Целулит - 4 тема

• 101 117
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Какво мислите за това...http://rio.bg/oferta/2085

# 406
  • София
mystic woman, какво мислим за кое - за кавитацията като такава, за цената на офертата или за студиото?
Студиото не мога да коментирам, че съм далечко  Wink, цената - какво да ти кажа - виждала съм и по-скъпи и по-евтини. Личното ми мнение е, че цените в добрите салони дори и на промоция са по-високи и това е напълно закономерно. Качеството си има съответната цена.
За кавитацията - правила съм си само веднъж и въпреки всичко ми се струва, че имаше ефект (лично аз бях скептично настроена). Тази седмица ще ходя пак  Peace
Но с риск да се повторя, много си зависи и от студиото и най-вече от апаратурата.

# 407
  • Пловдив
mystic woman, какво мислим за кое - за кавитацията като такава, за цената на офертата или за студиото?
Студиото не мога да коментирам, че съм далечко  Wink, цената - какво да ти кажа - виждала съм и по-скъпи и по-евтини. Личното ми мнение е, че цените в добрите салони дори и на промоция са по-високи и това е напълно закономерно. Качеството си има съответната цена.
За кавитацията - правила съм си само веднъж и въпреки всичко ми се струва, че имаше ефект (лично аз бях скептично настроена). Тази седмица ще ходя пак  Peace
Но с риск да се повторя, много си зависи и от студиото и най-вече от апаратурата.

За самата процедура питам...че не съм ходила никога Peace А то от описанието до действителната процедура може да има разлика  Whistling и то голяма...Но гаранция май няма никъде.

# 408
  • София
Тази, на която аз ходих е кавитация с вакуум - усеща се единствено засмукването на вакуума, силата на което пък се настройва в зависимост от това, колко можеш ти да търпиш. И едно звънене в ушите по време на самата процедура - момичетата в салона казаха, че различните клиенти го чуват различно - при едни е по-силно, при други по-слабо, а някои изобщо не го чуват.

# 409
Момичета, а какво мислите за тези добавки http://www.herbamedicabg.com/hranitelni-dobavki/otslabvane/anticelulit.html newsm78, по принцип съм скептична, но продуктите изглеждат ок  а производителя е българска компания, което също е добре. Какво мислите?

# 410
  • София
Мили дами, ползвали ли сте този продукт - ПРОТАГОНИСТ СЕРУМ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ФИГУРАТА? Спечелил е :Златен медал на EDCA – Европейска асоциация на дерматолозите и козметолозите
Бил много добър в бората с целулита. Simple Smile

http://www.sofiiski-apteki.com/

# 411
Аз за сега съм много стриктна с тренировките,а от вчера вече имам и тук коментираните вендузи.За сега си купих масло на Икаров,Хубавото е,че децата ми се карат взаймно,кой да ми прави масаж с тях Grinning За сега ще отложа процедурите в студио временно или поне до като няма някоя изгодна оферта.Мислите ли,че е добре масажа с вендузите да го правя всеки ден newsm78Аз също така взимам и Л-карнитин,но по 1 таблетка през ден.

# 412
Здравейте, ползвали ли сте Аура слим, в предишни теми съм чела добри отзиви.Може ли да споделите мнение, ако имате наблюдения ?

# 413
Не съм чувала за този Протагонист, но сега съм толкова навита да купувам разни неща, които да помогнат на масажите, че смятам да си го взема. Също така мисля да комбинирам и с Антицелулит като хранителна добавка. Ще се радвам, ако се появи някой с опит. Сиси, не съм чувала са Аура слим.

# 414
и аз исках да питам за ПРОТАГОНИСТ СЕРУМ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ФИГУРАТА изглежда прекалено добро ,  а? Пък и това , че до 14 дни може да се върне. Казвайте момичета някоя  ползва ли го?

# 415
  • София
и аз исках да питам за ПРОТАГОНИСТ СЕРУМ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ФИГУРАТА изглежда прекалено добро ,  а? Пък и това , че до 14 дни може да се върне. Казвайте момичета някоя  ползва ли го?

Не само че може да се върне след 14 дни, но рекламата е, че топи целулита и мазнините за 10 дни!!! Възможно ли е толкова бърз резултат?!  newsm78
Брей, ако е така,  newsm78много е напреднала козметичната индустрия!

# 416
Момичета, а какво мислите за тези добавки http://www.herbamedicabg.com/hranitelni-dobavki/otslabvane/anticelulit.html newsm78, по принцип съм скептична, но продуктите изглеждат ок  а производителя е българска компания, което също е добре. Какво мислите?

на мен ми хареса и вероятно ще го пробвам

# 417
# 418
  • Sofia
Като чета мненията на потребителките, все едно са писани от един и същи човек Mr. Green
Малко ми звучи бла-бла.
Никога не съм купувала продукт, на който може да ти върнат парите...дали не ти задавт 5000000 въпроса и да търсят начин да не ти върнат парите? Дори и да има ефикт някой пак може да си измисли, че не е подействал крема

# 419
Здравейте и от мен!
Аз лично на кремове и хапчета не вярвам. Знам, че се изисква движение и вода. Напоследък много чета за кавитация, вела шейп, ЛПГ и разни подобни, но всички ми изглеждат еднакви, наистина не мога да преценя кое е по-доброто решение и не знам дали всички тези процедури имат ефект. Много се обърках от толкова много информация. Моля, ако някоя от вас има опит с някоя от тези процедури, да сподели мнение.
Особено ще се радвам, ако получа информация и отзиви за някое студио или клиника в гр. Бургас.
Благодаря предварително  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 23:12 от Pannterata

Общи условия

Активация на акаунт