Фотография - 73

• 47 626
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Деси, и аз ще съм супер благодарна ако споделиш присети, че ФШ отварям само заради екшъните...
Снимка - друг път Laughing

Edit: Снимки от Дуранкулашкото езеро - ходихме да вечеряме там и по пътя видях това:

38/93: Burds by juan.pe (anna_p), on Flickr
Толкова много птици на едно място никога не съм виждала...

Както и толкова спокойни:))))

IMG_3013 by juan.pe (anna_p), on Flickr

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 09:21 от anna_p

# 646
Поздравления за изложбите на Pepe и Светлана, много много харесвам и се възхущавам и на двамата, съжалявам само, че не съм в София, за да ги видя.

Текстурите на Джесика и аз ги ползвам, много ги харесвам, хубави цветове правят. А на сестрите Бел присетите и аз ги търсих по едно време, но не ги срещнах.

Deata, в последните месеци всички снимки, които показваш, са страхотни, много страхотни!

Една рускиня в Двореца в Балчик по обяд:

Tatyana by Yana931, on Flickr

# 647
И аз да честитя за изложбите на Светлана и Пепе!  bouquet

След 3 неуспешни опита се отказах да качвам тази снимка във фликр. Не мога и не мога да я оптимизирам както трябва явно  Sad В учебната тема попитах как си оптимизирате снимките. Явно нещо бъркам.
Исках да го постна, защото е нещо ново за мен - почти не съм използвала фотошоп или друга обработка.
Ето го кадърчето тук: http://4coolpics.com/photo/gorgonbg/596592.html

п.с. Скоро ще покажа снимки на една прекрасна съфорумка, която имах удоволствието а снимам. Simple Smile

# 648
  • Варна
Деси, благодаря ти сестрице за линка ...и diemma ми помогна в избора, поне се ориентирах хората какво имат, що да го нямам и аз  Laughing
По лятното ми бебеснимане се отчитам пак, малко накриво, малко отрязано ухо, но тясно-тясно, или ще падне бебето или ще хвана от стената,която фона ми непокрива ...

IMGP9332 by Tonimirka(г-ца Димитрова), on Flickr

# 649
Деси, нямам ги тия присети на сестрите, и на мен ми харесват, и аз ги търсих, но нъцки, нищо не намирам. Бебока го помним, как да не го помним, голяма хубавица е Аполинчето.
Та ако някой ги намери тези присети, да свирка.

Яна, много красива девойка и страхотно снимана. Сега ще пробвам с някоя текстурка, да видя как става Simple Smile върху някоя чадърчеста снимка.

Дотогава това:

“At every party there are two kinds of people -- those who want  … d to each other.” by Тracy Tomsickova, on Flickr

# 650
На работа съм и не мога да се вихря със сваляне, че ако бъгна системата ще ми откъснат ушите:), но намерих следните опции за (безплатен) даунлоуд на пресети на сестрите Бел, ще ги пробвам довечера:

....

Ако някой ги пробва, моля да сподели инфо водят ли до нещо добро или не съвсем:)

Edit:
Изтрих линковете, не водят до присетите уви...

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 05:33 от anna_p

# 651
Ана, нещо нищо не мога да смъкна.
Заиграх се с текстурите, как ви се струва?

Sunset by Тracy Tomsickova, on Flickr

# 652
Снимка на момченцето на моя приятелка. Ако някой има желание да коментира, ще се радвам!

Вашите нови попълнения са страхотни!    bouquet

# 653
  • София/Осло
Яна, много ти благодаря за оценката, много ме радва  Hug
Много интересно, точно преди година като снимах Аполин и експлорнаха снимката, днес пак така. Явно фликърци харесват това дете  Laughing

Една прекрасна съфорумка. Марис, не се сърди, че не те питах  Mr. Green

Maris by Deata, on Flickr

# 654
  • Варна
Мина ми запора във Фликър и днес щурмувах с цветя и деца в опит да наваксам с 93 летни дни Wink

IMG_3209 by borixbg, on Flickr

IMG_3074 by borixbg, on Flickr

IMG_3204 by borixbg, on Flickr

# 655
Здравейте момичета,
не съм минавала отдавна от тук  Embarassed

Някой от вас има ли интересни книжки или филмчета за lightroom?
Влюбих се в тази програма. Много ми е удобна за обработка на големи количества снимки, но мисля че и използвам 1/100 от възможностите.

# 656
Здравейте момичета,
не съм минавала отдавна от тук  Embarassed

Някой от вас има ли интересни книжки или филмчета за lightroom?
Влюбих се в тази програма. Много ми е удобна за обработка на големи количества снимки, но мисля че и използвам 1/100 от възможностите.

Рали, имам само туториала от Криейтив лайв. Пусках го няколко пъти и може би го имаш. Пускам линк пак за няколко дни и ще го трия, че много място ми заема:
http://dox.bg/files/dw?a=52b15eb9a6

# 657
Много ти благодаря   bouquet

# 658
Аз продължавам да си играя с текстурите, намерих една много готина, която ми прилича точно на картина, как мислите, добре ли стана или прекралих?

Painting style by Тracy Tomsickova, on Flickr

# 659
Аз се отчитам от изложбата на Светлето. Simple Smile Хубава изложба. Нейните неща ми харесаха най-много. Simple Smile  Hug

MOST: Победителите by Stanimira Roydeva, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт