Фотография - 73

• 47 625
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
аз отдавна не съм писала, въпреки че чета редовно, но просто напоследък много рядко ме спохожда музата...а какви закани бяха докато бях бременна как по цял ден ще снимам...  а то бебето порастна докато се наканя
Та последните няколко дни снимах доста активно и имам много материал за обработване и ще пускам малко по малко ако нещо ми се стори достатъчно интересно  Hug

rainbow session6 by Simona Ray, on Flickr

rainbow session4 by Simona Ray, on Flickr

Чак като ги свалих на компютъра забелязах, че съм забравила ИСОто на много висока стойност от предишни снимки и ми идеше да се застрелям, но ще снимам наново някои от кадрите тези дни заради тази грешка

# 661
  • София/Осло
Бреййй тия Бел систърс много пък потайни бре  Laughing

Днес ви представям Марти и Тео, прекрасните момчета на мамури.

IMG_5092-1- by Deata, on Flickr

Teo by Deata, on Flickr

Teo by Deata, on Flickr

# 662
Искам да благодаря на всички момичета, които снимаха по проекта! Браво! Има страхотни попадения!

Да споделя темите за месечния проект...
Надявам се, че темите и този месец ще ви харесат и ще се престрашите да снимате по тях!
Успех пожелавам на всички!

31 Day Photography Challenge - August 2012 by Kemerova, on Flickr

ПП: Някои от темите се преповтарят с миналия месец, НО нямах възможност да мисля нови... Това са темите от миналогодишния август... Wink
ППП: Чак сега се добрах до комп и нет и за това малко късно ги пускам...

# 663
благодаря за съветите за Лайтрум, тук и на лични   bouquet

Отдавна не съм пускала снимки

Happy by Ralitza, on Flickr

# 664
  • София/Осло
Оооо Рали, страхотно е това !!!!

А аз преди 5 минутки получих следния мейл  похвал, похвал, похвал  Mr. Green

"Здравейте ........,

С удоволствие ви съобщаваме, че Вашата снимка е сред наградените в конкурса на списание ФОТОмания "Щастливо детство", брой 2, юни 2012. Публикувана е в брой 4 на списанието."

http://www.flickr.com/photos/44690076@N07/6076707769/in/photostream

# 665
Деси, аз да благодаря за линка за фотография на новородени, че точно навреме ми дойде  Hug
вчера снимах едно бебче на 22 дни, беше много вълнуващо, колкото ми беше притеснено, два пъти повече ми хареса- голяма е тръпка да снимаш бебчета

Поздравления за публикацията  Hug

# 666

А аз преди 5 минутки получих следния мейл  похвал, похвал, похвал  Mr. Green

"Здравейте ........,

С удоволствие ви съобщаваме, че Вашата снимка е сред наградените в конкурса на списание ФОТОмания "Щастливо детство", брой 2, юни 2012. Публикувана е в брой 4 на списанието."

Честитоооо! Супер са такива новини, напоследък темата е пълна с тях, което е прекрасно Laughing

Аз се омазах с 30-дневния проект накрая. Не успях да заснема 5 теми, но ще наваксвам, въпреки че идеята за снимка на ден улете....

поне 93-дневния още го бутам, но без детето и него ще прецакам най-вероятно...

40/93: It's hard to make choises when you are only 3 yo:) by juan.pe (anna_p), on Flickr

41/93: Posing for mom whille keeping my conversation with dady by juan.pe (anna_p), on Flickr

Мини, супер ти е бебето. Още като видях снимката във фликър си помислих, че си много смела с това ярко жълто (заради кастовете) Grinning

# 667
Браво на Деси - това ти е много, много емоционална се снимка, помня я!!!  Hug Hug Hug

За 2 дни видях и 2-те изложби - много е хубаво! Фрий, Пепе  Hug

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 08:40 от Agent Provocateur

# 668
Деска, браво! Ти си моята гордост!!!!  Hug интересно как не съм я видяла снимката. сега пак ще разгледам списанието! Simple Smile

Много хубави снимки гледам Simple Smile

Вече се разбра, че имам проблем с апарата Sad

# 669
да попитам преди печатахте на канаваца, къде бихте препоръчали и какъв материал /имам спомен, че ги обсъждахте/
и имам терзания за светкавица SB 700 vs SB 900  Rolling Eyes
подхвърлят ми как 700 била по-добра като навигация и прекрасно се сработвала с Д90, но аз като че ли клоня към 900  Tired

# 670
  • София/Осло
Благодаря на всичкииии..аз още не съм видяла списанието, ще чакам да ми го сканират  Laughing
Марис, бях убедена, че има проблем. Жива и здрава да е Криси ,че ни насочи !!

Някой да има желание да шернем  $ и да си купим присети от тук...има намаление в момента 50% до утре  Thinking

http://www.adobelightroompresets.net/lightroom-presets/presets/

# 671
Една случайна снимка от мен Simple Smile

Госпожичка Клавèл, поздравления!

Untitled by MarieBrizard, on Flickr

# 672
  • Варна

А аз преди 5 минутки получих следния мейл  похвал, похвал, похвал  Mr. Green

"Здравейте ........,

Ми похвали се и за другото де ... Laughing
Айде аз ще кажа-Десито я има в днешния брой на Good Food с материал за Мароко и онези въздишащи снимки от Фликр ..Който не го е купил-да тича , много интересно разказано
Браво Десито:)

# 673
  • София/Осло
MarieBrizard - Ее случайна, случайна ,колко да е случайна тая снимка с Фрида на първа линия  Laughing
 Хахаха е Тонииии... Mr. Green  Hug
Утре ще се опитам да си получа сканираната статия и ще я постна  Hug

# 674
Привет!

Толкова отдавна не съм писала тук, а какви хубави новини чета! Поздравления на всички!

Аз пък от както пуснахте флорабелските екшъни, така се зарибих с тях, че почти друга обработка не правя. Интересно ми е как ви струва ЧБ обръщане на тази снимка.

6 di SINCERITA_11, su Flickr

Ох, и като ви чета, че всички сте с лайтрум, аз го инсталирах, но все още не мога да му свикна, не съм го разучила и почти не го отварям. И се извинявам за тъпия въпрос, но при него има ли маски както при фотошопа? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт