина добре. За пръв път готвя за други хора и май им хареса. Имахме страхотна торта от сладкарница Неделя. Фигурката - куче и част от тортата са все още в хладилника и Матея редовно проверява кучето как е.
Чета ви редовно нощем, но или малката се събужда или ми се доспива и все не мога да драсна някой ред.
Дълго време Матея беше болна от някакъв вирус и гърлото беше червено доскоро та все си имам някакви притеснения. Страшно много се поти също още от бебе. Ввсе си мислех, че ще й мине, но уви. И така ако стои потна и мокра и не се преоблече, резултата е сополи. Много гадно.
От утре сме на ясла (частна - не ни приемат на държавна) и треска ме тресе. Много се притенявам за храненето и спането. Матея все още много се дави, мързи я да дъвче и ако не е пасирано няма ядене. Спането също е проблем - заспива на музикална люлка и после ако не съм до нея няма да спи. За игрите и другите деца, не се преснявам, защото е много социална, но винаги сама си избира другарчетата. Заради това потене трябва и доста дрехи да занеса в яслата и се надявам, че ще я преобличат, но знам ли. Много неподготвена се чувствам. С майките, с които общувам в квартала сме горе долу на едно дередже, само дето всички са приети на държавна ясла за разлика то нас, но притесненията са горе долу едни и същи, та имам разбиране в това отношение.
Ох дано всичко да е наред. Ще споделя. Хубав ден от нас с Матея.

# 681
Джос не става въпрос за столче под наем, а за купуване на такова втора употреба.

# 682
Влизам да почерпя за рождения ден на Ивайла Simple Smile Да е жива и здрава и много късмет и щастие!
За всички рожденици пожеавам същото Simple Smile))

# 683
Здравейте! ЧРД на всички сладурки и сладурковци.  Hug
Антония днес е на ясла и не мога да ви опиша как се чувствам   smile3518 Weary  много плака милата, насила ми я дръпнаха от ръцете и само повтаряше "мамо не, мамо не"  newsm45  Мислих че ще е по-лесно, но не е, чувството е отвратително. Сега съм и приготвила някой лакомства като отида да си я взимам, една седмица ще ходи до обяд. В 12 ч ще отида да си я прибера, милата на мама тя, нямам търпение да си я гушна. Много време я подготвях и обяснявах какво е в градината, но са още малки да го осъзнаят. Голям шок си е за тях, оставяш го на непознато място и мама я няма. Какво ли им е в малките главици.
Не ми се мисли какво ще става и следващите дни  newsm78
Ох оплаках ви се, подсмърчам си тук по малко и аз  Cry

# 684
Честит рожден ден на всички септемврийчета, които празнуват днес!!!   bouquet

gerinceto - всички майки сме така, първите дни са кофти, но се свиква - и ти и мъничето ще свикнете бързо. На Ивчо много му помага това, че като го взема, знае че ще се возим на влакчето (метрото), на стълбичките и на тролей. И постоянно го повтарям това, и той си чака да го взема да се возим.
Днес бил напълно спокоен, обаче ми се обадиха към 10 да си го взема, защото акал два пъти и било редичко.... Той вчера яде круши и предполагам е от това, защото изглежда напълно добре и откакто сме вкъщи не е акал. Но утре също няма да ходи по препоръка на докторката.
А моите планове отиват на кино...

Как въобще си правите планове за утрешният ден и как се връщате на работа, като незнаете каква изненада ви чака? Че кой работодател ще ме търпи да си тръгвам през ден като ми звънне телефона.... Добре поне, че детето е добре и все още съм отпуска, но от другата седмица като почвам работа??? Оф, оплаках се, лесна адаптация на всички дечица и най-вече, да са здрави!!!

