ПЛЕВЕН - 151

• 70 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Джина, говори си с актьорите от школата, но според мен далеч не са малки децата. Театралната школа, която посещава Мими, има занимания с деца от детската градина, от втора група май започват. Гледах им представленията- сладури големи са, забавляват се много.

# 601
Здравейте, мацки...
дали случаааайно някоя от вас знае от къде може да се намери и да се купи Лешников нугат /нуга/? 

# 602
  • Плевен
В ЛИДЛ има сутиени за кърмачки на изгодна цена.

# 603
В ЛИДЛ има сутиени за кърмачки на изгодна цена.

Има, ама малки номера. )

Хайде да вземем да си направим една среща, докато е хубаво времето. )

# 604
Ааааааааааа, Мира, чак сега разбрах за бебето......супер.....лека бременност ти желая и здраво бебе на финала.
Относно сутиените за кърмачки на Лидл - аз съм много доволна от тях. Страхотно удобни, много качествени и гърдите изглеждат много добре с тях.

# 605
NellyBelly, благодаря много. )

Аз от ЛИДЛ имам няколко сутиена, хубави са и качествени. Но рядко изкарват големи номера. ((( Все са до чашка С, което не ме устройва.

А къде в града продават "удължители" за сутиени? Едно време бабите имаха такива. Защото си купих един, но на обиколката ми е малко тесен, а няма за кога да го сменям вече, защото го носих 1път.
Закачат се за кукичките и са около 2пръста дълги.

# 606
Аз говоря конкретно за сутиените за кърмачки, за другите нямам наблюдения. Не е лошо да отвориш една кутия с размер С и да погледнеш. Май бяха големички да ти кажа.

# 607
NellyBelly, гледах ги, определено им е малка чашката. ) иначе щях да си купя.

# 608
Дана,мерси за инфото.
Не съм очаквала ,че е толкова трудно да се реши къде да учи детето ти .
Може би, ако имах  училище до нас и нямах кола нямаше да му мисля толкова ,но сега като знам че така или иначе ще трябва да я возя до някъде и почва чуденката.

За Музикалното разбрах ,че ще приемат една паралелка с 26 деца ,но сега имат предучилищна от 14 деца ,което означава ,че те също продължават първи клас там и местата намаляват,автоматично с това и нашият шанс  Simple Smile.

Аз пък днес от Лидъл си купих апарт за кръвно ,не че имам нужда ,ама щото беше на промоция и реших ,че само такова нещо нямам в къщи  ooooh!,луда работа .

# 609
  • Плевен
Тия джаджи може да ги има в галантерията срещу облеклото. Иначе в нета има на много места, ако не е супер спешно

# 610
  • Ловеч
Здравейте мами, извинявам се за нахлуването в темичката ви, но ви моля да дадете съвет при кой уролог да заведа сина ми за забелване на пишлето. Иска ми се да е внимателен и опитен. Педиатърката два пъти се опитва, но после сратства, затова ме праща при специалист. Благодаря ви предварително!
д-р Колев в Уромед

Много благодаря! Ще се радвам да чуя и още някое мнение за всеки случай

# 611
Сега в Музикалното ми се струва доста по/спокойно... ама и Кари е отскоро там Wink
Тес, разкажи какво точно  учат  - казаха ми,че наблягали само на изкуствата, другото куцало...

И аз съм в дилема - Божидар си рисува и иска да рисува, първата ми мисъл от миналата година още, бе да го запиша в худ. паралелка. Оообаче мнения много, и съм в такива размисли...За училищата на Сторгозия нямам никакво мнение, виждания много от различни хора,но никое не ме влече. ДАймата ми дават съвети О. Паисий или Хр. Ботев-все ще го влача с колата нанякъде...

# 612
Миленка ,Бужи наистина хубаво рисува ,трябва да го развиете ,или поне някакви курсове  ,има дарба детето.

На моя съседка и детето  е в О.Паисий/ако е това до Анастасия/ и е много доволна ,сега и второто ще записва там.

# 613
Атракция, на Сторгозия единствено Стоян Заимов става. Началният им курс е с много добри преподаватели.

# 614
  • Плевен
Атракция, а защо трябва да е училище по изкуства? Щом си го влече рисуването и наистина има дарба го запиши в школа по рисуване. На моя приятелка детето е много талантливо. Учи си в училище, ходи на школа и там си рисува. За една година спечели всички конкурси където е участвало с рисунките си. Даже и международни награди има. 

Общи условия

Активация на акаунт