Целулит - 4 тема

• 101 107
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Досто преувеличено ме се струва това...резултат още от първата мазане Whistling Или си агент на ДМ или нямаш никакви паласки и целулит,а?Признай си без бой Laughing

# 256
Досто преувеличено ме се струва това...резултат още от първата мазане Whistling Или си агент на ДМ или нямаш никакви паласки и целулит,а?Признай си без бой Laughing
Мъж е. Peace
П.С. Не че този факт ме кара да вярвам ,че само с крем се махат паласките. Whistling

# 257
В момента  правя RF процедури с цел заглаждане на кожата. Все още съм на първата процедура и за ефект е рано да се говори, но при мен остана малко целулит. 

Къде правиш RF ? На каква цена ?

Взех си ваучер за 5 процедури за 50 лв от сайтовете за колективно пазаруване, ама виждам, че вече са махнали обявата. Ето
Скрит текст:

За ефект е рано да се говори, но при този вид процедури трябва време, за да се изчисти организма сам.

# 258
Ето ме и мен в борба с целулит и килограми.
От тази седмица си записах кавитация. Първата процедура ми беше в понеделник на корем и паласки. Втората ще ми бъде утре на бричове и вътрешната страна на бедрата. След процедурата кавитация правих LPG.Маже се с крем  Евелин. Макар и с еднократни процедури ми се струва ,че имам малък резултата във вида на кожата. Заела съм се усилено и смятам да продължа.

# 259
Ама вижте сега,не съм казал че като се намажа с БАЛЕА и на сутринта съм с ново тяло! Mr. GreenЩе престанете ли да ми изопачавате думите,или почнете да четете правилно Mr. GreenНа сутринта се виждат резултати,определено...И не съм агент на ДМ,много филми гледате  Mr. Green

# 260
  • София
Момичета, това ли е новата опаковка на Алмисан?

От аптека Ремедиум ми казаха, че това е Алмисан и като количество е малко повече.

# 261
Здравейте дами, страхотна тема, поздравления!
Купих си ваучери за ръчен масаж- ето тези:Ваучерът включва:
60 мин. ръчен антицелулитен масаж;
Лимфодренаж;
30 мин. глинена маска с термо ефект за максимален отслабващ резултат.
Днес бях за 1-ви път и искам да ви попитам дали аз не съм в грешка, а именно:
намазване отзад и двата крака с гел против целулит и вендузи за около 1 мин. на крак /същото и отпред/. Слеваща стъпка - намазване с глинена маска, увиване във фолио, завиване с ел. одеало и така 30 мин. След това 'измиване' с мокра кърпа и това е.  Всичко продължава около 40 минути.
Та, искам да ви питам: това ли е ръчен антицелулитен масаж, според вас, защото се чудя дали аз не съм в грешка и да ходя ли на 2-ра процедура. Мерси предварително!

# 262
Аз си купих същия крем с идеята, че е Алмисан.

# 263
Nikolinanik,според мен това не е Алмисан,на мен също ми предложиха в зелена опаковка,но на нея пишеше Алмисан,пробвай го ще кажеш,може да е добър.

# 264
  • в 1001-та нощ
Момичета, това ли е новата опаковка на Алмисан?

Скрит текст:

От аптека Ремедиум ми казаха, че това е Алмисан и като количество е малко повече.

аз ползвах този:

Немски е, надписът отдолу е същият, но трябва да се пита вносителя, може би  newsm78 защото на зеления виждам друга търговска марка  newsm78

Лимфодренаж;
намазване отзад и двата крака с гел против целулит и вендузи за около 1 мин. на крак /същото и отпред/. Слеваща стъпка - намазване с глинена маска, увиване във фолио, завиване с ел. одеало и така 30 мин. След това 'измиване' с мокра кърпа и това е.  Всичко продължава около 40 минути.
Та, искам да ви питам: това ли е ръчен антицелулитен масаж, според вас, защото се чудя дали аз не съм в грешка и да ходя ли на 2-ра процедура. Мерси предварително!

това е брутална измама  Sad

# 265
Лимфодренаж;
намазване отзад и двата крака с гел против целулит и вендузи за около 1 мин. на крак /същото и отпред/. Слеваща стъпка - намазване с глинена маска, увиване във фолио, завиване с ел. одеало и така 30 мин. След това 'измиване' с мокра кърпа и това е.  Всичко продължава около 40 минути.

нищо подобно, яко те бачкат с този ваучер

# 266
Лимфодренаж;

Дай линк към продавач, за да го видят повече хора, за да не се прецакат и те! Това си е направо за Комисията за защита на потребителя. Дай име на салон.

# 267
Момичета, много благодаря за бързия и категоричен отговор, наистина се почувствах измамена и избачкана, най-вече с 60 мин. - ния ръчен антицелулитен масаж заради който всъщност си купих ваучера. Козметичката каза, че "това е" - то си пишело че е с термо ефект. И сега не знам какво да правя - купих си 12 ваучера. Вкъщи имам термо кал на Амрита, нея мога и сама да си слагам. Подмамих се по ръчния масаж... Моля, посъветвайте ме!!!

# 268
Ето линк: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10802
Изобщо нямам за цел да се заяждам с женицата, но моля ви, кажете ми как я разбирате вие тази оферта?

# 269
Ето линк: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10802
Изобщо нямам за цел да се заяждам с женицата, но моля ви, кажете ми как я разбирате вие тази оферта?
Ами ръчния масаж си е ръчен масаж, а тази си е чиста измамница, направо пиши до сайта, че въпросната лъже здраво и че не си доволна, защото и други като теб ще се излъжат!!! 

Общи условия

Активация на акаунт