# 685
Джос не става въпрос за столче под наем, а за купуване на такова втора употреба.
понеже Люляк писа "да се снабдим" в скоби "да наемем" затова  Rolling Eyes

newsm59 на рождениците днес! да са здрави и смели, весели на яслата и вкъщи!
gerinceto, дано всичко е наред при вас и по-бързо мине адаптацията, дано й хареса при децата там.  Hug

# 686
Благодаря за хубавите пожелания и честитки, момичета!

Мъничеееее, много се радвам за второто бебе. Стискам ти палци всичко да мине леко и неусетно и да си имаш още едно красиво и хубаво детенце накрая!

Днес за първи път съм сама с двамцата... ще има да вкарвам в ред баткото, че голямо лигавене падна напоследък и той естествено се възползва от ситуацията да ми се катери по главата. Обаче пък е толкова мил към сестра си, че може да те разплаче от умиление. Едно, че като я чуе да плаче търчи да носи памперси, да й ги сменям. Ама преди няколко дни, например, тя плаче неутешимо, докато я събличам за баня, а той отиде, взе си стъпенчицата, за да стъпи на нея и да може да вижда какво става на повивалника, качи се и взе да я милва по коремчето и да я успокоява... просто ме размаза тая картинка.

# 687
.. Ама преди няколко дни, например, тя плаче неутешимо, докато я събличам за баня, а той отиде, взе си стъпенчицата, за да стъпи на нея и да може да вижда какво става на повивалника, качи се и взе да я милва по коремчето и да я успокоява... просто ме размаза тая картинка.
  Heart Eyes
да са здрави и весели дечицата и все така да се обичат Simple Smile
много мило е написаното, затова си позволих цитата  Peace

# 688
Честит 2-ри Рожден Ден на Ивайла и Сами, както и на всички дечица родени на вчерашна и днешна дата!
Бъдете здрави, растете безгрижно и щастливо, обичани и подкрепяни и подарявайте много усмивки на мама и тате!

Утре е "големият" ясленски ден (евентуално), защото Ники е с лека хрема от неделя. Почти няма сополки и се надявам до утре съвсем да изчезнат. Давам Коризалия и наистина има ефект и то голям, иначе си му слагам лайка и мед в нослето, а също и вит.Ц. За 24 ч. имаше голяма разлика. А е шен детето, няма Т, нооооо избиват наведнъж 3-те последни кътници. Познавам си детето, знам че не е болно, но не знам сестрите там как ще реагират. А и родители има много бдителни. Знам, че сигурно ще отворя безконечна тема, но да си споделя и аз не знам защо.... Защото ми е тежко като си помисля за утре, майка ми казва, че си търся причина да не го пусна, но пък ще изтече 7 дни от изследването за кръв и урина. Уфффф, все на нас да се случи нещо непредвидено. 

# 689
  • София
Как въобще си правите планове за утрешният ден и как се връщате на работа, като незнаете каква изненада ви чака? Че кой работодател ще ме търпи да си тръгвам през ден като ми звънне телефона.... Добре поне, че детето е добре и все още съм отпуска, но от другата седмица като почвам работа??? Оф, оплаках се, лесна адаптация на всички дечица и най-вече, да са здрави!!!
Спокойно, може твоят мъник да е от неболедуващите, има и такива дечица Simple Smile

За сополи и кашлица не звънят.
Звънят за Т, разстройство, повръщане. Но тук може от предния ден да усетиш детето и да не го пуснеш.
За Лора предната година 1 път ми се обадиха - повръщане. Един път ми я върнаха на входа - червено гърло (ангина, тогава вдигна 40Т). За Сами ми се обадиха 2 пъти за Т.
Бабата се включваше с гледането. Използвала съм половината полагаем болничен. Останалите 20-ина дни мисля, че ще стигнат до края на годината. Таткото не е излизал в болничен.

Честито на днешните празнуващи   bouquet

Моят Сами вече е на 2г. Бяхме си само ние, понеже вчера се прибрахме от Велинград. Много се радваше на тортата, но така и не включи как да духа свещичката. Но пък щом я запалехме и почваше усърдо да пляска с ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт