ПЛЕВЕН - 151

• 70 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Тогава мога ли да помоля майките на децата в музикалното да ми кажат забелязаха ли някакви влечения преди да вземат решение да ги запишат там?
И изобщо ще ми е полезно да чуя вашата гледна точка за това защо решихте да са там?
 bouquet

# 586
Сексът е демоде! Освен тва изчерпва продуктивната енергия и пречи за отварянето на третото око!

# 587
Сексът е демоде! Освен тва изчерпва продуктивната енергия и пречи за отварянето на третото око!
Laughing
Изминявай, не се сдържах.

# 588
Номадка,какви са тия заключения по вечерно време  Simple Smile

# 589
Тва по повод хормоналните отклонения при бременните.

Иначе децата мразят да бъдат местени по училищата. От скромния ми опит го казвам. Все се оплакват, че така са останали без приятели и компания за игра., ама пък тва калява характера си мисля.

"Ламби Кандев" сега е "Климент Охридски" и е едно много тъпо и смотано училище!

# 590
nomadka, кви са тез отклонение при бременните? хормонални де, имам предвид...

За децата и местенето, хмм....местила съм се 5пъти, за 11г. в училище. ))))) само 2 от тях не са били по мое желание. Единия след 1ви клас (учителката не струваше и ходеше пияна на училище, но това нямаше как да го знам тогава) и вторият след 5ти клас, когато сменихме града.

# 591
Нито аз, нито мъжът ми сме музикални натури. Кари е чувствително дете, но не е проявявала музикални наклонности. По-скоро рисуването й е силна страна. Решихме да я запишем в Музикалното, защото ни се струва, че мястото й сред по-артистични и деликатни деца, най-общо казано. Е, ако реши да става професор по ядрена физика един ден, няма да я спрем  Mr. Green но засега нека си живее с много рисуване, музика и танци и песни  Sunglasses

# 592
  • Плевен
Моите подбуди за музикалното са същите като на Dana, нямам никакви амбиции да става професионален музикант. Михаела пее правилно, по танците никаква я няма, рисуването най-много я влече(може да е наследила нещо от баща си Grinning). Реши, че ще свири на виолончело, след като видя колко голям е контрабасът,  ударните също били хубави  hahahaLaughing. Вече съм почти сигурна,че това ще е нашето училище другата есен, с какво не знам. Моя приятелка учителка, каза че като има представа на какви проверки са подложени по училищата, не може да си представи,че има училище, в което обучението не е на ниво.

# 593
Дана ,я разкажи нещо повече за езиковата .
Знам ,че първи клас спят там на обяд ,имат стол и занималня за всички деца ......

# 594
Благодаря ви!  Grinning
Митко с моят слух не го чувам да пее вярно, рисува много, но все някакви сложни като замисъл сюжети, а като изпълнение.... По половин час може да ми обяснява какво е нарисувал и защо е точно така, но само той си разпознава детайлите  Mr. Green
По-скоро на него му трябва театрална паралелка. Там ще е в свои води  Laughing

# 595
  • Ловеч
Здравейте мами, извинявам се за нахлуването в темичката ви, но ви моля да дадете съвет при кой уролог да заведа сина ми за забелване на пишлето. Иска ми се да е внимателен и опитен. Педиатърката два пъти се опитва, но после сратства, затова ме праща при специалист. Благодаря ви предварително!

# 596
Здравейте мами, извинявам се за нахлуването в темичката ви, но ви моля да дадете съвет при кой уролог да заведа сина ми за забелване на пишлето. Иска ми се да е внимателен и опитен. Педиатърката два пъти се опитва, но после сратства, затова ме праща при специалист. Благодаря ви предварително!
д-р Колев в Уромед

# 597
Тони, да, в първи клас си имат стаичка за спане и си спят следобед, или тихичко си четат, ако не им се спи. Но все си е почивка, за мен това е плюс  Peace Учат следобед докъм 15.45 или 16.45, но при тях това не е занималня, а просто обучението им е целодневно. В 17 часа най/късно детето трябваше да е взето обаче. Тоест трябва да има кой да го взима, ако родителите са до по/късно на работа. Зависи и каква класна ще ви се падне, на Габи беше от сторгичките и изискващи госпожи и след цял ден учене после и у дома пишеше нон стоп домашни. Другите 2 класа от випуска му нямаха домашни например. Впечатлението ми е, че в малката езикова е голяма лудница, вечно всички тичат, скачат, пищят по коридорите  Grinning Все пак са 2 училища в една сграда. Сега в Музикалното ми се струва доста по/спокойно... ама и Кари е отскоро там Wink

Габи откакто се премести в Математическата казва, че това е най/хубавото училище в Плевен, та всеки си има свое мнение... Simple Smile

И един огромен според мен плюс на Музикалното - нямат лавка  Peace Тоест никакви боклуци няма как да си купят малките, което според мен е страхотно. В малката езикова Габи и приятели бяха успели да залепят и на тавана желирани мечета Crazy Баща му ги сваля оттам по някакъв начин...

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 09:28 от _Dana_

# 598
Дикси, те там в туй у-ще не го дават само по художествената част. Пък и гладни за ученици, няма да върнат никого и да не е по тази част, и ще си го обучават до край, на никого няма да препоръчат да се премести след 4 клас, защото нямал талант. А преди беше да учат математика до 8 клас и силно редуциране на общообразователните предмети след основното образование, химия, физика, биология - нямаше такова нещо сед 8 клас. Сега е вече общообразоватено и си учат всичко плюс музиката, танците и рисуването. Та, май по - тежко ще излезе след 8 клас сравнено с гимназиите.

За мен не е правилно да поддържаш илюзията на едно дете, че се справя с нещо ако няма такива данни. А е факт,че го правят - спомням си няколко такива излъгани участнички в тези предавания, където търсят таланти. За мен има смисъл да си запишеш детето в това училище само ако има наистина данни и ще остане там след 4 клас. А това едва ли може да се знае на 7 години. Може би е хубаво да има някакви допълнителни занимания след часовете и ако прояви някакъв интерес, тогава да се запише в такова училище. Иначе има хубави отзиви за музикалното, но имам позната, на която детето е там и казва,че си трябва упоритост и желание за инструмент и не е лесно.
А за тези паралелки с танци и рисуване може ли да ми кажете как се записва  - какви са изискванията? И какви все пак са им часовете - кога са общообразователните, кога творческите? Как им е учебния план там? Мисля да ги водя тази година на рисуване, ако госпожата прецени,че имат наклонности може да се заинтересувам от музикалното. Но все пак ми се струва малко вероятно Simple Smile
Дикси, защо не запишеш Митко в театралната школа? Аз го мислех, но не знам дали не са малки още. Иначе те вчера ми казаха, че искат да ги запиша само на английски и на театър Simple Smile Чули от едно детенце, че ще го водят там Simple Smile

# 599
  • Плевен
Здравейте, мами. Подочух, че се организирали някакви лекции за бременни в търг.център Генимекс...............но недоразбрах за какво става въпрос. Моля, някоя от вас която е по-запозната, да сподели дали става въпрос за "Лекции и срещи на НА "Подкрепа за кърмене" или за нещо друго......   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт