Фотография - 73

• 47 625
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
..Докато малката е "огън пижутел" (както сама се нарича) - там се дебнем, което на мен също ми харесва Simple Smile
Mr. Green

Не обичам да захващам с неща,които знам,че няма да мога да изпълня както трябва,затова с мъка на сърцето тази година се отказвам от любимите ми 93 летни дни....но ми хрумна,че мога да опитам с 13 седмици лято Peace пък в последната седмица,живи и здрави,да снимам новото съкровище Heart Eyes

Аз още на италианска вълна,ще допълвам сета с този интересен симпатяга тези дни

# 46
Благодаря на Алекс за споделената книжка. И да затвърдя традицията за споделяне:
http://dox.bg/files/dw?a=88c6f95448

Книгата е тази:
http://www.amazon.com/Black-White-Photography-Revised-Edition/dp/0316373052

Смятам да се включа в 93-дневния проект, макар че за вчера нямам снимка... Sad

и да не съм без снимка:

IMG_6946-3 by juan.pe (anna_p), on Flickr

# 47
Аз понеже скочих в 4.30 сутринта, изнервена от гадния климатик, си имам кадър от лято 2012 (от терасата, дотам стигнах и никой да не ми се смее на моравата) Crazy Мерси, Мише!
(то е ясно, че с моите проекти съм все доникъде, но все уважителни причини и генетично непостоянство)

И огромно благодаря на всички споделящи, Алекс  Hug Ани  Hug ЕТЦ.  Hug Hug Hug

Добро утро, лято 2012!   Good morning, summer 2012! by Agent Provocateur 007, on Flickr

# 48
И аз ще гледам да се включа в лято 2012, две години вече успявам да го докарам до края, дано и тази избутам Simple Smile Мерси, Мише.
Госпожичке, трябваше да се обадиш де....
За позирането на децата - с Дани е предварителна уговорка дали ще се снимаме или не, ако не иска изобщо не го мъча, като каже че иска - позира детето без уговорки.
С Томи е игра на котка и мишка Simple Smile
Агентке, много ти е готин кадъра Simple Smile След малко отивам и аз да правя някой.
За фотоапарата - нищо ново, не си фокусира добре на едната точка и това е, ще трябва да го нося на ремонт, щото на всичко отгоре ми се счупи и дисплея малкия, докато бях в БГ ...

Започнах да заливам вече със снимки .....

Determined by Тracy Tomsickova, on Flickr

# 49
Привет!
Най–после и аз на родна земя! Ако се органира скоро пак среща ще се радвам да се включа и аз.

Как ми се качваше на Витоша само ...

Алеко by MarieBrizard, on Flickr

# 50
Продължавам с няколко кадъра от Тайпе, че след малко пак няма да имам нет за ъплоудване, а само за четене:(

DSC_64781 by Alexia (Asinka), on Flickr

DSC_64751 by Alexia (Asinka), on Flickr

DSC_64971 by Alexia (Asinka), on Flickr

# 51
Айде лятото е тук! Страхотно! Ще гледам проекта с инртерес, но избягвам да се включвам, защото ще зачезваме малко и няма да мога да съм редовна. Simple Smile
Отчет с две седмици по проекта:

Simple SmileSimple SmileSimple Smile /24/52 weeks/ (Explore) by Stanimira Roydeva, on Flickr

Wish you a happy summer by Stanimira Roydeva, on Flickr

# 52
  • София/Осло
Трейс, заливай ,заливай...липсваше !
Ето и от мен репортажче:

Morocco in a nutshell by Deata, on Flickr

# 53
Аз за  позиращи деца няма да говоря много Laughing Laughing Laughing

По- миналата неделя ставаме с Ная и я питам:

"Какво искаш да правим днес"
-"Амииии- да ме снимаш"  Shocked Shocked Shocked

working by Abrasheva, on Flickr

Nina by Abrasheva, on Flickr

E. by Abrasheva, on Flickr

# 54
И аз да се разпиша в новата тема. Официано е, не мога да ви стигна темпото. На работа от време на време се включвам и само ви гледам красотите, но не мога да коментирам, а отворя ли комп у дома и детето иска да пише коментари Simple Smile)
Разписвам се в новата тема с мъника, който и аз като Трейси дебна ли дебна, но с много по-малък успех от нея  Simple Smile

parc19 par stacyyy's, sur Flickr

# 55
  • София/Осло
Мине се, не мине и пак аз  Laughing

Понеже само Макси снимам и затова напоследък малко по различни снимки ви пускам, да не писваме!
Тази дори е със съвсем различна обработка!

# 56
В тая жега хич ме няма .. не знам за вас ама аз искам да съм тука - на няколко километра извън Атина под тия вълнички

http://leni-s.com/behind-the-camera-3/behind-the-camera-2

# 57
Да не ви изпусна дирите, че гледам вече сте навъртяли 4 страници!
На Лидия серията е разкошна!
Деата, обичам да прекаляваш с тия марокански приказки в черупки!
Абрашева, сияеш просто на тия кадри!
На Асинка градските репортажи направо ми спират дъха.
Ето я и моята вече пораснала моделка - кога ги навъртя 12 г... ooooh!

Finally came summer von Arwen Abendstern auf Flickr

# 58
Момичета зачезвам за около седмица. Отивам да снимам селския живот. Simple Smile Ще ми липсвате, после ще наваксвам с новостите. Simple Smile

Feeling by Stanimira Roydeva, on Flickr

# 59

3/93

така или иначе снимам всеки ден Simple Smile напоследък, та се включих в проекта 93 дни
някой от кадрите ще се дублират и с годишният проект, но няма начин
Нинче, много добри бизнес портрети си направила
Кате- честито ти порастнало момиче, да те радва много и все така да ти съдейства

Общи условия

Активация на акаунт